ultracet: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Ultracet?

Ultracet hoidetaan keskivaikean ja vaikean kivun.

Ultracet voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Sinun ei tule käyttää Ultracet jos olet viime aikoina käyttänyt alkoholia, rauhoittavia lääkkeitä, rauhoittavia tai muiden huumaavien lääkkeitä.

Tärkeää tietoa

Älä ota enemmän Ultracet kuin suositeltu annos. Yliannostus parasetamolia voi vahingoittaa maksaa tai aiheuttaa kuoleman. Soita lääkäriltä kerralla, jos on pahoinvointia, kipua ylempi vatsaan, kutina, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, tai keltaisuutta (ihon tai silmien).

Harvoissa tapauksissa parasetamoli voi aiheuttaa vakavan ihoreaktion. Lopeta lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulla on ihon punoitusta tai ihottumaa, joka leviää ja aiheuttaa rakkuloita ja kuorinta.

Ultracet voi olla tottumusta ja tulisi käyttää vain henkilö, se oli määrätty. Koskaan jaa tätä lääkitystä toisen henkilön kanssa, varsinkin joku aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta. Pidä lääkitys paikkaan, missä muut eivät pääse sitä.

Sinun ei tule käyttää Ultracet jos olet allerginen parasetamoli (Parasetamoli, tai jos olet äskettäin käytetty alkoholi, rauhoittavat, rauhoittavia tai muiden huumaavien lääkkeitä.

Ennen lääkkeen

Kohtaukset on esiintynyt joitakin ihmisiä ottaen Ultracet. Riskiä takavarikon voi olla suurempi, jos sinulla on jokin näistä sairauksista

aiemmin lääke- tai alkoholiriippuvuus

epilepsia tai muu kouristuskohtauksia

historia päävamman

aineenvaihduntahäiriön

infektio aivoissa tai selkäytimessä, kuten aivokalvontulehdus tai aivotulehdus

Jos käytät myös masennuslääke, mielialantasaaja tai toinen huume kipulääkitystä; tai

jos olet ottanut MAO-estäjän (isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen injektiot, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini) viimeisen 14 päivän aikana.

Jotkut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa tramadolin ja aiheuttaa vakavan sairaus nimeltä serotoniinioireyhtymä. Varmista, että lääkäri tietää, jos myös ottaa lääkettä masennuksen, psyykkinen sairaus, Parkinsonin tauti, migreeni, vakavia infektioita tai ehkäisyyn pahoinvointia ja oksentelua. Kysy lääkäriltä ennen kuin teet mitään muutoksia siihen, miten tai kun otat lääkkeitä.

Varmistaaksesi Ultracet on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

maksasairaus, kirroosi, historian alkoholismia, tai jos juot enemmän kuin 3 alkoholijuomien päivässä

munuaissairaus

astma tai muita hengitysvaikeuksia häiriö

vatsa häiriö; tai

aiemmin esiintynyt masennusta, psyykkinen sairaus tai itsemurhayritys.

Ultracet voi olla tapa muodostaa. Koskaan tätä lääkettä toiselle henkilölle, erityisesti joku aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta. Pidä lääkitys paikkaan, missä muut eivät pääse sitä.

Ei tiedetä, onko Ultracet on haitallisten syntymättömän vauva. Tramadoli yksin saattanut aiheuttaa vakavia tai kuolemaan johtavia sivuvaikutuksia vastasyntyneillä äidit käyttivät lääkitystä raskauden tai työvoimaa. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana Ultracet.

Parasetamoli ja tramadoli voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Toteutettava Ultracet täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia määriä tai pidempään kuin määrätty. Yliannostus voi vahingoittaa maksaa tai aiheuttaa kuoleman. Kerro lääkärille, jos lääke näyttää lakata toimimasta samoin lievittää kipua.

Miten minun pitäisi ottaa Ultracet?

Ultracet voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman ruokaa, mutta ota se samalla tavalla joka kerta.

Enimmäismäärä Ultracet on 2 tablettia per annos, tai 8 tablettia päivässä. Älä ota Ultracet yli 5 päivää peräkkäin.

Älä lopeta Ultracet äkillisesti pitkäaikaisen käytön, tai voit olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Kysy lääkäriltä miten turvallisesti lopettaa Ultracet.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Seuraa määrän lääkettä käytetään kustakin uusi pullo. Ultracet on huumeiden väärinkäytön ja sinun on hyvä tietää, jos joku käyttää lääkkeen väärin tai ilman reseptiä.

Koska Ultracet otetaan tarvitaan kivun, et todennäköisesti unohda annoksen. Ohita mitään unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

 Ultracet yliannostus voi olla kohtalokas.

Ensimmäiset merkkejä parasetamolia yliannostuksen ovat ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, hikoilu, ja sekavuus tai heikkous. Myöhemmin oireita voivat olla kipu ylä vatsassa, tumma virtsa, ja keltaisuus ihon tai silmien valkuaisten.

Yliannostus oireet voivat myös pinnallinen hengitys, hidas syke, äärimmäinen heikkous, kylmä tai nihkeä iho, Tunne pyörryttää, pyörtyminen, kouristelu tai kooma.

Älä juo alkoholia, kun otat Ultracet. Alkoholi voi aiheuttaa vaarallisen väheneminen hengityksesi kun käytetään yhdessä Ultracet. Alkoholi voi myös lisätä riskiä maksavaurio ottaen parasetamolia.

Ultracet voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan hereillä ja valpas.

Kysy lääkäriltä tai apteekista ennen muuta kylmä, allergia, kipua tai unilääkkeiden. Parasetamoli (joskus lyhennettä APAP) sisältyy monia yhdistelmä lääkkeitä. Ottaen tiettyjä tuotteita yhdessä voi aiheuttaa voit saada liian paljon parasetamoli, joka voi johtaa kuolemaan yliannostukseen. Tarkista etiketti nähdä, jos lääke sisältää parasetamolia tai APAP.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allergisen reaktion Ultracet: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Harvoissa tapauksissa parasetamoli voi aiheuttaa vakavan ihoreaktion, joka voi johtaa kuolemaan. Tämä voi tapahtua, vaikka olet ottanut parasetamolia aikaisemmin ja ei ollut reaktio. Lopeta lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulla on ihon punoitusta tai ihottumaa, joka leviää ja aiheuttaa rakkuloita ja kuorinta. Jos sinulla on tällainen reaktio, sinun pitäisi koskaan ottaa mitään lääkettä, joka sisältää parasetamolia.

Lopeta Ultracet ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

Mitä pitäisi välttää?

pinnallinen hengitys, hidas syke, heikko pulssi

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä häipyä

sekavuus, agitaatio, hallusinaatiot, epätavallinen ajatuksia tai käyttäytyminen

Ultracet sivuvaikutuksia

kuume, nopea syke, epätavallisen voimakkaat refleksit, oksentelu, ripuli, koordinaatiokyvyn menetys

takavarikkoa (vapinaan)

helposti mustelmia tai verenvuotoja

hedelmättömyys, jäi kuukautiset

impotenssi, seksuaalinen ongelmia, kiinnostuksen menetys sukupuolen

maksasairaus – pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien); tai

alhaisen kortisolin tasot – pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, huimaus, pahenemista väsymys tai heikkous.

Hakeudu lääkäriin heti, jos sinulla on oireita Serotoniinioireyhtymäriskin kuten: levottomuus, aistiharhat, kuume, hikoilu, vapina, nopea syke, lihasten jäykkyys, nykiminen, koordinaatiokyvyn menetys, pahoinvointi, oksentelu, tai ripuli.

Yhteinen Ultracet haittavaikutuksia ovat

huimaus, uneliaisuus, heikkous, väsymys

vatsakipu, ummetus, ruokahaluttomuus

suun kuivuminen, näön hämärtyminen

hermostuneisuus tai levottomuus

hikoilu, kutina; tai

unihäiriöt (unettomuus).

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa ei-toivottuja tai vaarallisia vaikutuksia käytettynä tramadoli. Tämän lääkkeen kanssa muiden lääkkeiden, jotka aiheuttaa väsymystä tai hidastaa hengitys voi aiheuttaa vaarallisia tai hengenvaarallisia haittavaikutuksia. Kysy lääkäriltä ennen Ultracet kanssa unilääke, lihas relaxer, muut huumaavien kipulääkitystä, tai lääkkeitä ahdistuksen, masennuksen, tai kouristuksia.

Kylmä tai allergialääkkeitä, rauhoittavia lääkkeitä, unilääkkeitä, lihas relaxers, ja lääketieteen Takavarikot, masennus tai ahdistuneisuus voivat lisätä väsymys aiheuttamaa tramadolin. Kerro lääkärille, jos käytät säännöllisesti jotakin näistä lääkkeistä, tai huume kipulääkitystä.

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana Ultracet, erityisesti

masennuslääke – sitalopraami, desvenlafaksiini, duloksetiini, essitalopraami, fluoksetiini, fluvoksamiini, milnasipraania, mirtatsapiini, nefatsodoni, paroksetiini, sertraliini, tratsodoni, venlafaksiini, vilazodone, ja muut; tai

MAO-estäjän – isokarboksatsiidi, linetsolidi, metyleenisininen injektio, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini.

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Ultracet?

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Ultracet, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

7.03.2016-03-28, 04:05:55

Ultracet (parasetamoli / tramadoli)

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 4 Jotkut väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiini, diklofenaakki, Norco, fentanyyli, Celebrex, morfiini, Vicodin, Voltaren, lidokaiini ajankohtainen, Dilaudid, difenhydramiini ajankohtainen, OxyContin, Parasetamoli