U-Cort

Hydrokortisoni on ajankohtainen steroidi. Se vähentää toimia kemikaalien elin, joka aiheuttaa tulehduksen.

Hydrokortisoni ajankohtainen hoidetaan ihotulehdus aiheuttamaa useita edellytyksiä, kuten allergisia reaktioita, ekseema tai psoriasis.

On monia merkkejä ja muodot hydrokortisonia ajankohtaisia ​​käytettävissä eikä kaikkia merkkejä on lueteltu tässä pakkausselosteessa.

Hydrokortisoni ajankohtainen voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole lueteltu lääkitystä-oppaassa.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääketieteen etiketissä ja pakkauksessa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat noin kaikki sairaudet, allergiat, ja kaikki lääkkeet käytät.

Et saa käyttää tätä lääkettä, jos olet allerginen hydrokortisonia.

Hydrokortisoni ajankohtainen ei kohdella bakteeri-, sieni- tai ihon virusinfektio.

FDA raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko hydrokortisonia ajankohtainen vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana.

Ei tiedetä, onko hydrokortisonia ajankohtaisista joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos imetät lasta.

Älä käytä tätä lääkettä lapselle ilman lääkärin neuvoja. Lapset voivat absorboida suurempia määriä tätä lääkettä ihon läpi ja saattavat todennäköisemmin olla haittavaikutuksia.

Käytä täsmälleen ohjeiden etiketissä, tai lääkärin määräämän. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Hydrokortisoni ajankohtainen ei kohdella bakteeri-, sieni- tai ihon virusinfektio.

Pese kädet ennen ja jälkeen jokaisen sovelluksen, ellet käytä hydrokortisonia ajankohtainen hoitoon käden ehto.

Levitä pieni määrä teennäinen ja hiero sitä kevyesti ihoon.

Vältä lääkkeen naamasi, lähelle silmiin tai suuhun tai kehon alueet, joilla on ihotaipeissa tai ohut iho.

Älä peitä hoidettavaa ihoa alue, ellei lääkäri määrää.

Jos hoitoon vaippa-alueella vauva, älä käytä muovia housut tai tiiviit vaipat. Peittävät ihon joka käsitellään hydrokortisonia ajankohtaisia ​​voivat lisätä lääkeaineen ihon imee, joka voi johtaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Noudata lääkärin ohjeita.

Soita lääkärillesi, jos oireet eivät parane, tai jos ne pahenevat, kun käytät hydrokortisonia ajankohtainen.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Käytä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Pyrittävä hätätilanteissa sairaanhoidosta, tai soita Poison Help rivi 1-800-222-1222 jos joku on vahingossa niellyt lääkettä.

Yliannostus hydrokortisonin ajankohtainen ei odoteta aiheuttavan hengenvaarallisia oireita. Kuitenkin pitkäaikainen käyttö suurina steroidi annokset voivat aiheuttaa oireita, kuten ihon ohenemista, helposti pintavikoja, muuttuu muotoon tai sijainti rasvaa (erityisesti kasvojen, kaulan, selkä, ja vyötärö), lisääntynyttä aknea tai kasvojen hiukset, kuukautisvaivat, impotenssi, tai menetys seksuaalisen kiinnostuksen.

Älä ottaa suuhun. Hydrokortisoni ajankohtainen on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​iholla. Älä käytä tätä lääkettä avoimiin haavoihin tai Sunburned, windburned, kuiva, halkeilevat tai ärtynyt iho. Jos tätä lääkettä joutuu silmiin, nenään, suuhun, peräsuoleen tai emättimeen, huuhtele vedellä.

Huuhtele vedellä, jos tämä lääkitys silmiisi.

Vältä ihon tuotteita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä, kuten ankara saippuat, shampoot, tai ihon puhdistus, hiusten värjäys tai pysyvä kemikaaleja, ihokarvojen poistoaineet tai vahoja, tai ihon tuotteita alkoholilla, mausteita, supistavat aineet, tai kalkkia.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Ajankohtainen steroidi lääke voi imeytyä ihon läpi, mikä saattaa aiheuttaa steroidi haittavaikutuksia kaikkialla elimistössä. Lopeta hydrokortisonia ajankohtainen ja soittaa lääkärille, jos olet

näön hämärtyminen, tai näkeminen halos noin valot

epätasainen sydämenlyönnit

unihäiriöt (unettomuus)

painonnousu, turvotusta kasvojen; tai

väsynyt olo.

Yhteinen haittavaikutuksia ovat

akne, ihon punoitus, lievä poltto tai kutinaa

ihon värimuutokset; tai

kuivumista tai halkeilua käsitellyn ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088.

Ei ole todennäköistä, että muut lääkkeet otat suun kautta tai injektoida on vaikutusta topikaalisesti hydrokortisonia. Mutta monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kerro lääkärin kaikki lääkemääräystä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, kivennäisaineita, kasviperäisten tuotteiden ja lääkkeiden määräämä muiden lääkäreiden. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

 Cerner Multum, Inc. Versio: 9,03. Muutettu viimeksi: 06.09.2014, 15:39:40.