tyzeka

Maitohappoasidoosi ja vaikea hepatomegalia, rasvamaksa, mukaan lukien kuolemaan johtaneita tapauksia, on raportoitu nukleosidianalogien käytön yksinään tai yhdessä muiden antiretroviraalisten lääkkeiden. Vakava akuutti paheneminen hepatiitti B on raportoitu potilailla, jotka ovat lopettaneet telbivudiinille; Maksan toimintaa tulee seurata tarkasti usean kuukauden ajan hoidon lopettamisen jälkeen.

Käyttää Tyzeka

Terapeuttinen luokka: Antiviraalinen

Kemiallinen luokka: tymidiiniä nukleosidianalogin

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille telbivudiinille lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille telbivudiinin ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, geriatrisen-erityisongelmia ei odoteta rajoittavan hyödyllisyyttä telbivudiinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla telbivudiini.

Ennen Tyzeka

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota lääkettä enemmän ja älä ota sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Tämä lääke toimii parhaiten, jos on vakiomäärä veressä. Pitääkseen veren vakio, tätä lääkettä samaan aikaan joka päivä ja älä unohda yhtään annosta.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide ja potilastietoja insertti. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Voit ottaa lääkkeen kanssa tai ilman ruokaa.

Mittaa oraaliliuos oikein käyttämällä merkittyä annosmitan mukana pakkauksessa. Huuhtele annosmitan vedellä jokaisen käytön jälkeen.

Oraaliliuos sisältää natriumia. Kysy lääkäriltä neuvoa, jos olet vähäsuolaista ruokavaliota.

Kun tarjonta tätä lääkettä on vähissä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin etuajassa. Älä anna itsesi loppuu tätä lääkettä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oikea käyttö Tyzeka

Hävitä käyttämättä jäänyt oraaliliuos 60 päivän kuluttua pullon avaamisesta. Käyttämättömät tai vanhentunut lääke ei saa laittaa suoraan roskakoriin. Aseta se suljetussa astiassa ensimmäinen, kuten suljettuun pussiin, sitten talousjätteen mukana. Voit myös ottaa sen yhteisön ottaa takaisin ohjelma, kun käytettävissä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Veri- tai virtsakoe voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Älä käytä tätä lääkettä, jos käytät myös pegyloidun interferoni alfa-2a (Pegasys®). Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä saattavat lisätä riskiä ottaa perifeerinen neuropatia.

Kaksi harvinainen mutta vakava reaktioita lääkkeen ovat maitohappoasidoosia (liikaa happoa veressä) ja maksatoksisuutta, joka sisältää maksan laajentumisen. Nämä ovat yleisempiä, jos olet nainen, hyvin ylipainoisia (lihavia), tai ovat saaneet HIV-lääkkeitä pitkään. Soita heti lääkärille, jos sinulla on useampi kuin yksi näistä oireista: vatsa- tai vatsavaivoja tai kouristelua, tumma virtsa, ruokahalun väheneminen, ripuli, yleinen epämukavuuden tunne, vaalea uloste, lihasten kouristelua tai kipua, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, hengitysvaikeudet, oksentelu, tai keltainen silmien tai ihon.

Jos olet lihassärky, kipu, arkuus tai heikkous jälkeen lääkkeen käyttämisen, ota yhteyttä lääkäriin heti. Nämä voivat olla oireita sairaus nimeltä myopatia.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos olet ottaa polttava, puutumista, pistelyä, tai kivulias tunnetta käsivarsissa, kädet, jalat, tai jalat. Nämä voivat olla oireita niin kutsuttu perifeerinen neuropatia.

Hepatiitti B -infektio voi pahentua, jos hoito telbivudiinin lopetetaan. Älä lopeta tämän lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Tyzeka

Tämä lääke ei pidä sinua antamasta hepatiitti B -viruksen parisi seksin aikana. Varmista, että ymmärrät ja käytännössä turvaseksiä, vaikka kumppanisi on myös hepatiitti B partneriansa tulisi käyttää lateksikondomista yhdynnän aikana. Älä jaa neuloja ja henkilökohtaiset tavarat, kuten hammasharjaa tai partakoneen teriä, jotka voivat olla veren tai kehon nesteiden niitä kenenkään kanssa.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Tyzeka Side Effects

Tyzeka (telbivudiini)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Hepatiitti B Viread, entekaviiri, lamivudiini, tenofoviiri, Epivir, Baracluden Pegasys, interferoni alfa-2b, PegIntron, adefoviirin, peginterferoni alfa-2a, introni A, telbivudiinin, Hepsera, Epivir-HBV

 tai mennä liittyä Tyzeka tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.