tylox käyttää, annostelu, sivuvaikutukset & varoitukset

Mikä on tylox?

Tylox kapseleita käytetään lievittää kohtalainen tai vaikea kipu.

Tylox voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Sinun ei tule käyttää tylox jos olet viime aikoina käyttänyt alkoholia, rauhoittavia lääkkeitä, rauhoittavia tai muiden huumaavien lääkkeitä.

Tärkeää tietoa

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet ottanut MAO-estäjän viimeisten 14 päivän aikana. Vaarallinen lääkeinteraktion voisi tapahtua. MAO-estäjät sisältävät isokarboksatsidi, linetsolidi, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, ja tranyylisypromiini.

Älä ota enempää tätä lääkitystä kuin suositellaan. Yliannostus parasetamolia voi vahingoittaa maksaa tai aiheuttaa kuoleman. Soita lääkäriltä kerralla, jos on pahoinvointia, kipua ylempi vatsaan, kutina, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, tai keltaisuutta (ihon tai silmien).

Harvoissa tapauksissa parasetamoli voi aiheuttaa vakavan ihoreaktion. Lopeta tylox ja soittaa lääkärille heti, jos olet ihon punoitusta tai ihottumaa, joka leviää ja aiheuttaa rakkuloita ja kuorinta.

Tylox voi olla tapa muodostaa. Älä koskaan parasetamolia ja oksikodonin toisen henkilön, erityisesti joku aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta.

Ennen lääkkeen

Sinun ei tule käyttää tylox jos olet allerginen parasetamoli (Parasetamoli) tai oksikodonia tai jos olet äskettäin käytetty alkoholi, rauhoittavat, rauhoittavia tai muiden huumaavien lääkkeitä.

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet ottanut MAO-estäjän viimeisten 14 päivän aikana. Vaarallinen lääkeinteraktion voisi tapahtua. MAO-estäjät sisältävät isokarboksatsidi, linetsolidi, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, ja tranyylisypromiini.

Varmistaaksesi tylox on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

maksasairaus, kirroosi tai jos juot enemmän kuin 3 alkoholijuomien päivässä

historia alkoholismi tai huumeriippuvuus

ripuli, tulehduksellinen suolistosairaus

suolitukos, vaikea ummetus

paksusuoliavanteen tai sykkyräsuoliavanne

munuaissairaus

matala verenpaine, tai jos olet kuivattu

historia päävamman, aivokasvain tai aivohalvaus; tai

astma, keuhkoahtaumatauti, uniapnea tai muu hengityshäiriöitä.

Oksikodoni voi olla tapa muodostaa. Koskaan jakaa tylox toisen henkilön kanssa, varsinkin joku aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta. Pidä lääkitys paikkaan, missä muut eivät pääse sitä.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko tämä lääkitys on haitallista sikiölle, mutta se voi aiheuttaa hengitysvaikeuksia tai riippuvuuden / vieroitusoireita vastasyntyneen. Ennen kuin otat tylox, kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Parasetamoli ja oksikodoni voi kulkeutua äidinmaitoon ja saattaa vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Toteutettava tylox kapseleita juuri sen verran kuin on määrätty. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tylox suurempia määriä tai pidempään kuin määrätty. Yliannostus voi vahingoittaa maksaa tai aiheuttaa kuoleman. Kerro lääkärille, jos lääke näyttää lakata toimimasta samoin lievittää kipua.

Juo 6-8 täyttä lasillista vettä päivässä auttaa ehkäisemään ummetusta kun käytät tylox kapseli. Älä käytä ulosteet huuhteluaine (laksatiivi) kysymättä ensin lääkäriltä.

Tylox voi aiheuttaa poikkeavia tuloksia tiettyjen virtsakokeita. Kerro mitään lääkäri, joka käsittelee voit, että käytät tylox.

Miten minun pitäisi ottaa tylox?

Jos tarvitset leikkausta, kerro kirurgi etukäteen, että käytät tätä lääkettä. Saatat joutua lopettamaan lääkkeen lyhyen aikaa.

Älä lopeta tylox äkillisesti pitkäaikaisen käytön, tai voit olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Kysy lääkäriltä miten välttää vieroitusoireita, kun lopetat lääkkeen käyttämisen.

Säilytä tylox Kapselit huoneenlämmössä päässä lämmön ja kosteuden.

Seuraa määrän lääkettä käytetään kustakin uusi pullo. Oksikodoni on huumeiden väärinkäytön ja sinun on hyvä tietää, jos joku käyttää lääkkeen väärin tai ilman reseptiä.

Tarkista aina pullo että olet saanut oikean pillerit (saman merkin ja tyypin) lääkettä lääkärin määräämän. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää lääkkeestä saat apteekista.

Kun olet lopettanut tämän lääkitystä, huuhtele käyttämättömät pillereitä alas WC. Hävittäminen lääkkeiden huuhtelemalla suositellaan vähentämään vaaraa yliannostuksesta aiheuttaa kuoleman. Tämä neuvo koskee hyvin pientä määrää lääkkeitä vain. Hallituksen kanssa valmistaja on selvitetty, tämä menetelmä on sopivin reitti hävittämistä ja esittelee vähiten riskiä ihmisten turvallisuus.

Koska tylox otetaan tarpeen mukaan, et voi olla annostukseen. Jos lääkityksen säännöllisesti, ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

 Yliannostuksen tylox voi olla kohtalokas.

Ensimmäiset merkkejä parasetamolia yliannostuksen ovat ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, hikoilu, ja sekavuus tai heikkous. Myöhemmin oireita voivat olla kipu ylä vatsassa, tumma virtsa, ja keltaisuus ihon tai silmien valkuaisten.

Yliannostus oireet voivat myös äärimmäinen uneliaisuus, paikantaa oppilaiden, kylmä ja nihkeä iho, lihasheikkous, pyörtyminen, heikko pulssi, hidas syke, kooma, sininen huulet, pinnallinen hengitys tai ei hengitys

Tylox voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Vältä ajamista ja koneiden käyttöä, kunnes tiedät, miten tylox vaikuttaa sinuun.

Kysy lääkäriltä tai apteekista ennen muuta kylmä, allergia, kipua tai unilääkkeiden. Parasetamoli (joskus lyhennettä APAP) sisältyy monia yhdistelmä lääkkeitä. Ottaen tiettyjä tuotteita yhdessä voi aiheuttaa voit saada liian paljon parasetamoli, joka voi johtaa kuolemaan yliannostukseen. Tarkista etiketti nähdä, jos lääke sisältää parasetamolia tai APAP.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Älä juo alkoholia. Se voi lisätä riskiä maksavaurio ottaen parasetamolia.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion tylox: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Harvoissa tapauksissa parasetamoli voi aiheuttaa vakavan ihoreaktion, joka voi johtaa kuolemaan. Tämä voi tapahtua, vaikka olet ottanut parasetamolia aikaisemmin ja ei ollut reaktio. Lopeta lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulla on ihon punoitusta tai ihottumaa, joka leviää ja aiheuttaa rakkuloita ja kuorinta. Jos sinulla on tällainen reaktio, sinun pitäisi koskaan ottaa mitään lääkettä, joka sisältää parasetamolia.

Mitä pitäisi välttää?

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

pinnallinen hengitys, hidas syke

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä häipyä

Tylox sivuvaikutuksia

sekavuus, epätavallinen ajatuksia tai käyttäytyminen

takavarikkoa (vapinaan)

virtsaamisvaikeudet; tai

pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien).

Yhteinen tylox haittavaikutuksia ovat

uneliaisuus

vatsavaivat, ummetus

näön hämärtyminen; tai

kuiva suu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kun tylox muiden lääkkeiden uneliaisuutta tai hidastaa hengitys voi aiheuttaa vaarallisia tai hengenvaarallisia haittavaikutuksia. Kysy lääkäriltä ennen tylox kanssa unilääke, huumausaineiden kipua lääketieteen, lihas relaxer, tai lääkkeitä ahdistuksen, masennuksen, tai kouristuksia.

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa tylox, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat.

15.01.2013-08-08, 02:06:16

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 2 korkea väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Krooninen kipu tramadoli, oksikodoni, Cymbalta, Percocet, duloksetiini, fentanyyli, morfiini, Dilaudid, OxyContin, metadoni, Ultram, hydromorfoni

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiinia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat tylox?

Tylox (asetaminofeeni / oksikodoni)