tylenol w / kodeiini # 3

Parasetamoli on liittynyt akuuttia maksan vajaatoimintaa, toisinaan johtaa maksansiirron ja kuolema. Suurin osa tapauksista maksavaurion liittyy käyttöön parasetamolia annoksina, jotka ylittävät 4000 mg / vrk, ja niihin liittyy usein enemmän kuin yksi asetaminofeeni sisältävän tuotteen. Hengityslamaa ja kuolema on esiintynyt lapsipotilailla, jotka saivat kodeiini jälkeen nielurisojen poisto, Adenotomia, tai molempia. Näillä potilailla oli osoittaa, ettei ultranopea metaboloijilla kodeiinin vuoksi CYP2D6 polymorfismi.

Käyttää tylenol w / kodeiini # 3

Terapeuttinen luokka: Opioidien / Parasetamoli Yhdistelmä

Kemiallinen luokka: kodeiinia

Parasetamoli käytetään lievittää kipua ja alentaa kuumetta potilailla. Se ei tullut tavaksi muodostavien, kun otetaan pitkän aikaa. Mutta parasetamoli voi aiheuttaa muita ei-toivottuja vaikutuksia, kun otetaan suurina annoksina, myös vakavia maksavaurioita. Vaikka harvinainen, käyttö parasetamolia on raportoitu johtavan maksansiirron ja kuolema, yleensä suurina annoksina ja kun useita parasetamolia sisältäviä tuotteita on käytetty.

Kodeiini kuuluu lääkeryhmään narkoottisten kipulääkkeiden (kipulääkkeitä). Se vaikuttaa keskushermostoon (CNS) lievittää kipua.

Kun kodeiini käytetään pitkään, se voi tulla tottumusta aiheuttaen henkistä tai fyysistä riippuvuutta, kun sitä käytetään pitkään tai suurina annoksina. Fyysinen riippuvuus aiheuttaa peruuttamiseen haittavaikutuksia kun lopetat lääkkeen. Vaikeat peruuttaminen haittavaikutuksia voidaan yleensä estää asteittain vähentämällä annosta ajanjakson ajan ennen hoito lopetetaan kokonaan.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen tylenol w / kodeiini # 3

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille parasetamolia ja kodeiinia oraalisuspensiota Alle 3-vuotiaille lapsille. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille parasetamoli ja kodeiini tablettia lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Tylenol® kanssa kodeiini ei tulisi käyttää kivun lievitykseen leikkauksen jälkeen poistaa risat ja / tai kitarisojen missään lapsilla. Vakavat hengitysvaikeudet ja kuolemantapauksia on raportoitu joillakin lapsilla, jotka saivat kodeiinia jälkeen nielurisojen tai rauhasmainen leikkausta.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä parasetamoli ja kodeiini vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais- tai maksasairaus, joka saattaa edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saaneista potilaista parasetamoli ja kodeiini.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät parasetamoli ja kodeiini. Se ei voi olla ominaisia ​​tylenol w / kodeiinia # 3. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Tämä on erityisen tärkeää iäkkäillä potilailla, jotka voivat olla herkempiä vaikutuksia kipulääkkeitä. Jos liian paljon tätä lääkettä on otettu pitkään, se voi tulla tottumusta (aiheuttaa psyykkistä tai fyysistä riippuvuutta) tai aiheuttaa yliannostuksen. Lisäksi, suuret määrät parasetamolia voi aiheuttaa maksavaurioita, jos otetaan pitkän aikaa.

Huolellisesti tarkistaa etiketit kaikkien muiden lääkkeiden käytössä, koska ne voivat sisältää myös parasetamolia. Se ei ole turvallista käyttää yli 4 grammaa (4,000 milligrammaa) parasetamolia yhdessä päivässä (24 tuntia), koska tämä voi lisätä riskiä vakavia maksaongelmia.

Ravista oraalisuspensiopulloa hyvin ennen käyttöä. Mittaa lääke merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

Oikea käyttö parasetamolia ja kodeiinia

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinun tai lapsi, kun käytät tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinä tai lapsesi tulee jatkaa sitä. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Varotoimet Vaikka käyttäminen tylenol w / kodeiini # 3

Se on vastoin lakia ja vaarallista joku muu käyttää lääkettä. Pidä käyttämättömät lääketieteen turvallisessa paikassa. Ihmiset, jotka ovat riippuvaisia ​​huumeiden kannattaa varastaa tätä lääkettä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Kodeiinia muutetaan morfiini kehossa. Jotkut ihmiset muuttavat kodeiini morfiini nopeammin kuin toiset. Nämä henkilöt kutsutaan “erittäin nopeat metaboloijat kodeiinia”. Ota yhteys lääkäriin välittömästi, jos äärimmäinen väsymys, sekavuus, tai pinnallinen hengitys. Nämä oireet voivat ilmoittaa, että olet “erittäin nopea metaboloijien kodeiinia”. Tämän seurauksena, on liian paljon morfiini kehossa ja sivuvaikutuksia morfiinin kuin tavallisesti. Lapset voivat olla erityisen herkkiä tätä.

Jos imettävä äiti on erittäin nopea metaboloijien kodeiinia, se voisi johtaa morfiinin yliannostuksesta hoitotyön vauva ja aiheuttaa erittäin vakavia sivuvaikutuksia.

Hoitotyö lääkkeen

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun, kun käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Parasetamoli w / kodeiinia # 3 Side Effects

parasetamoli / kodeiini

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke allergioita tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, muut reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääketiede epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Lisäksi siellä voi olla suurempi riski maksavaurion jos juot 3 tai enemmän alkoholijuomia kun otat parasetamoli. Älä juo alkoholijuomia, ja tarkistaa lääkäriltä ennen minkään näistä lääkkeistä, kun käytät tätä lääkettä.

Käyttämällä huumausaineet pitkään voi aiheuttaa vakavia ummetus. Tämän estämiseksi lääkärisi saattaa pyytää ottamaan laksatiiveja, juoda paljon nesteitä, tai lisätä määrä kuitua ruokavalioosi. Muista noudattaa ohjeita huolellisesti, koska jatkuva ummetus voi aiheuttaa enemmän vakavia ongelmia.

Älä muuta annosta tai yhtäkkiä lopeta lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan. Tämä voi auttaa estämään pahenemista kuntoa ja vähentää mahdollisuutta vieroitusoireita, kuten vatsa- tai vatsakipua, ahdistuneisuus, kuume, pahoinvointi, nuha, hikoilu, vapina, tai unihäiriöt.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että sinun tai lapsesi lääkkeen. Eräisiin testit voidaan vaikuttaa tätä lääkettä.

Jos uskot tai joku muu saattanut ottaa yliannostuksen tätä lääkettä, saada hätätilanteessa apua heti. Merkkejä yliannostuksen kuuluvat tumma virtsa, vaikea tai levoton hengitys, epäsäännöllinen, nopea tai hidas, tai pinnallinen hengitys, pahoinvointia tai oksentelua, kipu ylä vatsassa, vaalea tai sininen huulet, kynnet, tai ihon, paikantaa silmien pupillit, tai keltainen silmien tai ihon.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu M Multiple: 3,5

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrocodone

Nivelrikko prednisoni, naprokseeni, Cymbalta, aspiriini, ibuprofeeni, meloksikaami, diklofenaakki

Yskä Benadryl, bentsonataatti, Dilaudid, difenhydramiini, Mucinex, kodeiini, guaifenesiinille, hydromorfoni