tudorza pressair

Terapeuttinen luokka: Keuhkoputkia laajentava

Käyttää Tudorza Pressair

Farmakologiset Class: Aclidinium

Aclidinium on keuhkoputkia. Keuhkoputkia on hengittää suun kautta auttaa avaamaan keuhkoputken putket (hengitystiehyitä) keuhkoissa. Se on ottanut hengitettynä (inhalaattoria) ja lisää ilman virtausta keuhkoihin.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille hengitettynä aclidinium lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä hengitettynä aclidinium vanhuksilla.

Ennen Tudorza Pressair

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Älä myöskään lopeta lääkkeen ilman kertoo lääkäriltä. Muuten voi aiheuttaa keuhkojen kunto pahentuvat.

Tämä lääke yleensä tulee potilasohje. Lue ne huolellisesti ennen lääkkeen käyttöä. Jos et ymmärrä ohjeita tai et ole varma miten käyttää inhalaattorin, kysy lääkäriltäsi näyttää, miten sitä käytetään.

Jos haluat käyttää Pressair ™

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Pidä lääke foliopakkausta ennen kuin olet valmis käyttämään sitä. Säilytä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä.

Älä säilytä tätä lääkettä tärisevälle pinnalle.

Heitä pois inhalaattori 45 päivän kuluttua pussin avaamisen jälkeen “0” punaisella taustalla osoittaa, tai kun laite lukitsee.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti, kun käytät tätä lääkettä nähdä, jos se toimii kunnolla ja vähentää ei-toivottuja vaikutuksia.

Oikea käyttö Tudorza Pressair

Tarkista lääkäriltä kerralla, jos oireet eivät parane tai jos vointisi huononee.

Tämä lääke ei lopeta bronkospasmi, joka on jo alkanut. Lääkäri voi määrätä toista lääkettä voit käyttää tapauksissa akuutin kohtauksen.

Tämä lääke voi aiheuttaa bronkospasmia, mikä tarkoittaa hengitys tai hengityksen vinkuminen pahenee. Bronkospasmia voi olla hengenvaarallinen. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos olet yskää, hengitysvaikeuksia, hengenahdistusta tai hengityksen vinkumista jälkeen lääkkeen käyttämisen.

Tarkista lääkäriltä heti, jos koet muutoksia silmiin, kuten silmien kipua tai epämukavuutta, näön hämärtyminen, visuaalinen kehiä tai värikuvien punaiset silmät, kun käytät tätä lääkettä. Lääkäri saattaa haluta silmäsi tarkastuttaa silmälääkäri. Nämä voivat olla oireita akuutin ahdaskulmaglaukooman.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita. Nämä reaktiot voivat olla hengenvaarallisia ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, nokkosihottumaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen, suun tai kurkun kun käytät tätä lääkettä.

Soita heti lääkärille, jos käytät muita lääkkeitä keuhkojen kunnon ja ne eivät näytä toimivan yhtä hyvin kuin normaalisti. Älä muuta annosta tai lopeta lääkkeitä ennen puhut lääkärille.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Tudorza Pressair

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

Tudorza Pressair Side Effects

Tudorza Pressair (aclidinium)

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

COPD, Maintenance Spiriva, Symbicort, albuterol, Advair Diskus, Ventolin, ProAir HFA, ipratropium, Xopenex, Proventil, Breo Ellipta, Atrovent, Combivent

COPD prednisoni, Symbicort, Xopenex, Breo Ellipta, Anoro Ellipta, Daliresp, budesonidi / formoteroli, levalbuteroli, Incruse Ellipta, Stiolto Respimat, Xopenex HFA roflumilastiannos