tsoledronihappoa (laskimoon) asianmukainen käyttö

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon. Lääkettä pistää hitaasti, joten IV putki täytyy pysyä paikallaan vähintään 15 minuutin ajan.

Sillä hyperkalsemia, tämä lääke annetaan tavallisesti vain kerran. Jos lääkäri päättää, että tarvitset annoksia, saat lääkettä uudelleen vähintään 7 päivää on kulunut. Tämä hoito jatkuu kunnes kehosi reagoi lääkkeeseen.

Luun syöpä ja multippelimyeloomaa lääkkeen annetaan yleensä joka 3-4 viikko. Tämä hoito jatkuu kunnes kehosi reagoi lääkkeeseen.

Osteoporoosin hoidossa lääkkeen annetaan yleensä kerran vuodessa ja jatkuu kunnes kehosi reagoi lääkkeeseen.

Voit myös saada muita lääkkeitä auttaa pitämään kehon menettää liikaa nestettä.

Lääkäri voi myös antaa sinulle vitamiineja sisältävä D-vitamiinia ja kalsiumia. Kerro lääkärillesi, jos et pysty ottamaan näitä lisiä.

Juo enemmän nestettä niin ohitat enemmän virtsaa, kun käytät tätä lääkettä. Tämä pitää munuaiset toimivat hyvin ja auttaa estämään munuaissairaus. On kuitenkin erittäin tärkeää, juo liian paljon nestettä. Keskustele lääkärisi suunnilleen sopivasti nesteiden sinulle.

Tämä lääke tulee lääkitys oppaan. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.