tsaleplonia (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Jos luulet täytyy ottaa tsaleplonin yli 7-10 päivää, muista keskustella lääkärin kanssa. Unettomuus, joka kestää pidempään kuin tämä voi olla merkki muusta lääketieteellinen ongelma.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermoston (CNS) depressants (lääkkeitä, jotka aiheuttavat uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita tai vilustuminen: rauhoittavia, rauhoittavien tai nukkuminen lääkkeiden reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatit, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille, erityisesti vanhuksia, tulla unelias huimausta, pyörrytystä, kömpelö tai epävakaa, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Vaikka tsaleplonia ottaa nukkumaan mennessä, se voi aiheuttaa joillekin ihmisille uneliaisuutta tai vähemmän hälytys johtuvat. Varmista, että tiedät miten reagoit tsaleplonin ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta, epävakaa tai eivät hälytyksen tai voi nähdä hyvin.

Jos kehittyy jokin epätavallinen ja outoja ajatuksia tai käyttäytymistä ottaen tsaleplonin, muista keskustella lääkärin kanssa. Joitakin muutoksia, jotka ovat tapahtuneet ihmiset lääkkeen ovat tuttua ihmisiä, jotka juovat alkoholia ja sitten toimia tavalla, joka ei ole normaalia. Muut muutokset saattavat olla epätavallinen ja äärimmäinen, kuten sekavuus, hallusinaatiot (näkö-, kuulo-, hajuisia, tai tuntoharhat eivät ole siellä), ja epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus tai ärtyneisyys.

Tämä lääke voi aiheuttaa uneen liittyvä käyttäytyminen, kuten auton ajaminen (uni-ajo), kävely (uni-kävely), seksiä, puheluihin, tai valmistella ja syövät ruokaa nukkuessaan tai ei täysin hereillä. Jos tällaisia ​​reaktioita esiintyy, kerro heti lääkärille.

Jos tulee ottaa tsaleplonia pitkään, älä lopeta sitä ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun pienentää vähitellen määrää käytät ennen lopettamista kokonaan. Lopettaminen lääkkeen yhtäkkiä saattaa aiheuttaa vieroitusoireita sivuvaikutuksia.

Otettuaan tsaleplonin unettomuus, voi olla univaikeudet (rebound unettomuus) muutaman ensimmäisen yön jälkeen lopetat sen.

Jos uskot tai joku muu saattanut ottaa yliannostuksen tätä lääkettä, saada hätätilanteessa apua heti. Kun yliannostuksen tsaleplonin tai ottamalla alkoholin tai muiden keskushermostoa lamaavien kanssa tsaleplonia voi aiheuttaa hengitysvaikeuksia ja tajuttomuuteen. Joitakin merkkejä yliannostuksen ovat kömpelyys tai horjumista, sekavuus, vaikea uneliaisuus, alhainen verenpaine, epätavallinen ikävyys tai tunne hidas, ja levoton hengitys.

Tsaleploni voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Lopeta lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos olet kutina, nokkosihottuma, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun, kun käytät tätä lääkettä.