truncus valtimotiehyen selviytymistä ja tuki

Huolehtiminen vauva vakava sydänsairaus, kuten truncus arteriosuksen voi olla haastavaa. Tässä muutamia strategioita, jotka voivat auttaa helpottaa

Tallenna lapsesi terveyden historiasta. Kirjoita vauvan diagnoosi, lääkkeet, leikkaus ja muut menettelyt, päivämäärät ne tehtiin, sinun lapsipotilaiden kardiologi nimen ja puhelinnumeron, ja kaikki muut tärkeät tiedot vauvan hoitoon.

On myös hyödyllistä sisällyttää kopio operatiivisen raportin lapsen kirurgi kirjaa. Tämä tieto auttaa sinua muistaa hoidon lapsesi on saanut, ja se on hyödyllistä lääkäreitä tunne lapsesi joiden täytyy tarkastella hänen terveystiedot. Se on myös hyödyllinen, kun lapsi siirtyy lapsipotilaiden aikuisten terveydenhuollon.

Puhua huolenaiheita. Voit pelätä riskeistä voimakasta toimintaa, vaikka sen jälkeen, kun lapsi on ollut korjaavia leikkausta. Keskustele kardiologi siitä, mikä toiminta on turvallista lapsellesi.

Jos jotkut toiminnot ovat off-limits, lastasi muihin harrastuksiin sijaan keskitytään siihen, mitä hän ei voi tehdä. Jos muita asioita lapsesi terveyden kannalta te, keskustella niistä lapsesi ensihoito lääkärin tai lapsipotilailla kardiologi.