trioxsalen (suun kautta) haittavaikutuksia

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

On suurentunut riski sairastua ihosyöpään käytön jälkeen trioxsalen. Tarkista kehon säännöllisesti ja näyttää lääkärille mitä tahansa ihon haavaumia, jotka eivät parane, uusi iho kasvaimet, ja ihon kasvaimet, jotka ovat muuttuneet niin kuin ne näyttävät tai tuntea.

Ennenaikaista vanhenemista ihon voi esiintyä seurauksena pitkittyneen trioxsalen hoidon. Tämä vaikutus on pysyvä ja on samanlainen kuin, mitä tapahtuu, kun henkilö sunbathes pitkiä aikoja.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.