triglide

Terapeuttinen luokka: antihyperlipideeminen

Käyttää Triglide

Kemiallinen luokka: fibriinihapon

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Sen lisäksi hyödyllisiä vaikutuksia hoidettaessa oman lääketieteellinen ongelma, tämäntyyppisiä lääkkeitä voi olla haitallisia vaikutuksia. Tulokset suuria tutkimukset käyttävät muita aineita, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin fenofibraattia näyttäisi siltä, ​​että fenofibraatti saattavat lisätä potilaan syöpäriskiä, ​​haimatulehdus (haimatulehdus), sappikivet, ja ongelmia sappirakon leikkaus. Tutkimukset fenofibraatin Rotilla löytänyt kohonnut maksan ja haiman kasvaimia, kun annokset jopa 6 kertaa ihmisen annos annettiin pitkään. Varmista, että olet keskustellut asiasta lääkärin kanssa ennen tämän lääkkeen ottamista.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille fenofibraatin lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta fenofibraatin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla fenofibraattia.

Ennen Triglide

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät fenofibraattia. Se ei voi olla nimenomaan Triglide. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, tai eivät käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämän lisäksi lääkettä, lääkäri saattaa muuttaa ruokavalio, joka on vähärasvainen, sokeria ja kolesterolia. Huolellisesti noudata lääkärin tilauksen mitään erityistä ruokavaliota.

Tämä lääke otetaan yleensä kerran vuorokaudessa. Ota lääke samaan aikaan joka päivä säilyttää lääkityksen vaikutuksesta.

Fenoglide®, Lipofen®, Lofibra ™, ja Tricor® tulisi ottaa aterian yhteydessä. Antara® ja Triglide® voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman ateriaa.

Niellä Antara® kapselit, Tricor® tabletit tai Triglide® tablettien koko. Älä avaa, purista, rikkoa, pureskella tai liuota ne. Älä ota haketetaan tai rikki Triglide® tablettia.

Jos käytät myös kolestyramiini, colesevelam tai colestipol, ota Triglide® vähintään 1 tunti ennen tai 4-6 tuntia sen jälkeen, kun näiden lääkkeiden.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö fenofibraatin

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä Triglide® tabletit alkuperäisessä pakkauksessa. Suojaa lämpöä, valoa, ja kosteutta.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla alentaa kolesterolia ja triglyseridien (rasva) tasoja ja päättää, jos tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on selittämättömiä lihaskipuja, arkuus tai heikkous, varsinkin jos sinulla on myös poikkeuksellinen väsymys tai kuumetta. Nämä voivat olla oireita vakava lihas ongelma nimeltä myopatia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet tumma virtsa, ripuli, kuume, lihaskrampit tai kouristukset, lihaskipu tai jäykkyyttä, tai tuntea hyvin väsynyt tai heikko. Nämä voivat olla oireita vakava lihas ongelma nimeltä rabdomyolyysi, joka voi aiheuttaa munuaisvaivoja.

Haimatulehdus voi esiintyä, kun käytät tätä lääkettä. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on äkillinen ja vaikea vatsakipu, vilunväreet, ummetus, pahoinvointi, oksentelu, kuume, tai huimaus.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä ottaa sappikivet. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on vaikea vatsakipu, johon liittyy pahoinvointia ja oksentelua.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Triglide

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista, kun lääkkeen käyttämisen: rakkuloita, kuorinta, tai löysää ihoa, vilunväreet, ripuli, kutina, nivel- tai lihaskipu, ihottuma, punainen ihovaurioita, usein violetti keskus, haavaumat, haavaumat tai valkoiset täplät suussa tai huulilla, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet merkkejä kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu. Nämä voivat olla oireita tartunnan johtuva alhainen valkosolujen, jotka voivat johtua lääkkeen.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Triglide Side Effects

Triglide (fenofibraatti)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Hypertriglyseridemia fenofibraattia, kalaöljy, Tricor, Lovaza, omega-3 monityydyttymättömiä rasvahappoja

Hyperlipopro- atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, fenofibraatti

Hyperlipoproteinemia Type II, Kohonnut LDL atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, fenofibraatti

Hyperlipoproteinemia Tyyppi IV, Kohonnut VLDL atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, fenofibraatti