triesence injektio: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Triesence?

Triesence käytetään myös tietynlainen silmäleikkauksen (vitrectomy).

Triesence voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole lueteltu lääkitystä-oppaassa.

Sinulle ei pidä antaa Triesence jos olet allerginen triamcinolone, tai jos sinulla on sieni-infektio kaikkialla elimistössä. Älä käytä Triesence ilman kertoo lääkäriltä jos olet raskaana. Se voisi vahingoittaa sikiötä. Käyttää tehokasta ehkäisyä, ja kerro lääkärille, jos tulet raskaaksi hoidon aikana.

Tärkeää tietoa

Ennen kuin saivat Triesence, kerro lääkärille, jos sinulla on mitä tahansa bakteeri-, sieni- tai virusinfektio (mukaan lukien tuberkuloosi). Kerro myös lääkärille, jos sinulla on kaihi tai glaukooma, herpes-infektio silmään, diabetes, korkea verenpaine, sydämen vajaatoiminta, kilpirauhasen, myasthenia gravis, vatsa tai suoliston häiriö tai lähimenneisyydessä sydänkohtaus.

Ennen kuin rokotuksen, keskustele lääkärin hoitavaan sinulle Triesence. Jotkut rokotteet eivät toimi yhtä hyvin tai voi aiheuttaa haitallisia sivuvaikutuksia hoidon aikana steroidi lääkettä.

Steroidit voivat alentaa verisoluja, jotka auttavat elimistöä puolustautumaan infektioita Vältä on lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita. Soita lääkäriltä ennaltaehkäisevää hoitoa, jos olet alttiina vesirokko tai tuhkarokko.

On monia muita lääkkeitä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa Triesence. Kerro lääkärille kaikista reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä käytät. Pidä lista mukanasi kaikista lääkkeistä, käyttää ja näyttää tätä listaa mihinkään lääkärin tai muun terveydenhuollon tarjoajaa, joka käsittelee voit.

Mitä pitäisi keskustella terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin saivat Triesence?

Sinulle ei pidä antaa Triesence jos olet allerginen triamcinolone, tai jos sinulla on sieni-infektio kaikkialla elimistössä.

Jos sinulla on jokin näistä ehdoista, sinun on ehkä annos oikaisu tai erityisiä testejä turvallisesti vastaanottamaan Triesence

herpes infektio silmään

silmäsairauksien kuten kaihi tai glaukooma

diabetes

korkea verenpaine, sydämen vajaatoiminta

minkä tahansa bakteeri-, sieni- tai virusinfektio (mukaan lukien tuberkuloosi)

kilpirauhasen

lihasoireita kuten myasthenia gravis

divertikuliitti, vatsassa tai suoliston haavauma, tai äskettäinen vatsan leikkaus; tai

jos olet äskettäin ollut sydänkohtaus.

Hallitus raskauden luokan D. Älä käytä Triesence jos olet raskaana. Se voisi vahingoittaa sikiötä. Käyttää tehokasta ehkäisyä, ja kerro lääkärille, jos tulet raskaaksi hoidon aikana. Triamcinolone voivat kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä Triesence ilman kertoo lääkäriltä ovat rintaruokinnan vauva.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Tämä lääkitys voi vähentää luun muodostumista, mikä voisi johtaa osteoporoosiin, erityisesti pitkäaikaisessa käytössä. Keskustele lääkärin kanssa erityinen riski luukadon saadessaan Triesence.

Steroidit voi vaikuttaa kasvuun lapsilla. Keskustele lääkärin kanssa, jos luulet lapsesi eivät kasva normaalilla nopeudella lääkityksen aikana.

Triesence annetaan injektiona silmään. Lääkäri käyttää lääkettä tunnoton silmään ennen ruiskeen antamista. Saat tämän injektion lääkärin vastaanotolla tai muissa kliinisessä.

Vähintään 30 minuutin kuluttua Triesence injektion silmäsi tarkistetaan määräajoin varmistaa injektio ei ole aiheuttanut mitään sivuvaikutuksia.

Pitkäaikainen steroidien käytön voi aiheuttaa haitallisia vaikutuksia silmissä, kuten glaukooma tai kaihi. Jos saat Triesence pidempään kuin 6 viikon kuluttua lääkäri saattaa haluta sinun säännöllisesti näöntarkastuksia.

Steroidit voivat alentaa verisoluja, jotka auttavat kehoa torjumaan infektioita. Tämä voi helpottaa voit saada sairas on noin muita, jotka ovat sairaita, tai bakteereja ihon haavan. Steroidit voivat myös hidastaa ihohaavojen paranemisen. Ole varovainen estämään sairauden, infektio tai vahinkoa.

Miten Triesence annetaan?

Lääkäri saattaa suositella rajoittaa suolan saantia, kun saat Triesence. Saatat myös joutua kaliumlisiä. Noudata lääkärin ohjeita.

Triesence voi aiheuttaa voit olla epätavallisia tuloksia tiettyjen lääketieteellisten kokeiden. Kerro mitään lääkäri, joka käsittelee voit, että olet hoidetaan Triesence.

Soita lääkäriltä ohjeita, jos et tapaaminen injektiota.

Koska tämä lääke annetaan terveydenhuollon ammattilainen lääketieteellisessä ympäristössä, yliannostus on epätodennäköistä.

Eivät saa isorokkorokote tai muuta “elää” rokotetta, jos hoitoa pitkällä aikavälillä Triesence. Jotkut rokotteet eivät toimi yhtä hyvin hoidon aikana steroidilääkettä tiettyinä annoksina. Jotkut rokotteet voivat jopa aiheuttaa vaarallisia sivuvaikutuksia, kun käytetään aikana steroidihoidosta. Ennen kuin rokotuksen, keskustele lääkärin hoitavaan sinulle Triesence.

Vältä on lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita. Soita lääkäriltä ennaltaehkäisevää hoitoa, jos olet alttiina vesirokko tai tuhkarokko. Nämä ehdot voivat olla vakavia tai jopa kuolemaan johtavia ihmisiä, jotka käyttävät steroideja.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Triesence: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Soita lääkäriltä kerralla, jos on vakava sivuvaikutus kuten

näköhäiriöitä, kipua takana silmäsi, tai näkeminen halos noin valot

silmien turvotusta, punoitusta, vakavia oireita, crusting tai kuivatus (voivat olla merkkejä infektiosta)

suuri punainen tai violetti läiskät iholla

nopea tai hidas sydämen syke

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

hengästyneisyys, turvotusta käsissä tai jaloissa

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

vaarallisen korkea verenpaine (kova päänsärky, näön hämärtyminen, surina korvissa, ahdistuneisuus, sekavuus, rintakipu, epätasainen sydämenlyönnit, takavarikointi)

vakavia huimausta tai pahoinvointia

Mitä pitäisi välttää?

vakavaa masennusta, mielialan tai käyttäytymisen, kouristukset (kouristuksia); tai

kova kipu ylempi vatsaan.

Vähemmän vakavia Triesence haittavaikutuksia voivat olla

Triesence sivuvaikutuksia

lievä silmävaivaa

päänsärkyä, selkäkipuja, heikkous

turvotus, ruokahalun muutokset, painonnousu

muutoksia muoto tai sijainti rasvaa (erityisesti kädet, jalat, kasvot, kaula, rinnat, ja vyötärö), pyöreyttä kasvosi

lisääntynyttä aknea tai kasvojen karvoituksen

kuukautisvaivat (naisilla), impotenssi tai kiinnostuksen menettäminen sukupuoli (miehillä)

kuiva iho, ohenemista iho, ihon värimuutokset

mustelmat, tavallista runsaamman hikoilun; tai

haavan, joka ei parane.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa triamcinolone (Triesence). Alla on vain osittainen luettelo. Kerro lääkärille, jos käytät

amfoterisiini B (Fungizone, AmBisome, Abelcetia)

pillereitä tai hormonikorvaushoito

verenohennuslääkettä kuten varfariinia (Coumadin)

kolestyramiini (Prevalite, Questran)

siklosporiini (Neoral, Gengraf, Sandimmune)

digoksiini (digitalis, Lanoxin)

diureetti (veden pillereiden)

insuliini tai suun kautta diabetes lääkitys

isoniatsidi (tuberkuloosilääke)

rifabutiini (Mycobutin), rifampisiinin (Rifadin, Rifater, Rifamate), tai rifapentiini (Priftin)

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Triesence?

antibiootti kuten klaritromysiini (Biaxin), erytromysiini (E.E.S., EryPed, Ery-välilehti, Erythrocin) tai telitromysiini (Ketek)

sienilääke lääkitys kuten itrakonatsolin (Sporanox), ketokonatsoli (Nizoral), tai vorikonatsoli (VFENDin)

Triesence (triamcinolone oftalmiset)

aspiriinia tai muut tulehduskipulääkkeet (steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden) kuten ibuprofeeni (Motrin, Advil), naprokseeni (Aleve, Naprosyn), diklofenaakki (Voltaren), etodolac (Lodine), indometasiinia (Indocin), piroksikaami (Feldene), ja muut

sydän- tai verenpaine lääkitystä kuten diltiatseemi (Cartia, Cardizem), kinidiini (Quin-G), tai verapamiilia (Calan, Covera, Isoptin, Verelan)

HIV / AIDS lääketieteen, kuten atatsanaviiri (Reyatazin), delavirdiini (RESCRIPTOR), efavirentsi (Sustiva), fosamprenaviiri (Lexiva), indinaviiri (Crixivan), nevirapiini (Viramune), sakinaviiri (Invirase, Fortovasea), ritonaviiri (Norvir, Kaletra), ja muut

lääkitys dementian hoitoon, kuten donepetsiili (Aricept), rivastigmiini (Exelon), galantamiini (Razadyne), takriini (Cognex); tai

takavarikkoa lääkitystä kuten karbamatsepiinin (Carbatrol, Tegretol), fenobarbitaali (Solfoton), fenytoiini (Dilantin), ja muut.

Tämä lista ei ole täydellinen, ja on olemassa monia muita lääkkeitä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa Triesence. Kerro lääkärille kaikista reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä käytät. Tämä sisältää vitamiinien, kivennäisaineiden, kasviperäisten tuotteiden ja lääkkeiden määräämä muiden lääkäreiden. Älä aloita uutta lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä. Pitää luetteloa kaikista lääkkeistä, käyttää ja näyttää tätä listaa mihinkään lääkärin tai muun terveydenhuollon tarjoajaa, joka käsittelee voit.

01.02.09 / 09/2010 12:05:04

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Vitrectomy triamcinolone oftalmiset

Uveiitti triamcinolone, deksametasoni oftalmiset, atsatiopriini, atropiini oftalmiset, Tobradex, Imuran, kortisoni

Ajallinen Arteritis triamcinolone oftalmologiset, Trivaris