tribenzagan

Terapeuttinen luokka: Antiemeettinen

Käyttää Tribenzagan

Farmakologiset Class: Antikolinergiset

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ei ole tietoa suhteesta ikää vaikutusten lihakseen trimetobentsamidin lapsiväestössä. Kuitenkin, koska tämä lääkitys n myrkyllisyyttä, käyttö lapsilla on vasta. Lihakseen trimetobentsamidin pitäisi koskaan käyttää lapsilla.

Ei ole tietoa siitä, onko riski trimetobentsamidin aiheuttaman haittavaikutusten lisääntynyt vanhuksilla. Kuitenkin, koska tämä lääkitys n myrkyllisyyttä, sitä tulee käyttää varoen, kun vähemmän myrkyllisiä vaihtoehtoja on harkittu ja / tai todettu tehottomaksi. Suositeltua annosta ei saa ylittää, ja potilasta on seurattava tarkoin hoidon aikana.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Tribenzagan

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät trimetobentsamidin. Se ei voi olla nimenomaan Tribenzagan. Lue huolellisesti.

Trimetobentsamidin käytetään ainoastaan ​​lievittää tai estää pahoinvointia ja oksentelua. Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan laukaus johonkin lihaksia.

Lääkäri voi vain antaa sinulle muutamia annoksia tätä lääkettä, kunnes tilasi paranee, ja sitten saattaa vaihtaa suullisen lääke, joka toimii samalla tavalla. Jos sinulla on huolissaan tästä, keskustele lääkärin.

Trimetobentsamidin lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, joita aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääkkeitä heinänuhan, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai nukkuminen lääkkeiden reseptiä kipu lääkkeitä tai huumeita, barbituraatit, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkärisi kanssa ennen mitään näistä lääkkeistä, kun käytät trimetobentsamidin.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Oikea käyttö trimetobentsamidin

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Pahoinvointi / oksentelu promethazine, loratsepaami, hydroksitsiinin Ativania, ondansetroni, Zofran, meklit-, Benadryl, difenhydramiini, metoklopramidi, Vistaril, Phenergan, Reglan, haloperidoli, Haldolia, proklooriperatsiinilla, Compazine, Atarax, klooripromatsiini, Antivert, skopolamiini, Thorazine, perfenatsiinin, pyridoksiini , Dramamine

Varotoimet Vaikka käyttäminen Tribenzagan

Tribenzagan Side Effects

trimetobentsamidin