ryppy voiteet: Opas nuoremman näköinen iho

Food and Drug Administration (FDA) luokittelee voiteet kuten kosmetiikkaa, jotka on määritelty, joilla ei ole lääketieteellistä arvoa. Joten FDA säätelee niitä niin tiukasti kuin se huumeita. Tämä tarkoittaa sitä, että kosmeettisia valmisteita ei suoriteta samoja tiukan testauksen turvallisuuden ja tehokkuuden että paikallisesti käytettävät lääkkeet tehdään. Tästä luokasta voiteet, FDA: n tärkein huolenaihe on turvallisuus, ei tehoa.

Koska FDA ei arvioi kosmeettisia tuotteita tehokkuuden, ei ole mitään takeita, että kaikki over-the-counter tuote vähentää ryppyjä.

Mieti näitä pisteitä, kun päätellen ansioita käyttäen ryppy kerma

Anti-rypistyä kerma saattaa vähentää ulkonäkö ryppyjä, riippuen siitä kuinka usein käytät sitä, tyypistä ja aktiivisen ainesosan määrää, että rypistyä kerma, ja laajuus ryppyjä haluat hoitaa.

Mutta jos haluat ottaa arvailun ihon hoitoon hoito, kokeile näitä luotettavampia keinoja parantaa ja ylläpitää ihon nuorekkaan ulkonäön.

Ei takuita: arvioidaan turvallisuutta ja tehokkuutta

Your ryppyjä hoito

Ihotautilääkäri voi auttaa luomaan henkilökohtaisen ihonhoito suunnitelma arvioimalla ihotyyppisi, arvioimalla ihon kunnon ja suositella tuotteita todennäköisesti tehokas. Jos etsit lisää-dramaattisia tuloksia, ihotautilääkäri voi suositella lääketieteellisiä hoitoja ryppyjä, kuten reseptiä voiteet, botuliinitoksiini (Botox) injektionesteisiin tai ihon-pinnoitus tekniikoita.