rintasyöpä jatkohoidon

Kun rintasyövän hoito on päättynyt, sinun täytyy pitää yhteyttä syöpä lääkäri ja kirurgi. Aikataulu säännöllinen tapaamisia niiden kanssa.

Saatat olla miljoona tekosyitä ei saada, että vuosittain mammografiassa, mutta syitä ei ehkä ole yhtä hyvä kuin luulet. Älä räjäytä varaamiseksi ennen kuin saat tosiasiat takana myyttejä ja puolustukset.

Tilaa säännöllisesti mammografiassa. Jos oli rinnan, tarvitaan vain yksi muista rintojen.

Rutiini rintakehän röntgenkuvat ja verikokeita naisilla, joilla ei ole oireita syövän eivät aina ole luotettavia. Jos oli kemoterapiaa, sinun säännöllisiä verikokeita varmistaa, että elimistö on toipunut siitä.

Välillä sairaalakäynneillä, tarkkaile muutoksia elimistössä. Suurimman osan ajasta, jos syöpä tulee takaisin, se on 5 vuoden kuluessa, kun se oli ensin käsitelty.

Anna itsellesi säännöllinen rintojen itsestään tentit. Kiinnitä huomiota muutoksia rintojen, mukaan lukien

Myös kiinnittää huomiota

Jos otat tamoksifeenin, kerro lääkärille kaikista epätavallisista verenvuoto emättimestä. Jos ottaa sen ja vielä kohtu, tarvitset vuosittain Papa, iästä riippumatta.

Jos olet postmenopausaalisia, jos käytät lääkettä nimeltä aromataasinestäjä, tai jos olet saanut solunsalpaajahoitoa aiemmin, saat säännöllisiä seulontatestit osteoporoosiin.

Tee huolehtiminen emotionaalinen ja fyysistä hyvinvointia etusijalla elämässä. Älä vertaa hoitosuunnitelman ja lopputulos muiden kanssa. Jokaisen syöpä on hieman erilainen.

LÄHTEET

Cancer Society.

National Cancer Institute.