raskauden viikko viikolta: viikkoa 13-16

Bab; Vauva kasvaa nopeasti! Silmät ovat siirtymässä asentoon, nilkkojen ja ranteiden ovat muodostaneet, ja vaikka pää on edelleen suhteettoman suuri, muualle kehoon alkaa kiinni.

Äiti-to-b; Kohtu on kasvanut paljon. Se täyttö lantion nyt ja alkaa kasvaa ylöspäin vatsaan. Se luultavasti tuntuu pehmeä, sileä pallo. Jos et ole saanut mitään painoa vielä takia aamupahoinvointi, voit alkaa nyt kun alkaa tuntea paremmin.

Vihje varten Wee; Viittaavat siihen, että kumppani mukaasi tarkistaa ylöspäin. He saattavat rakastavat mahdollisuuden kuulla vauvan syke.

Bab; Vauvan korvat siirtymässä niskasta pään sivuille, ja kaulan pitenee ja leuka näkyvämpi. Kasvonpiirteet ja ainutlaatuinen sormenjäljet ​​ovat kaikki siellä. Vauva alkaa reagoimaan ulkopuolella ärsykkeitä. Jos vatsa on pisti, vauva yrittää kiemurrella pois.

Vinkkejä Närästys relie; Terve vaipan vaihto: Basic; Hammaslääkärikäyntien raskaana oleville naisille

Äiti-to-b; Olet luultavasti päällään äitiysvaatteita nyt. Iho ja lihakset alkavat venyä kasvava vauva. Saatat huomata joitakin ummetusta, koska raskaus hormonit rentoutua suoliston.

Kärki Wee; Yritä helpottaa yhteistyötä nstipation saamalla kohtalainen liikunta, juomalla runsaasti nesteitä, ja syö paljon hedelmiä ja vihanneksia.

Bab; Vauvan ruumis kuuluu erittäin hieno tukka, nimeltään lanugo, joka on yleensä irtoa syntymän. Kulmakarvat ja hiukset päälaen alkavat kasvaa, luut ovat yhä kovemmin, ja vauva voi jopa imee hänen peukalon.

Äiti-to-b; Kohtu voitaneen tuntui 3-4 tuumaa alle napaan. Joskus ensi viisi viikkoa sinulle tarjotaan verikoe nimeltään nelinkertaisen merkki seulontatestin avulla näytön Downin syndrooma. Saatat myös tarjota amniocentesis, joka testaa pieni näyte lapsiveden peruuttaa ultraääni -Opastettu neula, välillä nyt ja 18 viikkoa. Voit keskustella lääkärisi kanssa siitä, mitä synnytystä testejä voit.

Kärki Wee; Opetella nukkumaan vasemmalla puolella – verenkiertoa on parempi niin. Voit kokeilla tucking tyynyt taaksesi ja jalkojen välistä. Jotkut raskaus tyynyt tukea koko kehon.

Terveet Reseptit Miinus Heartbur; Suojaa perheesi Germ; Kiusaantunut Inkontinenssi?