ranne verenpainemittarit: ne ovat tarkkoja?

Ranne verenpainemittarit voi olla tarkka, jos käytetään tarkasti käyttöohjeiden mukaan. Kuitenkin mukaan American Heart Association, on parasta käyttää kodin verenpaine, joka mittaa verenpaineen olkavarren. Laitteet olkavarsi on myös helpompi tarkistaa tarkkuutta kuin ovat ranne näyttöjä.

Ranne verenpainemittarit ovat erittäin herkkiä kehon asentoon. Saada tarkka lukema otettaessa verenpaine kanssa rannemittari käsivarren ja ranteen on sydämen tasolla. Silloinkin, verenpaineen mittaukset ranteen ovat yleensä suuremmat ja vähemmän tarkka kuin otettu olkavarren. Tämä johtuu siitä, ranne valtimot ovat kapeampia eikä syvälle ihon alle kuin olkavarteen.

Jotkut ihmiset eivät voi olla niiden verenpaine mitattiin olkavarren, koska niillä on hyvin suuri käsi tai löytää verenpainemittaukset tuskallista. Näissä tapauksissa, verenpaineen mittaus ranteesta on hyväksyttävää.

On tavallista, että verenpaine lukemien kotona millekään monitorin olla erilaiset kuin otettu lääkärin vastaanotolla. Jos sinulla on ranne verenpainemittari, se on hyvä idea ottaa näytön lääkärin vastaanotolle. Lääkäri voi sitten tarkistaa verenpainetta sekä vakio olkavarren näyttö ja rannemittari oikeaan asentoon samaan käsivarteen tarkistaa ranne verenpainemittari n tarkkuudella.

Kanssa

käydä lääkärin