perään Arbutus: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Epigaea repens, Ã ‰ pigÃe Rampante, Fleur de Mai, Sora Plant, Ground Laurel, Mountain Pink, vesi Pink, Winter Pink.

Perään Arbutus on yrtti. Osat, jotka kasvavat maanpinnan yläpuolella käytetään tekemään lääketiede; Ihmiset perään arbutus hoitoon virtsateiden olosuhteet ja nesteen kertymistä. He myös sitä kuivausainetta (supistava); Perään Arbutus kutsutaan joskus soraa kasvi. Varo sekoita sen toisella kasvi nimeltään sora root.

Perään Arbutus sisältää ainesosia, joiden uskotaan auttaa tappaa bakteereita virtsassa.

Riittämätön Evidence fo; Virtsateiden olosuhteissa; Nesteretentio; Koska kuivausainetta (supistava); Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta perään arbutus näihin käyttötarkoituksiin.

Perään Arbutus näyttää olevan turvallinen, kun sitä käytetään lyhyellä aikavälillä. Kuitenkin pitkäaikainen käyttö voi johtaa myrkytykseen. Myrkytysoireita ovat korvien soiminen, oksentelu, sekavuus, kouristukset, ja romahtaa. Perään Arbutus voi myös aiheuttaa maksavaurioita, laihtuminen, heikkous, hiustenlähtö väri, verinen virtsa, vaikeuksia virtsaaminen, ja kivulias virtsaaminen; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: Ei tiedetä tarpeeksi käyttöä perään Arbutus raskauden ja rintasyövän -feeding. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa TRAILING ARBUTUS vuorovaikutukset

Sopiva annos perään arbutus riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveys, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia perään arbutus. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR kasviperäisiä lääkkeitä. 1st ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Leung AY, Foster S. Encyclopedia of Common Natural ainesosat Elintarvikkeet, Drugs ja kosmetiikka. 2nd ed. New York, NY: John Wiley & Sons, 1996.

McGuffin M, Hobbs C, Upton R, Goldberg A, toim. Kasviperäisiä Products Association kasvitieteellistä turvallisuuskäsikirjan. Boca Raton, FL: CRC Press, LLC 1997.

Schulz V Hansel R, Tyler VE. Rational Fytoterapia: lääkärin opas Herbal Medicine. Terry C. Telger, Muunto. 3rd ed. Berlin, GER: Springer, 1998.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus