mitkä ovat oireita ylipainon ja lihavuuden?

Painonnousu tapahtuu yleensä ajan myötä. Useimmat ihmiset tietävät, milloin he lihonut. Jotkut merkkejä ylipainoisia sisältävät

Tämä osoittaa, että jopa muutama ylimääräinen kiloa voi vaikuttaa terveyteen ja elämään enemmän kuin voi ajatella. Keskimäärin ihmisten puistomaisessa ei toimijoita-pyydetään tekemään 10-kiloinen hiekkasäkeillä, ja raportoida miten lisäpainon vaikuttaa niihin ja niiden kyky suorittaa normaalia, jokapäiväistä toimintaa.

Kuulla ihmiset puhuvat haasteista ja onnistumisista saavuttaa ja säilyttää terveen painon HBO esityssarja sarja, “The Weight of the Nation”, joka esitettiin ensimmäisen toukokuu 2012.

Elokuva-sarjan valonheittimet tieteen takana lihavuus ja miten se vaikuttaa terveyteen kansakunnan. Katso sarjan oppia kansalaisten ryhmiä, ja päättäjät työskentelevät tehdä eroa yhteisöissään. Kalvot stream ilmaiseksi HBO verkkosivuilla.

Liittyvät johtajan viesti

Saat lisätietoja elokuvan sarja ja niihin liittyvät valistuskampanja, kuten miten isäntä paikallisen seulonta mennä wwwernment / terveys /; andweightofthenation.