mitkä ovat merkkejä ja oireita Fallot’n tetralogia?

Syanoosi on tärkeä merkki Fallot’n tetralogia. Syanoosi on sinertävä sävy iholle, huulet, ja kynnet. Alhainen happipitoisuus veressä aiheuttaa syanoosi.

Vauvoille, jotka ovat korjaamattomat Fallot’n tetralogia joskus “tet loitsuja.” Nämä loitsuja tapahtuu vastauksena toimintaan itkettää tai joilla on suolen.

Tet loitsu tapahtuu, kun hapen pitoisuus veressä yhtäkkiä putoaa. Tämä aiheuttaa vauva tulla hyvin sininen. Vauva voi myös

Menneinä vuosina, jolloin Fallot’n tetralogia ei käsitelty imeväisiässä, lapset saavat hyvin väsynyt harjoituksen aikana ja saattaa heikottaa. Nyt lääkärit korjaus Fallot’n tetralogia imeväisiässä estää näiden oireiden.

Toinen yleinen merkki Fallot’n tetralogia on sivuääniä. Sydämen sivuääni on ylimääräinen tai epätavallinen ääni, että lääkärit saattavat kuulla kuunnellen sydämeen.

Ääni tapahtuu, koska sydänvika aiheuttaa epänormaali veren virtausta sydämeen. Kuitenkin kaikki sivuääniä merkkejä synnynnäinen sydänvika. Monet terveet lapset ovat sivuääniä.

Vauvoille, jotka ovat Fallot’n tetralogia voi väsyttää helposti syötön aikana. Näin ollen ne eivät saa lihoa tai kasvaa niin nopeasti kuin lapsilla, joilla on terve sydämet. Myös normaali kasvu riippuu normaalia työtaakkaa sydämen ja normaali virtaus happipitoista verta kaikkiin kehon osiin.

Lapset, joilla on Fallot’n tetralogia voi myös olla klubeilla. Kerhotoiminnan on levennys tai pyöristys ihon tai luun ympärille sormenpäihin.