mitä voin tehdä korjata harvennus hiukset?

Vastaus b; Doris Day, MD

Dermatologis; New York University

Harvennus hiukset on hyvin yleinen ongelma. Se on yhtä yleinen naisilla kuin se on miehillä. Mutta valitettavasti naisille, se on paljon vaikeampaa salata. Ja naiset eivät todellakaan ole mahdollisuutta mennä kalju ja on ylpeä siitä, miten miehet joskus. Joten on tärkeää pystyä peittämään sitä.

Aloitetaan syitä. On olemassa kahdenlaisia ​​hiustenlähtö, joka esiintyy naisilla: arpia ja ei-arpia. Yleisin on ei-arpia, ja tämä on yleensä geneettinen ja familiaalinen. Vaikka kukaan perheessäsi oli hiustenlähtöä, se voi silti tapahtua sinulle ja silti osa geneettiseen.

Joten kun sinulla on, että kysymys, on tärkeää arvioida ihotautilääkäri tai sisätautilääkäri tai OB / naistentaudit. On paljon lääkäreitä, jotka voivat tehdä arviointeja sinulle. Joskus tarkistaa hormonaalista tasoilla.

Usein vaikka hormoni testit palata normaaliin, on vielä jokseenkin hormonaalinen epätasapaino, joka voidaan esiintyvän.

Usein ajatellaan, että kilpirauhasen muutokset voivat aiheuttaa hiustenlähtöä, mutta se ei todellakaan. Se voi tehdä hiukset kuivemmaksi ja hauras, mutta ei yleensä tee hiukset putoavat pois. Mutta se kannattaa ottaa kilpirauhasen tarkastetaan sekä varmistaa, että kaikki on kunnossa.

Ottaen täydentää ei oikeastaan ​​auttaa hiusten kasvua. Minulla on paljon potilaita, jotka ottavat Biotiini auttaa hiuksensa kasvamaan. Mutta se ei oikeastaan ​​auttaa, jos ei ole Biotiini puutos.

Biotiini tekee hiukset vahvempi mahdollisesti jälleen vain, jos on puute tällä alalla.

Ei ole muita ravintolisiä, jotka tiedän, jotka ovat osoittautuneet kirjallisuudessa auttaa kasvaa karvaa. Kuitenkin on jokin ravitsemuksellinen epätasapaino voi vaikuttaa hiuksiin.

Toinen syy hiustenlähtöön olisi stressiä. Joskus kun on stressiä, näet hiustenlähtö alkaa noin kolme kuukautta myöhemmin. Sinun täytyy miettiä, mitä stressi olet ehkä ollut kolme ja neljä kuukautta ennen, koska se, miten kauan kestää näyttää.

Salata hiustenlähtö, voit kokeilla kampaus hiukset eri, muuttaa hiukset, tai väritys se hieman lähempänä omaa luonnollista päänahan tai ihon väriä. Käytä enemmän neutraalit sävyt, toisin kuin hyvin tumma tai vaaleita sävyjä. Lisäksi on olemassa jauheita, jotka voit lisätä hiukset, jotka toimivat hiukset lisääjiä tehdä hiukset näyttävät enemmän täynnä ja paksu.

Yksi asia et halua tehdä, on yli tease tai yli prosessi hiukset, koska silloin olet vetämällä se ulos ja aiheuttaa enemmän vahinkoa.

LÄHDE

 Kysy ihotautilääkäri.