mitä tehdä, kun kylmä muuttuu keuhkoputkentulehdus

Kun saalis kylmä, se usein muuttuu keuhkoputkentulehdus, jota joskus kutsutaan rinnassa kylmä? On tärkeää tunnistaa, mikä on normaalia ja tietää, milloin jotain vakavaa on tekeillä. Tässä on mitä sinun täytyy tietää, milloin flunssan muuttuu keuhkoputkentulehdus.

Yskä on flunssan oire. Se on kehon tapa päästä eroon limaa tai limaa. Mutta jos yskä jatkuu sen jälkeen, kylmä on mennyt, ota yhteys lääkäriin.

On hyvä kertoa lääkärille, kuinka kauan olet ollut yskä. Sinun tulisi myös kertoa lääkärille, onko mitään sellaista toimintaa tai vastuita näyttävät pahentaa sitä, jos huomaat muita erilaisia ​​tai epätavallisia tunteita, ja jos pussistaan ​​lima.

Jos yskiminen paksua vihreä tai keltainen lima, tai jos vinkuminen, käynnissä kuume on yli 101 F, joilla yöhikoilu, tai veren yskiminen, sinun täytyy nähdä lääkäri. Nämä voivat olla merkkejä vakavampi sairaus, joka on diagnosoitu ja hoidettu.

Jatkuva yskä voi olla merkki astman. Joskus tämä ehto on nimeltään “yskä-variantti astma.” Laukaisee yskän-variantti astma kuuluvat hengityselinten infektiot kuten kylmä tai flunssa, pöly, kylmä ilma, liikuntaa tai allergeeneja. Astma voi olla vastuussa jopa 25% kaikista kroonisista yskää. Kunnes astmakohtauksen tapahtuu, et voi ymmärtää, että keuhkot ovat mukana.

Keuhkoputkentulehdus – joskus kutsutaan rinnassa kylmä – tapahtuu, kun hengitysteissä keuhkoihin ovat tulehtuneet ja tuottavat liikaa limaa. On olemassa kahdenlaisia ​​bronkiitti