Mitä riskejä ottaa implantoitu defibrillaattori?

Implantoitu defibrillaattorit (ICD) voi joskus antaa sähkö- pulssin tai iskuja, joita ei tarvita.

Vaurioitunut johto tai erittäin nopea syke vuoksi äärimmäisen liikunnan voi laukaista tarpeettomia pulsseja. Nämä pulssit voi myös ilmetä, jos unohdat ottaa lääkkeesi.

Lapset ovat yleensä fyysisesti aktiivisia kuin aikuisilla. Näin nuoremmat ihmiset, jotka ovat ICDs ovat todennäköisesti saada tarpeettomia pulsseja kuin vanhukset.

Tarpeettomat Electrical palkokasvit

Pulssit lähetetään liian usein tai väärään aikaan voi vahingoittaa sydäntä tai laukaista epäsäännöllinen, joskus vaarallinen syke. Ne voivat myös olla tuskallista ja järkyttävää.

Riskit liittyvät Surgery

Tarvittaessa lääkäri voi ohjelmoida ICD tai määrätä lääkettä niin turhaa pulsseja harvemmin.

Vaikka harvinaisia, jotkut ICD riskit liittyvät leikkauksen käytetään paikka laitteeseen. Näitä riskejä ovat

Ihmiset, joilla on ICDs saattaa olla suurempi riski sydämen vajaatoiminta. Sydämen vajaatoiminta on sairaus, jossa sydän ei pumppaa tarpeeksi verta vastaamaan elimistön tarpeisiin. Se ei ole selvää, onko ICD lisää riskiä sydämen vajaatoiminta tai onko sydämen vajaatoiminta on vain yleisempää henkilöillä, jotka tarvitsevat ICD.

Vaikka harvinainen, ICD ei välttämättä toimi kunnolla. Tämä estää laitetta korjaamiseksi rytmihäiriölääke. Jos näin tapahtuu, lääkäri saattaa pystyä ohjelmoida laitteeseen. Jos tämä ei toimi, sinun lääkäri joutua vaihtamaan ICD.

Mitä kauemmin olet ICD, sitä todennäköisempää on, että sinulla on joitakin niihin liittyviä riskejä.

Muut riskit