mitä odottaa, ennen käyttämällä holter tai tapahtuman järjestäjä

Lääkäri tekee fyysinen tentti ennen kuin antaa sinulle Holter tai tapahtuman järjestäjä. Hän voi

Saatat olla EKG (elektrokardiogrammi) testi ennen lääkäriltä lähettää sinulle kotiin Holter tai tapahtuman järjestäjä.

EKG on yksinkertainen testi, joka tallentaa sydämen sähköisen toiminnan muutaman sekunnin. Testi osoittaa, kuinka nopeasti sydän lyö ja sen rytmi (tasainen tai epäsäännöllinen). EKG tallentaa myös voimakkuuden ja ajoituksen sähköisten signaalien kuin ne kulkevat sydämesi.

Standardi EKG ei havaitse sydämen rytmihäiriöitä, jotka eivät tapahdu testin aikana. Tästä syystä lääkäri voi antaa sinulle Holter tai tapahtuman järjestäjä. Nämä näytöt ovat kannettavia. Voit käyttää yhden kun tekee normaalia päivittäistä toimintaa. Tämä lisää mahdollisuutta tallentaa oireita, jotka esiintyä vain silloin tällöin.

Lääkäri selittää miten pukeutua ja käyttää Holter tai tapahtuman järjestäjä. Yleensä voit jättää toimistoon päällään.

Jokaisella näyttö on hieman erilainen, mutta useimmat ovat anturit (kutsutaan elektrodit), jotka pitävät ihon rintaa käyttämällä tahmea laastaria. Anturit tarvitsevat hyviä iholle. Huono kosketus voi aiheuttaa huonoja tuloksia.

Öljy, liikaa hikeä, ja hiukset voi pitää laastareiden tarttumisen ihoon. Voit joutua ajella alueelle rintaa missä lääkäri kiinnitä laastaria. Jos sinun täytyy vaihtaa laastareiden, sinun täytyy puhdistaa alue, jossa on erityinen prep pad että lääkäri antaa.

Saatat joutua käyttämään pienen määrän erityisiä pasta tai geeli auttaa laastaria kiinni ihoon. Jotkut laastaria tulevat pasta tai geeli niitä.