mitä odottaa aikana stentin menettelyssä

Tämä menettely kestää yleensä noin tunnin. Se saattaa kestää kauemmin, jos stentit työnnetään useampia valtimo menettelyn aikana.

Ennen menettelyn aloittamista, saat lääke, joka auttaa sinua rentoutumaan. Voit olla selkää ja hereillä toimenpiteen aikana. Näin voit seurata lääkärin ohjeita.

Lääkäri puuduttaa alueella, jossa katetri on asetettu. Et tunne lääkäri ketjuttaminen katetrin, ilmapallo tai stentti valtimon sisällä. Voi aiheuttaa jonkin verran kipua, kun pallo on laajentunut työntää stentin paikoilleen.

Sillä valtimot Rajattu suodattimella Plaque

Vaikka tämä menettely kestää vain muutaman tunnin, se vaatii usein 2- 3 päivän sairaalassa.

For aortan laajentuma

Ennen menettely, sinulle annetaan lääkettä auttaa rentoutumaan. Jos lääkäri on saattaa stentin vatsan aortta, voit saada lääkettä tunnoton vatsaan alue. Kuitenkin, sinun on hereillä toimenpiteen aikana.

Jos lääkäri on saattaa stentti rinnassa osa teidän aortta, saat todennäköisesti saada lääkettä, jotta nukut menettelyn aikana.

Kun olet tunnoton tai unessa, lääkäri tekee pienen leikata oman nivus (reidet). Hän työntävät katetrin verisuonen läpi tämä leikkaus.

Joskus kaksi leikkaukset (yksi nivusille jokaisen jalan) tarvitaan sijoittaa kankaan stenttejä, jotka on kaksi osaa. Et tunne lääkäri ketjuttaminen katetrin, ilmapallo tai stentin valtimoon.

Kuvataan, mitä stentin on ja miten sitä käytetään osana menettelyä kutsutaan pallolaajennus tai PCI, joskus kutsutaan pallolaajennus. Osoittaa, kuinka stentti on sijoitettu sydämeen ja kuinka stentti toimintoja.