mikä tekee holter tai tapahtuman järjestäjä näyttää?

Pitkäaikaisena tai tapahtuman järjestäjä voi näyttää mitä aiheuttaa oireita rytmihäiriö. Rytmihäiriön on ongelma nopeus tai rytmi syke.

Pitkäaikaisena tai tapahtuman järjestäjä voi myös näyttää, onko sydämen rytmin ongelma on vaaratonta tai vaatii hoitoa. Monitori saattaa hälyttää lääkärin sairauksia, jotka voivat johtaa sydämen vajaatoimintaan, aivohalvaukseen tai äkillisen sydänpysähdyksen.

Jos oireita sydämen rytmin ongelma esiintyy usein, pitkäaikaisena tai tapahtuman järjestäjä on hyvät mahdollisuudet tallentamista. Sinulla ei ehkä ole oireita, kun käytät näyttöä. Jopa niin, lääkäri voi oppia lisää sydämen rytmihäiriöitä koetuloksista.

Joskus Holter ja tapahtuma näyttöjä voi auttaa lääkäreitä diagnosoimaan rytmihäiriöitä. Jos näin tapahtuu, keskustele lääkärin kanssa muista vaiheita voit.

Yksi vaihtoehto voisi olla kokeilla erityyppistä monitorin. Langaton Holter valvoo ja implantoitavat silmukka tallentimet olla pidempi tallennus aikoja. Tämä voi sallia lääkärille saada tietoja hän tarvitsee tehdä diagnoosi.