mikä on sivuääniä?

Sydämen sivuääni on ylimääräinen tai epätavallinen ääni aikana kuuluu syke. Sivuääniä vaihtelevat hyvin heikko ja erittäin kovaa. Joskus ne kuulostavat viuhahtava tai swishing melua.

Normaali sydämenlyöntejä tehdä “lub-DUPP” tai “lub-DUB” ääni. Tämä on ääni sydänläppien sulkeminen kuin veri siirtyy sydämen läpi. Lääkärit voivat kuulla näitä ääniä ja sivuääniä käyttäen stetoskooppi.

Nämä kaksi sivuääniä syyttömiä (vaarattomia) ja epänormaalia.

Yleiskatsaus

Innocent sivuääniä eivät johdu sydänoireita. Nämä sivuääniä ovat yleisiä terveillä lapsilla. Monilla lapsilla on sivuääniä kuullut niiden lääkäreitä jossain vaiheessa elämäänsä.

Näkymät

Ihmiset, joilla on epänormaali sydämen sivuääniä voi olla merkkejä tai oireita sydämen ongelmia. Useimmat epänormaali sivuääniä lapsilla johtuvat synnynnäinen (Kon-Jen-ih-tal) sydänvika. Nämä viat ovat sydän- rakenteen, jotka ovat läsnä syntymän.

Aikuisilla poikkeava sydämen sivuääniä useimmiten aiheuttavat hankitaan sydän venttiili sairaus. Tämä on sydän venttiili sairaus, joka kehittää seurauksena toisen ehdon. Infektiot, sairaudet ja ikääntyminen voi aiheuttaa sydämen läppien tauti.

Sydämen sivuääni ei ole sairaus, ja useimmat sivuäänet ovat harmittomia. Innocent murmurs eivät aiheuta oireita. Ottaa yksi ei vaadi voit rajoittaa liikuntaa tai tee mitään muuta erityistä. Vaikka voi olla viaton sivuääni koko elämäsi, sinun ei tarvitse hoitoa sitä.

Näkymät ja hoito sydämen sivuääniä riippuvat ja vakavuudesta sydänvaivoja aiheuttaa heille.