mikä aiheuttaa sydänsairauksia?

Tutkimukset osoittavat, että sepelvaltimotaudin (CHD) alkaa vahinkoa vuori ja sisäkerrokset sepelvaltimon (sydän) valtimoissa. Useat tekijät vaikuttavat tähän vaurioita. Ne sisältävät

Plakki voi alkaa rakentaa missä valtimoiden ovat vaurioituneet. Kertyminen plakin sepelvaltimoissa voi alkaa lapsuudessa.

Ajan, plakki voi kovettua tai repeämä (murtaa auki). Karkaistu plakin kaventaa sepelvaltimoita ja vähentää virtausta happipitoista verta sydämeen. Tämä voi aiheuttaa rintakipua tai epämukavuutta kutsutaan angina.

Jos plakkia repeää, verisolujen fragmentteja verihiutaleiden (levyn avulla) kiinni paikalle vahinkoa. Ne voivat kasata yhteen muodostaen verihyytymiä.

Liittyvät johtajan viesti

Veritulppa voi rajata sepelvaltimoita ja pahentaa rintakipua. Jos hyytymä tulee riittävän suuri, se voi enimmäkseen tai kokonaan estää sepelvaltimon ja aiheuttaa sydänkohtauksen.

Lisäksi edellä mainittuja ominaisuuksia, alhainen estrogeenitaso ennen tai jälkeen vaihdevuosien voi olla rooli aiheuttaa sepelvaltimon mikrovaskulaarisen taudin (MVD). Sepelvaltimoiden MVD on sydänsairaus, joka vaikuttaa sydämen pieni valtimoissa.

Syy särkynyt sydän oireyhtymä ei ole vielä tiedossa. Kuitenkin äkillinen vapautuminen stressi hormoneja voi olla rooli aiheuttaa häiriötä. Useimmat särkynyt sydän oireyhtymän oireita naisilla, jotka ovat käyneet läpi vaihdevuodet.

Yaskary oli menettänyt äitinsä, isä ja täti sydänsairauksia. Ja hän tiesi, että hänen elämänsä olisi mikään poikkeus, ellei hän ryhtyi toimiin. Klo 49, hän tunsi lievää rintakipu, ja tuntia myöhemmin, tehtiin viisinkertainen ohitus. Ottaa vain yksi riskitekijä kasvattaa mahdollisuuksia kehittää sydänsairauksien ja Yaskary tietää hänen elämänsä oli säästynyt, koska hän ymmärsi vaaran hän peri. Tänään hän on ylpeä levittää sanaa sydänsairauden naisilla. Hänelle arpi rintaansa toimii elämän symboli.

The Heart Totuus on kansallinen kampanja naisten noin sydänsairaus ja sponsoroi theernment osa theernment.

Eileen oli kaksikomponenttinen-päivän tupakoitsija 28 vuotta. Kun hän sai sydänkohtauksen, kirurgi avasi rintaansa ja löysi 98 prosenttia tukos, ja hänen valtimot hajosi. Eileen ei ole koskettanut savuketta tuon päivän jälkeen. Sydänsairaus on ehkäistävissä, ja jokainen nainen on valta alentaa hänen riskitekijöitä. Sillä Eileen, joka päivä hän viettää – vapaaehtoisena palomies ja EMT, ja hänen poikansa ja pojanpoikansa – on lahja.

The Heart Totuus on kansallinen kampanja naisten noin sydänsairaus ja sponsoroi theernment osa theernment.

Yli 100 yhteisön jäsenet kokoontuivat Clinical Center Bethesda, MD, lisätä tietoisuutta naisten ja sydänsairauksia. Yleisö muodostivat jättiläinen ihmissydämen kunniaksi National Wear Red Day, joka tapahtuu vuosittain ensimmäisenä perjantaina helmikuun. Tilaisuudessa mukana Dr. Francis Collins, johtaja, tohtori. Gary H. Gibbons, johtaja NHLBI; Dr. Griffin Rodgers, johtaja National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri; Dr. Janine Clayton, johtaja Office of Research naisten terveydestä, ja Dr. John Gallin, johtaja Clinical Centerin. Lisätietoja sydänsairaus, käy NHLBI verkkosivuilla. Jos jaat tämän videon Twitter, käytä #NationalWearRedDay.

Sydänsairaus ei ollut edes Jennifer tutka. Ja kun tämä tv-uutiset reportteri sydänkohtauksen vuotiaana 36, ​​se pysähtyi hänen “kuolleen hänen kappaleita.” Jennifer muistuttaa, miten sydänsairaus kestää liian monet äidit, siskot ja ystäviä joka päivä. Mitä enemmän jaamme tarinoita, sitä nopeammin me kääntää sivua sydänsairauksiin.

The Heart Totuus on kansallinen kampanja naisten noin sydänsairaus ja sponsoroi theernment osa theernment.

6. helmikuuta 2013 The Heart Truth juhli 11. vuosittainen Red Dress Collection New Yorkin muotiviikoilla, jossa 17 mittatilaustyönä malleja kuluneet 16 kuuluisuuksia ja sydänsairauksia perhe Cindy Parsons. The Heart Totuus on kansallinen kampanja naisten noin sydänsairaus ja sponsoroi NHLBI. American College of Cardiology liittyi NHLBI auttaa levittämään The Heart Truth sanoman kautta tukensa Punaisen Dress Collection 2013 muotinäytös.

Tämä esittelee The Heart Truth ® kampanja. Kampanja lisää tietoisuutta naisten niiden riskiä sydänsairauksiin ja innostaa heitä ryhtymään toimiin tautia vastaan.

Kautta yhteisön tapahtumat ja paikallisia ohjelmia, kampanja kannustaa naisia ​​aiheuttamat riskit ja tehdä sydämen terveellisiä valintoja. Keskipiste Heart Truth kampanja on Red Dress ® -a kansallinen symboli naisten ja sydänsairauksia tietoisuutta.

Lisätietoja vierailu www.hearttruth tai terveysaiheet Heart Disease in Women artikkelissa.

® Sydän totuus ja Red Dress ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa Department of Health and Human Services.

Jokaisella naisella on tarinansa ja ryhtyä toimenpiteisiin suojellakseen häntä sydämen terveyteen. Jaa tarinasi muiden naisten Facebookissa.

The Heart Truth kampanja tarjoaa erilaisia ​​kansanterveyden resursseja auttaa kouluttaa naisia ​​ja terveydenhuollon ammattilaisille naisten sydänsairaus.