mikä aiheuttaa sydämen läppien tauti?

Sydänsairauksia ja muita häiriöitä, ikään liittyviä muutoksia, reumakuume tai infektiot voivat aiheuttaa hankitun sydämen läppäviat. Nämä tekijät muuttaa muotoa tai joustavuus kerran normaalin sydänläpät.

Syy synnynnäinen sydämen läppien tauti ei tiedetä. Se tapahtuu ennen syntymää kuin sydän on muodostaa. Synnynnäinen sydän venttiili sairaus voi esiintyä yksin tai yhdessä muiden tyyppisten synnynnäinen sydänvika.

Tietyt olosuhteet voivat venyttää ja vääristää sydänläppien. Näihin edellytyksiin kuuluu

Sydänsairauksien ja muut häiriöt

Käsittelemätön STREP kurkun tai muita infektioita streptokokki bakteerit, jotka edetä reumaattinen kuume voi aiheuttaa sydämen läppien tauti.

Reumakuume

Kun elin yrittää taistella STREP infektio, yhden tai useamman sydänläppien voi vahingoittua tai arpinen prosessissa. Aortan tai hiippaläpän venttiilit useimmiten vaikuttaa. Oireita sydänläppävauriota useinkaan näy vasta vuosia toipumisen jälkeen reumakuume.

Nykyään useimmat ihmiset, jotka ovat streptokokki-infektioita hoidetaan antibiooteilla ennen reumakuume tapahtuu. Jos olet STREP kurkun, toteuttamaan kaikki antibiootit lääkäri määrää, vaikka tunnet paremmin ennen lääkkeen on poissa.

Sydämen läppien tauti aiheuttama reumakuume vaikuttaa pääasiassa ikääntyneille, joilla oli streptokokki-infektioita ennen antibioottien olivat saatavilla. Se vaikuttaa myös ihmisiä kehitysmaissa, joissa reumaattinen kuume on yleisempää.

Yhteinen bakteereita, jotka tulevat verenkiertoon ja innostu sydämeen voi joskus tartuttaa sisäpinnan sydämen, kuten sydän venttiilit. Tämä harvinainen, mutta vakava infektio kutsutaan infektiivinen endokardiitti.

Bakteereita voi päästä verenkiertoon kautta neuloja, ruiskuja, tai muiden lääketieteellisten laitteiden ja läpi katkoksia ihon tai kumeja. Usein elimistön puolustuskykyä taistella bakteereita eikä infektio esiintyy. Joskus nämä pettävät, mikä johtaa infektiivinen endokardiitti.

Infektoiva endokardiitti voi kehittyä ihmisiä, jotka jo on epänormaali veren virtausta sydämen läpän seurauksena synnynnäinen tai hankittu sydänläpän sairaus. Epänormaali veren virtaus aiheuttaa veren hyytymistä pinnalle venttiilin. Veren hyytyminen helpottaa bakteereita kiinnittyä ja tartuttaa venttiilin.

Infektoiva endokardiitti voi pahentaa olemassa olevia sydän venttiili sairaus.

Monet muut olosuhteet ja tekijät liittyvät sydämen läppien tauti. Kuitenkin niiden merkitys aiheuttaa sydämen läpän sairaus usein epäselvää.

infektiot

Muut ehdot ja tekijät Liittyy Heart Valve Disease