lapseni selvitä astma?

Astman oireita, jotka alkavat lapsuudessa voi kadota joillekin teini-ikäiset ja nuoret aikuiset. Toisille oireet häviävät vain palata muutamaa vuotta myöhemmin. Mutta jotkut lasten astma – erityisesti ne, joilla on vaikea astma – koskaan kasva ulos sitä.

Nuorilla lapsilla, se voi olla vaikea sanoa, onko oireita kuten yskää, hengityksen vinkumista ja hengenahdistusta aiheuttavat astmaa tai jotain muuta. Joskus, mikä näyttää olevan astman osoittautuu muuhun tilaan, kuten keuhkoputkentulehdus, toistuvaa keuhkokuume tai bronkioliitti. Nämä ja useita muita astmaattisia olosuhteissa tyypillisesti parantaa niin lapset kasvavat.

Lasten kanssa enemmän vaikea astma epätodennäköisemmin selvitä se. Pysyvät vinkuminen ja Aiemmin allergioita, etenkin pörröisiä eläimiä, myös lisätä kertoimella, että lapsi ei kasva ulos astmaa.

On tärkeää diagnosoida ja hoitaa lapsuusiän astman varhain. Työ lapsesi lääkäri hoitaa lapsesi astma. Kirjallinen astma toimintasuunnitelma avulla voit seurata oireita, säätää lääkitys ja auttaa lasta välttämään astman aiheuttajia. Kun lapsi saa vanhempi, mukana häntä kehittämisessä toimintasuunnitelman.

Kanssa

käydä lääkärin