lämmin-sumu vs. viileä-sumu ilmankostutin: mikä on parempi kylmä?

Heidän turvallisuutensa, aina viileällä-sumu kostuttimet lapsille. Kuuma vesi tai höyryn lämmin-sumu ilmankostutin tai höyryä höyrystin voi polttaa lapselle, jos hän saa liian lähelle. Siinä tapauksessa, että vuoto, kuumaa vettä voi myös polttaa.

Ilmankostuttimet lisätä kosteutta ilmasta, joka voi auttaa helppous yskä ja ruuhkia johtuen kylmä. Lämmin-sumu ja viileä-sumu ilmankostuttimet ovat yhtä tehokkaita ilman kostutukseen. Mennessä vesihöyry pääsee lapsen alempien hengitysteiden, se on sama lämpötila riippumatta siitä, onko alkoi tai lämpiminä.

Jos käytät ilmankostutinta, muista pitää se puhdas, jotta mineraalien kertyminen ja bakteerien kasvua ja muotit. Ilmankostuttimet että pidä seisovan veden, erityisesti viileän sumu ilmankostuttimet, voi levitä nämä materiaalit ilmaan. Lämmin-sumu kostuttimet yleensä hajottamaan vähemmän, jos lainkaan, näistä materiaaleista ilmaan.

Tankin tyhjennys ja kuivaus kaikki pinnat ilmankostutin päivittäin on yksi tapa turvallisesti pitää sen puhtaana. Harkitse myös tankkauksen ajaksi pullotettua vettä, joka on merkitty “tislattu” tai “puhdistettu”, jotka molemmat sisältävät alhaisempi mineraalipitoisuus kuin useimmat vesijohtovettä.

Kanssa

käydä lääkärin