Laihtuminen menestystarinoita – Vapaa laihtuminen opas

Laihtuminen suunnitelma on ladattu yli kolme miljoonaa kertaa.

Selvittää, miksi 12-viikon ohjelma on niin suuri hitti ihmisiä, jotka ovat onnistuneesti laihtunut.

Lesley vyöryä, 53, Lontoosta, paino menetetty: 14.5kg (32lbs) “Aloitin laihtuminen suunnitelma 7. tammikuuta 2013. Olen menettänyt 2 kiveä ja 4lbs. Laihtuminen suunnitelma on toiminut niin hyvin minulle, koska en ole ‘t nähnyt sitä ruokavalioon, mutta terveellisenä tapa syödä ja tunne suuri. se poikkeaa muista ruokavalion olen yrittänyt ennen. laihtuminen foorumi on loistava – se pitää minut keskittynyt ja motivoitunut. Olen saavuttanut tavoitteen paino, että olen asettanut itselleni 9 kiveä ja ovat onnistuneet säilyttämään sen viimeiset pari kuukautta, mutta ensi vuonna haluan menettää toisen 7lbs.

Phil Reeves, 36, Liverpool, paino menetetty: 15kg (33lbs); “Olen aktiivisempi ja enemmän energinen, mikä tarkoittaa olen hengästynyt harvemmin. Olen myös oloni paremmaksi ja varmemmaksi. Suunnitelma on suunniteltu auttaa muodostamaan uusia terveellisempiä tapoja, ja koska se nyt rutiininomaisesti Pyörällä töihin. tuominen hedelmiä ja vihanneksia työhön on nyt toinen luonto. Olen nyt enemmän tietoisia kaloripitoisuus elintarvikkeiden ja syödä pienempiä annoksia. ” Lue Phil tarina kokonaisuudessaan

Haluatko selvittää, miten terve olet?

Christine Schofield, 59, Isle of Lewis, paino menetetty: 8.2 kg (18lbs), “kuoleman jälkeen parini syöpään alussa vuoden, olin päättänyt laihtua ja saada asentaja, jolla on aiemmin vain menetetty paino 80-luvun alussa F-suunnitelma, ennen naimisiin. suunnitelma sai minut kickstarted hitaasti mutta kestävän laihtuminen ja liikunta suunnitelma, joka on muuttanut paino, muoto ja elämän parempaan. Se ei ole ruokavalio, mutta muutos elämässä. ” Lue Christine tarina kokonaisuudessaan

Graham Gilligan, 32, Lontoosta, paino menetetty: 38.3kg (6st), “The laihtuminen suunnitelma ei ole ruokavalioon, se on noin muuttaa tapaa, jolla asut. Se toimi minulle ja hävisin 6 kivi (38.3kg) in kuusi kuukautta.

Alison Bisping, 49, mistä Malmesbury, paino menetetty: 9,5 kg (21lbs); “Kun 30 viikon kuluttua laihtuminen suunnitelma, olen menettänyt 21lbs (Olen ollut kolme viikkoa pois ja kaksi viikkoa kainalosauvat, tuskin kävely tuolloin ), joten olen innoissani. näen sitä välineenä uudelleen kouluttaa minua kohti terveellisempiä, pikemmin kuin edellinen ruokavalion Olen yrittänyt (ja olen yrittänyt useimmat). Muut ruokavalion näyttävät niin rajoittava ja “kielto” elintarvikkeet – Olen lopulta pudota vaunun ja palata minun vanhoihin tapoihin. tunnen asentaja, terveellisemmän ja energinen, ja aikovat tehdä tällä tavalla syömisen minun uusi elämäntapa.

Christine Vivier, 32, alkaen Edinburgh, Laihtuminen: 10kg (22lbs), “jälkeen suunnitelman kaikki läpi, laihdutus ja käynnissä 10 km ovat kaikki todella lisän itse uskomus. Tuntuu niin saavutus. Näinä viime 12 viikkoa, olen kääntyi elämäni ympäri. Kukaan ei voi ottaa sen pois minusta. ” Lue Christine tarina kokonaisuudessaan

Pauline Tessyman, 62, Wallasey, paino menetetty: 8.2 kg (18lbs), “The 12 viikon laihtuminen suunnitelma on auttanut minua luomaan enemmän terveitä ja realistinen suhde ruokaan. Se ei ole järjestelmää olen siitä toistaiseksi , mutta elinikäinen, elinkelpoinen, terve lähestymistavan muutos, joka toimii. 18lbs kadonnut elokuusta kertoo kaiken. ei ole mitään olet ollut “hyvä” tai “huono” at luokassa, ei menettää muutaman puntaa yhden viikon aikana, laittamalla ne takaisin uudelleen seuraavana, vain järkevänä – ja se on ilmainen!

Stephanie Higgins, Manchester, paino menetetty: 9.2kg (20 lbs), “aikana 12 viikon hävisin 9.2kg (20 lbs). Löysin online-foorumi on paikka tukea ja ohjausta muut tekevät samoin. Ihmiset foorumi tuntuvat kiinnostavan aidosti, mitä sanot, koska olette kaikki samassa veneessä. näkeminen paino irtoaa ja asentamisesta pienempiin vaatteita oli ehkä paras motivoija. kaiken kiinni suunnitelmasta 12 viikkoa on auttanut minua kehittää uusia terveellisiä elämäntapoja. ” Lue Stephanie tarina kokonaisuudessaan

“Yritin 10 ruokavalioita 50 päivän

31/12 /

31/12 /

Otamme tietovisa nähdä miten pisteet

“Juoksin maratonin jälkeen laihdutus”

Kyllästynyt jojo dieetti, Andy kokeillut 10 ruokavalion 50 päivää toivossa löytää yksi hän voisi kiinni elämään.

Christine juoksi hänen ensimmäinen maratonin jälkeen laihdutus laihtuminen suunnitelma

Phil sanoo laihtuminen suunnitelma on jättänyt hänet tunne terveempiä, asentaja ja varmempi

Stephanie Higgins kertoo kuinka hän menetti 9.2kg kanssa laihtuminen suunnitelma ei koskaan nälkää

Tein laihtuminen suunnitelma kahdesti ”

Oma 12-viikon laihtuminen matka