Laihtuminen ihmeitä

Debbie ja Brendan Byrne menetti yli 60kg yhteen binning takeaways hyväksi terveellistä ruokavaliota.

Debbie Byrne Ikä: 45; Korkeus: 5ft 5½ins; Ennen: 103.4kg (16st 4lbs); Mekko: 20; Now: 64.4kg (10st 2Kg); Mekko koko: 10; LOST: 39kg (6st 2Kg)

Brendan Byrne, Ikä: 41; Korkeus: 5ft 6in; Ennen: 103.4kg (16st 4lbs), Now: 80.7kg (12st 10kg); LOST: 22.7kg (3st 8lbs)

Rewind muutaman vuoden ja Byrne perheen ruokavalio koostui Kiinan takeaways, kebabia ja pizzaa. Debbie Byrne, 45, joka asuu Essex miehensä Brendan, 41, ja heidän neljä lasta, tunsi tämä ei ollut ihanteellinen.

Terveempi ruoanlaitto

Kun molemmat kokopäivätyössä, on vaikea löytää aikaa kokata. Brendan ja olin kamppaillut meidän paino vuosia. Saatoin nähdä, että kolme lasta oli lihoo, too.

Vuoteen 2006 alussa, Debbie ja Brendan, jotka molemmat poliiseja, jokainen painoi 104kg (16st 4lbs). Käydessään lääkärille, Brendan kerrottiin hänellä oli korkea verenpaine.

Samaan aikaan Debbien itsetunto oli kaikkien aikojen alhaisin, koska hänen painon ja hän otti lääkkeitä masennukseen.

Kun kuulimme Brendan verenpaine, tiesimme todella oli toimittava “, hän sanoo.” Meidän vanhin lapsi, Rhiannon, on 21. Hän oli 79kg (12st 5kg) ja noin 9,5 kg (ensimmäinen 7lbs) ylipainoinen.

Heidän poikansa Liam ja kuopus Ciaran, 13, voisi myös ovat hyötyneet menettää muutaman puntaa, sanoo Debbie. “En halunnut lapsia kasvaa kohtaamaan samoja terveysongelmia kuin meitä.”

Kun ystävä suositteli paikallinen laihtumiseen luokat, Debbie varattu paikka itselleen ja Brendan välittömästi. “Se oli aika pelottava aluksi”, sanoo Debbie. “Mutta me pian molemmat löytäneet luokista valtava tuki.

Lisää tietoa

Viikoittain kokouksissa, konsultti tarjotaan neuvoja ruokavalio ja liikunta, kun taas ryhmän jäsenet olivat kannustetaan jakamaan kokemuksia.

Elämä on niin paljon parempi terveellistä painoa. Tunnet suurta ja ihmiset nähdään eri tavalla. Kunpa olisin tehnyt tätä vuosia sitten “Debbie Byrne

Kotona alkoi keitetään vähemmän rasvaa “, sanoo Debbie.” Muutin valkoisesta leivästä täysjyvä ja aloimme syövät paljon enemmän hedelmiä.

Elintarvike kehittämästä seuran koostui ruokavalio täynnä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, kalaa ja vähärasvaista lihaa. Dieters ovat sallittuja “synneistä”, tai pieni aneet joille aiot eteenpäin.

August, Debbie oli menettänyt 19kg (3st), ja Brendan oli menettänyt 25kg (4st). “On joustavuutta ruokavaliota, ja että oli tärkeää lapsille”, sanoo Debbie. “Mutta he voivat nähdä hyvä se oli tekemässä meille.

Pian Rhiannon, Liam ja Ciaran oli myös alkanut laihtua. Yhdessä laihtuminen tuli lisäenergiaa. Perhe lähti juoksemaan yhdessä, ja Debbie liittyi kuntosali.

Toukokuuhun 2007 Debbie oli saavuttanut hänen tavoite paino 64.4kg (10st 2Kg) ja putosi mekko koko 20 kautta 10. Brendan oli pudonnut hänen tavoite 80.7kg (12st 10kg). Tytär Rhiannon oli menettänyt 9,5 kg (ensimmäinen 7lbs) saavuttaa paino 70 kg (11st), kun taas muut lapset myös laihtunut.

Se on niin hyvä tietää, että lasten paino on hallinnassa “, sanoo Debbie.” Laihtuminen on tehnyt ihmeitä minun itsetunto ja olen enää riippuvaisia ​​masennuslääkkeitä. Brendan verenpaine on laskenut normaalille tasolle, too.

Elämä on niin paljon parempi terveellistä painoa. Tunnet suurta ja ihmiset nähdään eri tavalla. Kunpa olisin tehnyt tätä vuosia sitten.

Aloita laihtuminen matkan kanssa 12 viikon laihtuminen suunnitelma.

Lisätietoa terveellisen ruokavalion Kahdeksan vinkkejä terveellisen ruokavalion.

On paljon enemmän tietoa ja neuvoja laihtua.

Laihduttaa

22/08 /

22/08 /

Laihtuminen resursseja, jotka auttavat laihtua terveellisesti, mukaan lukien 12 viikon ruokavalion ja liikunnan suunnitelma

Tehosta terveyden ja kunnon hauskaa ja käytännön ideoita saada aktiivinen ja parantaa yleistä terveyttä

Etsi helppo liikunta ja terveelliset vihjeitä sinulle ja perheellesi

Terveys ja kunto

Laihdutus: miten lääkäri voi auttaa