kun teini valehtelemaan huumeet: opas vanhemmille

Jos Tom Hedrick voisi muuttaa yhden asian teini huumeiden käytön, hän vähentäisi aikaa, joka kuluu vanhemman ensimmäinen aavistus, että jotain on vialla ja lapsen saada hoitoa. Se, että teini-ikäiset olla huumeista, ja vanhemmat uskovat niitä, viivästyttää käsittelyä, sanoo Hedrick, perustajajäsen Kumppanuus Drug-Free America.

Brian ja Julie Unwin kuullut paljon valheita, niin heidän poikansa ja muilla vanhempia heidän tukiryhmä. Muutamia esimerkkejä

Unwins “teini-ikäinen poikansa valehdellut ja manipuloida niitä neljä vuotta, kunnes hän sai raittiina. Ja he, kuten monet vanhemmat, oli vaikea hyväksyä tätä todellisuutta. “Kun lapsen kasvattamiseen, kun pitää hänet sylissäsi kuin lapsessa, haluat uskoa häneen. Ei perhe haluaa mennä läpi tämän “, sanoo Brian.

Tässä artikkelissa tarkastellaan valheet teini kertovat huumeiden ja mitä vanhemmat voivat tehdä, jotta heidän kipuaan ja vihaa pitämään lapsille turvallinen.

Ryhmä tutkijoita halusi tietää, kuinka yleinen se on teini-ikäiset valehdella huumeita. He pyysivät 400 teini jos niitä käytetään kokaiinia, otti sitten hiukset testiotokseen jälkiä lääkkeen. Vaikka he tiesivät heidän vastauksensa olivat yksityisiä ja että huumeiden testi osoittautuisi niitä oikein tai väärin, useimmat teini-ikäiset, joilla oli kokaiinista järjestelmissä kieltänyt käyttävät sitä. Hiukset näytteistä löytyi huumeiden käytön 52 kertaa useammin kuin teini myönsi.

Se, että teini-ikäiset valehdella vaikka he tietävät he jää kiinni ei yllätä Mason Turner, MD, päätoimittaja psykiatrian Kaiser Permanente San Francisco. “Useimmat teini-ikäiset eivät ajattele mitä tulee seuraavaksi”, hän kertoo. “Huoli tulevaisuudesta eivät tule päätöksenteossa.”