Kun sukupuoli menee pieleen

Seksiä ilman suojaa on riskialtista. Sinä riskeeraa raskauden saada sukupuolitautitartuntaa (STI), kuten HIV, ja mahdollisesti stressiä. Selvitä mistä saat apua, jos suojaamattomassa yhdynnässä.

Suojaamaton seksi on mikä tahansa sukupuolta ilman ehkäisyä tai kondomia. Voit unohtanut käyttää ehkäisyä, tai se ei ole toiminut. Joskus kondomia voi jakaa tai liukua pois seksin aikana.

Tämä edelleen lasketaan suojaamaton seksi, ja olet vaarassa sukupuolitaudeista ja raskauden. Aina pitää kiinni pohjaan kondomia, kun penis on vedetty ulos. Tämä lopettaa kondomin liukumassa pois ja vuotaa spermaa. Saat vinkkejä käyttämällä kondomia.

Naiset, joilla on seksiä naisten kanssa myös tietää turvaseksiä, koska ne voivat myös välittää infektiot toisiinsa. Lue lisää seksuaaliterveyden vinkkejä lesbo ja bi-naisten.

Suojaamatonta seksiä ja infektiot

Siellä on paljon sukupuolitaudeista, ja sinulla on vain seksiä jonkun kerran tai joissa on suuseksiä kerran, kiinni yhden tai useamman sukupuolitaudeista. Et voi kertoa katsomalla jonkun onko niillä STI.

Paras tapa välttää STI on käyttää kondomia aina seksiä. Aina ostaa kondomeja, jotka ovat CE-merkin tai BSI leija merkki paketin, koska tämä tarkoittaa, että ne ovat olleet testattu korkeita turvallisuusvaatimuksia.

Mennä check-up, jos olet ollut suojaamattomassa yhdynnässä ja teillä epätavallisia oireita ympäri sukupuolielimissä (emättimen tai peniksen), kuten

Jotkut ihmiset eivät huomaa mitään oireita, kun he ovat STI. Jos arvelet olla vaarassa, on tärkeää, että saat testata, vaikka sinulla ei ole mitään oireita.

Mene lähimpään seksuaaliterveyden tai urogenitaalinen lääketiede (GUM) klinikalla, tai ota yhteyttä lääkäriin. Etsi seksuaaliterveyspalveluja lähelläsi, mukaan lukien seksuaaliterveyttä ja GUM klinikoilla.

Jos mies ja nainen suojaamattomassa yhdynnässä, nainen voi tulla raskaaksi. Sillä ei ole väliä missä asennossa hän on sukupuoleen, mihin aikaan kuukauden se on tai onko se hänen ensimmäinen kerta.

Raskaus suojaamattoman yhdynnän jälkeen

On aina vaara-toivottu raskaus, mutta käytä ehkäisyä ja kondomia voi auttaa suojaamaan sitä.

Yleensä ensimmäinen merkki raskaudesta on poisjääminen. Ainoa tapa selvittää varmasti on tehdä raskaustesti. Voit ostaa testin apteekki tai supermarketin tai saat yhden ilmaiseksi ehkäisevänä tai seksuaaliterveyden klinikalla, nuori henkilöiden klinikka (soita kansallinen seksuaaliterveyden puhelinpalvelu on 0300 123 7123 lisätietoja), tai jotkut lääkäri leikkauksia tai apteekeissa.

Saat lisätietoja ottamalla raskaustesti ja mitä tapahtuu, jos se on positiivinen Am I raskaana?

Jos olet raskaana, keskustele lääkärin tai sairaanhoitajan mahdollisimman pian, jotta voit keskustella valintoja ja hankalia kysymyksiä sinulla voi olla. He voivat auttaa sinua tekemään päätöksen, joka sopii sinulle.

kipu kun pissalle, kutina, epätavallinen tai haiseva vastuuvapaus; haavoja; selittämätön verenvuotoa

Jälkiehkäisy voidaan estää raskauden kun olet ollut suojaamattomassa yhdynnässä.

Jälkiehkäisy

Jälkiehkäisy on tehokkaampaa mitä nopeammin se otetaan. On olemassa kahdenlaisia ​​Jälkiehkäisyn

On olemassa kahdenlaisia ​​jälkiehkäisyvalmiste pilleri. Levonelle on otettava 72 tunnin kuluessa (kolme päivää) sukupuoleen, ja ellaOne on otettava 120 tunnin (viiden päivän ajan) sukupuoleen.

Kierukka voidaan lisätä kohtuun enintään viiden päivän kuluttua suojaamattomasta yhdynnästä.

Saat hätä ehkäisypillereitä ja kierukka vapaa

Voit myös saada hätätilanteessa ehkäisypillereitä vapaiksi

Voit ostaa hätä pilleri useimmista apteekit ja joidenkin organisaatioiden, kuten bpas tai Marie Stopes. Kustannukset vaihtelevat, mutta se on yleensä noin £ 26 Levonelle ja £ 35 ellaOne.

Jos et käytä säännöllisesti ehkäisymenetelmää, löytää joka sopii sinulle (ja mistä sitä saa) niin, että voit alkaa käyttää sitä niin pian kuin mahdollista. Lue lisää saada ehkäisyä.

Lisätietoa

Voit saada apua ja neuvoja ehkäisymenetelmää

Selvitä, mitä tehdä, jos tarvitset apua nyt (sisältää puuttuu pilleri ja seksuaalisesti).

Opi mitä tehdä, jos sinä tai joku tietää on seksuaalisesti.

Mitä jos olen pilleri ja olen sairas tai ripuli?

Voinko tulla raskaaksi juuri kun minun aikana on päättynyt?

Kuinka pian STI oireet näkyvät?

Se on OK sanoa ei seksiä

23/11 /

hätä ehkäisypillerin (joskus kutsutaan “aamu-jälkeen” pilleri), kohdunsisäinen laite (IUD), joskus kutsutaan kela)

23/11 /

Palvelut lähelläsi

lääkäri kirurgia, joka tarjoaa ehkäisyä, ehkäisevänä klinikalla seksuaaliterveyden klinikalla jotkut nuorten klinikat (soita kansallinen seksuaaliterveyden puhelinpalvelu on 0300 123 7123 lisätietoja)

Palvelut

Sijainti

Kun se tulee sukupuoleen, voit kertoa todellisuutta fiktiosta? Opi totuus yhteinen sukupuolen myyttejä täällä

15 asioita, sinun täytyy tietää

Tarvitsetko apua nyt?

Mistä seksuaaliterveyden apua kiireellisesti, mukaan luettuna neuvot mitä tehdä suojaamattoman yhdynnän jälkeen tai seksuaalisen väkivallan

seksuaalisesti

Mikä se on, jossa voi hakea apua, jos se tapahtuu teille, ja sen ilmoittamista poliisille. Sekä linkkejä tukipalveluihin

joissakin apteekeissa, jotkut walk-keskuksissa ja vähäisiä vammoja yksiköt, jotkut päivystyslääketiede (A & E) osastojen

yhteisö ehkäisymenetelmää klinikalla lääkärin kirurgia, joka tarjoaa ehkäisyä, seksuaaliterveyden klinikalla nuorten palvelut (soita kansallinen seksuaaliterveyden puhelinpalvelu on 0300 123 7123 lisätietoja); jotkut GUM klinikoilla, FPA: tarjoaa tietoa yksittäisistä ehkäisymenetelmistä, yhteisten sukupuolitaudit, raskaus valintoja, abortti ja suunnittelet raskautta, Brook: seksuaaliterveyttä hyväntekeväisyyteen alle 25-vuotiaiden