kokeile näitä sovelluksia apua diabeteksen hallinnassa

Kokeile näitä sovelluksia apua diabeteksen hallinnassa

9 Kommentteja

Olen hiljattain valmistunut webinaarin tarjoamat American Association of Diabetes Educators jossa keskityttiin älypuhelinsovelluksiin diabetekseen sekä sosiaalisen median liittyvät diabetekseen.

Olitpa tekniikkataitoista vai ei, me elämme maailmassa jatkuvasti muuttuvia tekniikka. Diabeetikkojen kysyvät usein, miten he voivat käyttää tekniikkaa, joka auttaa hallitsemaan diabetesta ja parantaa heidän terveyttään.

Liikkuva sovellus, yleisimmin kutsutaan sovelluksen, on eräänlainen sovellus ohjelmisto on suunniteltu toimimaan mobiililaitteella, kuten älypuhelin tai tablet tietokone. Sovellukset ovat yksittäisiä ohjelmisto yksikköä erityisiä toimintoja.

On arvioitu 165000 terveydenhuollon liittyviä sovelluksia. Yli 1000 ovat diabetes liittyvät.

Alla on luettelo sovellusluokkien, selityksen, ja esimerkkejä kussakin luokassa. Toivottavasti löydät niitä hyödyllisinä.

Jos olet kiinnostunut tutkitaan diabeteksen verkkoyhteisö, tutustu osoitteesta: http://diabeteshandsfoundation.org/doccolor/

Hyvää surfing!

Sara

Kanssa

Onko uutiskirjeen suunnattu tyypin 1 tai tyypin 2?

Kiitos. Innolla info.jjune

I saada viikoittain sähköpostiviestin. Olen Type-2. Vaikka löytää blogin erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen, en koskaan löydä mitään tietoa, joka suoraan puhuu minulle ja minun tilannetta. Olen periaatteessa kodittomia … asun ajoneuvoon. Minulla on noin $ 200 per kuukausi ruokaa. En ei ole varaa tyyppisiä elintarvikkeita eli Tuoreet hedelmät, pähkinät ja kasvikset, että jokainen lääketieteellinen neuvonantaja neuvoo minua syömään. Otan Glipizide 5 mg vuorokaudessa. Minun paino on mennyt 180 lbs 215 puntaa noin 6 kuukautta. Olen aina spinning ja on nolla energiaa. Olen sairas. Onko neuvoja, että voit laajentaa ja Taylor nimenomaan minulle, ja muut samassa tilanteessa? Kiitos.; JC Floridassa

Hei, olen tyypin 2, käytän yhdistelmä kunto pal, mysugar, Fitbit kaikki linkitetty ihealth yhdistettynä 5/2 nopea ruokavalio. Ei vain ovat menettäneet yli 10 kg 12 viikon päästä verensokeri ovat normaalitasolle ja täytynyt lopettaa gliklatsidi. Kun olen tehostaa harjoituksen ja saavuttaa minun tavoite paino 85kg Etsin potkia kaikki lääkkeet ja diabetes lopullisesti. On toivoa sitä voidaan hoitaa, jos ei parane, jos laittaa kova telakoille. Tohtori Mosely liittyi pisteiden paastolla tyyppi ruokavalion. Suosittelemme luku- ja ryhtyä toimiin., Onnea, Bill Collins (NZ)

Sara; Allyour virkaa sousefull motivoiva valvoa diabetes., IAM lääkäriä vuotiaiden vain 80 meneillään 81 mennessä 05 kesäkuu 2016; Hyvää jatkaa yhdistävät

Kiitos Sara, voivat käyttää minun elää diabetes luokka.

Love my glukoosi Buddy!; Insuliini alkoi maaliskuu 2016; Type 2 vuodesta 2009

Kiitos paljon päivityksiä.

Kiitos mySugr mainita, Sara! Kiitos paljon. Kerro meille, jos tai lukijat on kysymyksiä voimme auttaa.