kirjoittaminen ja tarkistaminen ruoka-allergiasta suuntaviivat

Kuka kirjoittaa ja arviot Clinical suuntaviivat?

Tällä sivulla

theernment perustanut koordinointikomitean valvomaan kehitystä suuntaviivojen; tarkistaa luonnokset suuntaviivojen tarkkuutta, käytännöllisyys, selkeys, ja laaja hyödyllisyys suositusten kliinisessä työssä; tarkistamaan lopullinen suuntaviivoja; ja avustaa levittämiseen suuntaviivojen. Jäsenet olivat 34 ammattijärjestöt, tukiryhmittymien, ja liittovaltion virastot, ja kukin jäsen oli seulottu taloudellisen eturistiriita theernment henkilöstö.

Katso jäsenten koordinointikomitea ja niiden rahamääräiset tiedot.

Koordinointikomitea koolle asiantuntijapaneeli maaliskuu 2009, joka johti Joshua Boyce, M. D., Brigham ja naisten sairaalassa Bostonissa. Paneelin jäsenet olivat asiantuntijoita useista kliiniset, tieteellinen ja kansanterveyden tiloissa. Jokainen jäsen oli seulottu taloudellisen eturistiriita theernment henkilöstön ja hyväksymä koordinointikomitea.

Latausta asiantuntijapaneelin oli käyttää itsenäinen, systemaattinen kirjallisuuskatsaus yhdessä konsensus asiantuntijalausuntoja ja paneeli-tunnistettu lisädokumentteihin, laatimaan ohjeet, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisen lähestymistavan diagnosointiin ja hallintaan ruoka-allergia perustuu nykytilasta tiede.

Katso jäsenet asiantuntijapaneelin ja niiden rahamääräiset tiedot.

RAND Corporation valmistaa itsenäinen, systemaattinen kirjallisuuskatsaus ja todisteet selvitys tilasta tieteen elintarvikkeiden allergia. theernment ja asiantuntijapaneelin kehittänyt laajan joukon kysymyksiä ja aiheita kirjallisuuskatsaus, joka hiottiin edelleen keskusteluja RAND.

 noin urakoitsija suorittaa kirjallisuuden tarkastelun.

Lue koko RAND raportti.

Luonnos suuntaviivat lähetetty theernment verkkosivuilla maaliskuu 2010 varten 60 päivän ajan, jotta nähtäville ja kommentoitavaksi. Yli 550 kommentit kerättiin ja tarkistaa koordinointikomitea, asiantuntijaraadin ja theernment. Asiantuntijapaneeli tarkistetut suuntaviivat vastauksena joihinkin näistä kommentteja.