kammiovärinä syyt

Ymmärtää kammiovärinä, harkitse normaali syke.

Kun sydän lyö, sähkö impulsseja, jotka aiheuttavat sen supistumaan seurata tarkasti polku läpi sydämesi. Keskeytymisen Näiden impulssien voi aiheuttaa epäsäännöllinen syke (rytmihäiriö).

Sydämesi on jaettu neljään kammioihin. Kammioihin kummallakin puolella sydämesi lomakkeen vierekkäisille pumput, jossa on ylempi kammio (atrium) ja alempaan kammioon (kammio).

Aikana syke, pienempi, vähemmän lihaksikas Atria sopimus ja täytä rento kammiot verta. Tämä supistuminen alkaa, kun sinussolmukkeessa – pieni joukko soluja oikealla atrium – lähettää sähköisen impulssin aiheuttaa oikealla ja vasemmalle Atria supistua.

Mikä on normaali syke?

Impulssi sitten matkustaa keskustaan ​​sydämesi, jotta eteis solmu, joka sijaitsee polulla välillä eteisten ja kammioiden. Sieltä impulssi poistuu eteis solmun ja kulkee läpi kammiot, jolloin ne supistumaan ja pumppaa verta koko kehon.

Syy kammiovärinä ei aina ole tiedossa. Yleisin syy on ongelma sähköisten impulssien kautta kulkeviin sydämesi jälkeen ensimmäisen sydänkohtauksen tai jäävät pois arpi sydämesi lihaskudoksen edellisestä sydänkohtaus.

Mikä aiheuttaa kammiovärinä?

Joissakin tapauksissa kammiovärinä alkaa mahdollisimman nopea syke nimeltään kammiotakykardia (VT). Tämä nopea, säännöllinen sydämensyke aiheuttaa epänormaalin sähköisen impulsseja, jotka alkavat kammiot.

Useimmat VT esiintyy ihmisiä, joilla on sydämen liittyviä ongelmia, kuten arvet tai vaurioita sydänkohtaus. Joskus VT voi kestää alle 30 sekuntia (nonsustained) ja saa aiheuttaa oireita. Mutta VT voi olla merkki enemmän vakavia sydänoireita. Jos VT kestää yli 30 sekuntia, se yleensä johtaa sydämentykytystä, huimausta tai pyörtyminen. Hoitamaton VT johtaa usein kammiovärinä.

Useimmat kammiovärinä liittyy jonkinlainen sydänsairaus.