K-vitamiinia (luokka) (suun kautta, parenteraalisesti) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten veren hyytymistä ongelmia.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Kerro lääkärille kaikista annosta et.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

varastointi

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.