joka on vaarassa astma?

Astma vaikuttaa kaikenikäisille, mutta se useimmiten alkaa lapsuudessa. Yhdysvalloissa yli 22 miljoonaa ihmistä ovat tunnettuja astma. Lähes 6 miljoonaa ihmistä on lapsia.

Lapsia, jotka usein wheeze ja ovat hengitystieinfektiot-sekä eräät muut riskitekijät-on suurin riski sairastua astmaan joka jatkuu yli 6-vuotiaille. Toinen riskitekijöitä ovat ottaa allergiat, ihottuma (allerginen ihosairaus), tai vanhemmat, jotka ovat astma.

Lapsilla, enemmän poikia on astma kuin tytöt. Mutta aikuisten keskuudessa, enemmän naisilla on sairaus kuin miehet. Se ei ole selvää, onko miten sukupuoli ja sukupuolihormonit rooli aiheuttaa astmaa.

Useimmat, mutta eivät kaikki, ihmisiä, joilla on astma on allergioita.

Liittyvät johtajan viesti

Jotkut ihmiset kehittävät astman takia kosketuksiin tiettyjen kemiallisten ärsyttävät tai teollisuuden pölyjen työpaikalla. Tämän tyyppinen astmaa kutsutaan työperäinen astma.

Kansallinen Heart, Lung, and Blood Institute, osa theernment, tutkii mahdollisia hoitomuotoja vaikea astma. Tämä video-ominaisuudet haastattelu Dr. Stewart Lavine, joka on NHLBI tutkija, joka on kliinisen tutkimuksen testata uusia hoitovaihtoehtoja potilaille, jotka asuvat, joilla on vaikea astma. Vaikka 25 miljoonaa amerikkalaista elää astma, noin 1,25 miljoonaa niistä yksilöitä on vaikea astma, tila, joka voi olla vaikea hallita ja hoitaa. Lue lisää hänen tutkimusta käymällä NHLBI laboratorio astma ja keuhkotulehdus sivusto: / tutkimus / sisäiset / tutkijat / pi / levine-stewart /

Yksi 11 amerikkalaiset lapset on astma – krooninen sairaus, jota ei voida parantaa, mutta voidaan ohjata. Theernment, osa theernment, vietetään Astma tiedotuskuukausi Google+ Hangout on Air vanhemmille ja hoitajille oppia auttaa hallitsemaan lapsen astma, jotta he voivat hengittää helpommin.

Hangout panelistit mukana Tracey Mitchell, rekisteröityjä hengityselinten terapeutin ja sertifioitu astma kouluttaja päässä Yhdysvaltain Environmental Protection Agency; Dr. James Kiley, johtaja osasto Keuhkosairauksien klo NHLBI at theernment; Dr. Suzanne Beavers, vanhempi epidemiologi theernment (), ja paneelin moderaattori Dr. Stephen Opeta päällikkö Allergy ja immunologian sekä Apulaisylihammaslääkäri of Emergency Medicine Lasten National Medical Center Washington DC. Tohtori Opeta on myös päätutkijan ja lääketieteellinen johtaja IMPACT DC (parantaminen Pediatric astma Care District of Columbia), astma tutkimus, valvonta, asianajo, ja hoito-ohjelma, ja hän toimii sivuston päätutkija rahoittama Inner City Astma Consortium for Washington.

Katso video “Respirar es vida” ( “henkäys Life”) oppia Jose vanhemmat kartuttaa astma joukkue. Jose, hänen vanhempansa, lääkäri ja sairaanhoitaja, joka on Promotora, opettaja, kouluterveydenhoitaja, ja valmentaja auttavat yhdessä Jose valvoa hänen astma. Video on tallennettu Espanjan ja otsake Englanti ja Espanja.

Vea el video Respirar es vida y soiden cómo los padres de José Forman un equipo para controlar el asma del Niño. Los Padres de José, la Doctora, la enfermera, la Promotora, la maestra, la enfermera de la escuela y el entrenador colaboran con José para ayudarle controlar el asma. El video se Grabo en español y tiene Subtítulos en inglés y en español.

Tässä kuvataan astma, sen oireet ja tapoja hallita tautia.

Astma on krooninen keuhkosairaus, joka raivostuttaa ja kapenee hengitysteihin, mikä vaikeuttaa hengittää. Tauti vaikuttaa kaikenikäisille, mutta se useimmiten alkaa lapsuudessa. Ihmiset, joilla on astma voi vinkuminen, yskä, tuntuu hengästyneenä, tai tunnet puristavaa tunnetta rinnassa.

Astma ei voida parantaa, mutta sitä voidaan ohjata. Ihmiset, joilla on astma, tai ne, joilla on lapsia, joilla on astma, voi ottaa aktiivisen roolin hoidossa. Esimerkiksi ne voivat työskennellä niiden terveydenhuollon tarjoajat luoda astma toimintasuunnitelma. Tämä suunnitelma antaa ohjeita lääkkeitä oikein, välttäen astman aiheuttajia, seuranta tasot astman, vastaaminen pahenevat, ja etsivät ensihoidon tarvittaessa. Kun astma on hyvin hallinnassa, useimmat ihmiset, jotka ovat taudin pystyvät elämään normaalia, aktiivista elämää.

Lisätietoja elää ja hallintaan astma, mene Health aiheet Astma artikkeli