joka on riski sydän estää?

Riskitekijöitä synnynnäiset ja hankitut eteis ovat erilaisia.

Jos raskaana oleva nainen on autoimmuunisairaus, kuten lupus, hänen sikiö on vaarassa eteis.

Autoimmuunisairaudet voivat aiheuttaa elimistössä tehdä kutsuttujen proteiinien vasta-aineita, jotka voivat läpäistä istukan. (Istukka on elin, joka pitää napanuoran äidin kohdussa.) Nämä vasta-aineet voivat vahingoittaa vauvan sydän ja johtaa synnynnäinen sydänkatkos.

Synnynnäinen sydän Block

Synnynnäinen sydänvika voi myös aiheuttaa sydämen lohko. Nämä viat ovat sydän- rakenteen, jotka ovat läsnä syntymän. Suurimman osan ajasta, lääkärit eivät tiedä, mikä aiheuttaa synnynnäinen sydänvika.

Hankitut Heart Block

Perinnöllisyys voi olla rooli tietyissä sydänvika. Esimerkiksi vanhempi, joka on synnynnäinen sydänvika ehkä todennäköisemmin kuin muut ihmiset saada lapsi on kunnossa.

Hankitut eteis saattaa esiintyä kaiken ikäisiä. Kuitenkin useimpien kunnon ovat yleisempiä ikääntyneiden. Tämä johtuu siitä, monet riskitekijät ovat yleisempiä ikääntyneiden.

Ihmiset, joilla on sydänsairaus tai sydänkohtaukset ovat lisääntynyt riski sydämen lohko. Esimerkkejä sydänsairaus, joka voi johtaa eteis ovat sydämen vajaatoiminta, sepelvaltimotauti, ja kardiomyopatia (sydänlihaksen sairaudet).

Muut sairaudet voivat myös lisätä riskiä sydämen lohko, kuten sarkoidoosi ja rappeuttavat lihasvaivat Lev tauti ja Lenegre tauti.

Altistuminen myrkyllisiä aineita tai tiettyjä lääkkeitä, kuten digitalis, myös voi nostaa riskiä eteis.

Hyvin koulutetut urheilijat ja nuoret ovat suurempi riski saada ensimmäisen asteen sydämen estää aiheuttamasta liian aktiivinen Kiertäjähermo. Sinulla on yksi Kiertäjähermo kummallakin puolella kehoa. Nämä hermot kulkevat aivoihin varsi aina vatsaan. Aktiivisuus Kiertäjähermo hidastaa sykettä.

Kun sydänkohtaus tapahtuu, viivästyksiä kohtelu voi olla tappava.

Tietäen varoitus oireita sydänkohtaus ja miten ottaa toiminta voi pelastaa henkesi tai jonkun muun.

NHLBI on luonut uuden sarjan informatiivinen, helposti luettava sydänkohtaus materiaaleja auttaa yleisöä ymmärtämään paremmin faktoja sydänkohtauksia ja miten toimia nopeasti pelastaa elämän.

Klikkaa linkkejä ladata tai tilata NHLBI uusi sydänkohtaus materiaalit

“Älä ottaa riski sydänkohtaus: tietää tosiasiat ja toimittava nopeasti” (saatavana myös espanjaksi)

“Heart Attack: Tunne Oireet. Toimia.”

“Opi Mikä Heart Attack Tuntuu kuin-se voisi pelastaa henkesi”