Hyvin vähäkalorinen ruokavaliot

Jos yrität laihtua, syömällä terveellisesti ja on fyysisesti aktiivisia ovat keskeisiä. Muutamissa tapauksissa kuitenkin hyvin pieni kalori ruokavalio (VLCD) voisi olla oikea valinta. Mutta nämä tulisi suorittaa ainoastaan ​​rajoitetun ajan, joten keskustele lääkärin ennen kuin aloitat. Ne voivat auttaa tukemaan teitä.

Onko olet terveellinen paino, käytä Terveet paino laskin löytää painoindeksi (BMI). BMI on mitta olitpa terveen paino pituuteen.

Saavuttaminen terveellinen paino on kyse oikean tasapainon välinen energia että laitat kehoosi, ja energiaa, että käytät.

Laihtua, sinun täytyy käyttää enemmän energiaa kuin kuluttaa ruokaa ja juomia koko päivän.

Mikä on VLCD?

Voit tehdä tämän tekemällä terve muutoksia ruokailutottumuksiaan, ja rakentamalla lisää liikunnan osaksi päivittäistä elämää. Monissa tapauksissa tämä on tarpeeksi saavuttaa terveen painon.

Voit lisätietoja muuttamalla ruokavaliota terveellisen ruokavalion, ja saada neuvoja yhä aktiivisemmin Fitness.

Kuitenkin, jos olet tehnyt nämä muutokset jo ja laihtuminen olet kokenut ei ole johtanut terveen painon, saatat hyötyä hyvin pieni kalori ruokavalio.

VLCDs eivät ole käytettävissä reseptillä tällä foorumilla, mutta tarjoavat erilaisia ​​yksityisiä organisaatioita Englannissa, jonka kustannukset. Hyviksi edut ovat lyhytikäisiä, on vain vähän näyttöä pitkäaikaista hyötyä.

Ennen kuin aloittaa VLCD, varmista, että se on oikea valinta. On myös tärkeää, että ruokavalio valitset on turvallinen, ja että noudatat sitä oikein. Tämä tarkoittaa puhu lääkäriltä lisää neuvoja.

Esimerkkejä hyvin vähäkalorisen ruokavalion tarjotaan yksityisesti kuuluvat: Medifast, Optifast ja Cambridge ruokavalio.

Kenen tulisi käyttää VLCD?

Hyvin vähäkalorinen ruokavalio on mikä tahansa ruokavalio, joka sisältää syöminen 800 kaloria päivässä tai vähemmän. Se olisi suoritettava ainoastaan ​​12 viikon yhtäjaksoiseen, tai ajoittain – esimerkiksi joka toinen tai kolmas päivä – yhdessä vähäkaloriset tai normaalia ruokavaliota.

Suositeltu päivittäinen kalorien saanti on 2000 naisille, ja 2500 miehille. Tämä tarkoittaa, että VLCDs sisältävät huomattavasti vähemmän kaloreita kuin useimmat ihmiset on voitava vakaa, terveen painon. Siksi syöminen hyvin vähäkalorinen ruokavalio voi aiheuttaa nopeammin laihtuminen kuin perinteinen laihtuminen ohjelma.

On tärkeää, että VLCDs käytetään vain henkilöt, jotka tarvitsevat niitä, ja että ruokavalio on turvallinen ja seurasi oikein. Leikkaus kaloreita merkittävästi voi aiheuttaa terveysongelmia, kuten sappikiviä, sydänongelmia, ja muut asiat, jotka liittyvät ei saada ravintoa tarvitset, kuten väsymystä ja anemia. Kunnollinen VLCD varmistaa, että saat yhä kaikkia ravinteita tarvitset, ja seuraa tyypillisesti valvonnan alaisena siten, että voidaan toimia, jos terveyteen liittyvistä ongelmista.

Englannissa, erilaisia ​​yksityisiä organisaatioita myyvät hyvin vähäkalorisen ruokavalion. Tyypillisessä VLCD henkilön suorittavan ruokavalio lopettaa syömisen kaikki tavanomaisia ​​elintarvikkeita, ja korvata ne erityisiä juomat, keitot, baareissa tai puuroa sisältäviä maito-, soija- tai muna-pohjainen proteiini. Korvaava elintarvikkeet on suunniteltu sisältämään kaikki ravintoaineet, että tarvitsemme, samalla 800 kaloria päivässä tai vähemmän.

Suorittavan henkilön ruokavalio tapaa myös säännöllisesti koulutettu toimihenkilö organisaatiosta – yleensä kutsutaan ohjaaja tai konsultti – joka valvoo niiden edistymistä.

Kuinka käyttää VLCD

VLCDs soveltuvat vain ihmisiä, jotka ovat hyvin ylipainoisia (lihavia), ja ovat pysyneet hyvin ylipainoinen huolimatta tehdä terveellisiä muutoksia niiden ruokavaliota ja elämäntapaa.

Useimmat ihmiset, jotka haluavat laihtua ei tarvitse syödä hyvin alhainen kalori ruokavalio.

Se voi kuitenkin olla oikea sinulle jos kaikki kolme seuraavista väittämistä koskee sinua

VLCDs ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, ja ne eivät sovellu lapsille. Lue lisää terveellisen ruokavalion raskauden aikana.

Jos epäilet VLCD voi olla oikea sinulle, ensimmäinen askel on puhua lääkärille. Ne voivat antaa neuvoja siitä, onko VLCD auttaa: ne voivat mitata BMI ja jutella muihin toimenpiteisiin olet ottanut laihtua. VLCDs eivät sovellu ihmisille tiettyjä terveyttä, kuten syömishäiriöt ja epilepsia, ja lääkäri voi myös puhua tästä.

Jos lääkäri on samaa mieltä siitä, että VLCD on hyvä, seuraava askel on löytää hyvä tarjoajana VLCD. Lääkäri saattaa pystyä auttamaan kanssa tämäkin.

Tällä ensimmäisellä kerralla, ohjaaja päässä VLCD organisaatio puhuu sinulle siitä, miten ruokavalio toimii, laihtuminen voit odottaa ja haittavaikutukset, jotka voivat ilmetä, kun olet ruokavaliosta. Nämä ovat yleensä pieniä, ja ne voivat olla väsymys, ripuli, ummetus ja pahoinvointi.

Yleensä sinua pyydetään pitämään kirjaa oman painon ja mahdolliset sivuvaikutukset.

Ohjaajan ohjaa sinut lääkäriin, jos ilmenee terveysongelmia aikana ruokavaliota.

17/10 /

17/10 /

Etsi laihtuminen suunnitelma sopivaksi teille meidän katsaus suosituimmista ruokavalion

Laihtuminen resursseja, jotka auttavat laihtua terveellisesti, mukaan lukien 12 viikon ruokavalion ja liikunnan suunnitelma

Top ruokavalion arvostelu yritykselle

Tietoa siitä, miten saavuttaa tasapainoinen ruokavalio, vinkkejä, joiden avulla saat 5 PÄIVÄ, sekä neuvoja kasvissyöjille

Jos haluat saada tasapaino oman ruokavalion oikea, käyttää Eatwell Guide. Se osoittaa, kuinka paljon sinun pitäisi syödä kustakin ruoka ryhmästä

Laihduttaa

Terveellinen ruokavalio

Eatwell Guide