heraproteiini tausta

Luonnollinen Standard® Potilas Monograph, Copyright © 2016 (). Kaikki oikeudet pidätetään. Kaupalliseen jakeluun kielletty. Tämä monografia on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sitä pitäisi tulkita siten erityisiä lääkäriin. Sinun pitäisi kuulla pätevän terveydenhuollon tarjoaja ennen päätöksiä hoitojen ja / tai terveyttä.

Maito koostuu kaksi erilaista proteiinien, kaseiini luokka ja heran luokan.

Heraproteiinit sisältävät suurempia määriä välttämättömiä aminohappoja. Niitä käytetään jäätelön, leivän, keitto, Äidinmaidonkorviketta, ja muut elintarvikkeet.

Avain laadut

Allergiat (ennaltaehkäisy)

Heraproteiini tuotteita voidaan käsitellä monin tavoin. Valmiit tuotteet ovat usein eri proteiinia, sokereita, kivennäisaineita, ja rasvaa.

Heraproteiini on helposti sulavaa proteiinin lähde. Se on myös suosittu proteiinintarpeeseen parantamiseksi immuunijärjestelmän toimintaa ja lihasvoimaa. Sitä käytetään myös estämään sydänsairauksien, diabeteksen, ja luukatoa.

On hyvä todisteita tukemaan käytön heraproteiini lievittää allergiaoireita, vähentää ruokahalua, ja tarjoaa proteiinia. On melko hyvä todisteita tukemaan sen käyttöä parantaa verensokeri, parantaa lihasmassaa ja voimaa, ja edistää laihtuminen. Lisätutkimuksia tarvitaan vahvistaa näitä havaintoja.

Alla annokset perustuvat tieteelliseen tutkimukseen, julkaisuihin, perinteisen käytön tai asiantuntijalausuntojen. Monet yrtit ja lisäravinteet ole testattu, ja turvallisuutta ja tehokkuutta ei voida todistaa. Brands voidaan tehdä eri tavalla, vaihtelevalla ainesosia, jopa saman tuotemerkin. Alla annokset eivät välttämättä koske kaikkia tuotteita. Kannattaa lukea tuotemerkintöjen ja keskustella annoksia pätevän terveydenhuollon tarjoaja ennen hoidon aloittamista.

Päivittäinen annos 20-30 grammaa heraproteiini on käytetty, ylittämättä 1,2 grammaa painokiloa. Heran sisältävä proteiinipirtelö harjoittelun jälkeen on käytetty.

Vähentämiseksi ruokahalu, heraproteiini on otettu suun kerta-annoksina, annoksina enimmillään 60 grammaa, tai 0,5 grammaa painokiloa muodossa Fonterra WPI 894 tai Bipro®. Heraproteiini on lisätty jogurtti yhtenä annoksena. Heraproteiini on otettu suun muodossa Lacprodan® DI-9213, joka sisälsi 1,000 mJ energiaa.

Nutrition (proteiinilähde)

Luun tiheys, maitoa sisältäviä 30-40 milligrammaa maidon emäksisen proteiinin on otettu suun 6-8 kuukautta. Annokset 30-60 milligrammaa heran emäksisen proteiinin on otettu suun kautta päivittäin 24 viikon ajan. Annos 250 millilitraa rasvaton maitopohjainen juoma, joka sisälsi 30 grammaa heraproteiini on ottanut suun päivittäin kahden vuoden ajan.

ruokahalua vähentävää

Saat bronkospasmi (epänormaali keuhkojen lihasten supistumisen), 30 grammaa denaturoidun heraproteiinin on ottanut suun päivittäin kahdeksan viikon ajan.

Diabetes

Syövän, 30 grammaa heraproteiini on ottanut suun päivittäin kuuden kuukauden ajan.

Sydäntautien riskiä jopa 60 grammaa heraproteiini on ottanut suun 1-2 kertaa päivässä 4-36 viikkoa. Annos 45 grammaa heraproteiini-isolaatti on otettu suun kautta yhtenä annoksena aamiaisen. Milkshakes sisälsi 45 grammaa hera isolaatti (Lacprodan®-DI-9224) tai heraa hydrolysaatti (Lacprodan®-DI-3065) on otettu suun kautta kerta-annosta. Kerta-annos 5 grammaa heran peptidin (NOP-47) on otettu suun kautta päivittäin. Jopa 15 grammaa tempervalurautaisia ​​Proteiinimatriisi (Wheygurte ™) on otettu suun kautta kahdesti päivässä kolmen kuukauden ajan.

lihasvoima

Painonpudotus

finni

Kroonisen keuhkosairaus, 12 grammaa heraproteiini on otettu suun kautta kahdesti päivässä kuuden viikon ajan. Annos 20 grammaa paineistettu heran 120 ml applesauce on otettu suun 16 viikon ajan.

Kystistä fibroosia (limaa kertyminen keuhkoihin), hera omenasosetta on otettu suun annoksesta 40 grammaa päivässä 28 päivän ajan. Annos 10 grammaa heraproteiini-isolaattia (ImmunocalTM) on otettu suun kautta kahdesti päivässä kolmen kuukauden ajan.

Allergiat (hoito)

Nestehukka, juoma sisältää 15 grammaa litrassa Impact heraproteiini on otettu suun yli tunnin yhtenä annoksena.

Amyotrofinen lateraaliskleroosi (ALS)

Diabetes, heraproteiini on otettu suun kautta yhtenä annoksena seuraavissa muodoissa ja annokset: 45-55 grammaa, yksinään tai lisätä keittoa tai peruna, ja kerta-annoksia lisätään -juomat. Annokset 5-10 grammaa glykeeminen indeksi alentavaa peptidifraktio (GILP) herasta kerta-annoksena on otettu suun kautta. Heraproteiini on otettu suun muodossa Peptamen®.

Luuntiheys

Parantamiseksi fosfaattipitoisuuksiin ihmiset dialyysihoitoa, 30 grammaa matalan fosfaatin ja matala-kalium heraproteiinikonsentraatti on otettu suun kautta päivittäin kolmen kuukauden ajan.

For parantaa lihasten voimaa, heraproteiini on otettu suun seuraavissa annokset ja / tai muotoja: enintään 45 grammaa sekoitetaan Gatorade®, kolme kertaa viikossa 14 viikon aikana; 1,2 grammaa per kilo yksin tai sekoitettuna sakkaroosijauhetta, päivittäin kuuden viikon ajan; 30 grammaa pusseissa ruokaan sekoitettuna tai juomia, kahdesti päivässä 36 viikon ajan 1,5 grammaa per kilogramma heraproteiinihydrolysaatteihin eristää päivittäin 10 viikon ajan; 33 grammaa osana proteiinipatukka, päivittäin yhdeksän viikon ajan 1,5 grammaa kilogrammaa kohti välittömästi harjoittelun jälkeen ja neljä kertaa päivässä 14 päivän ajan; 15 grammaa ennen ja jälkeen liikunnan 21 viikon ajan 1,0 grammaa per kilogramma heravalkuaisjauhe päivässä 14 viikon ajan ja meijerissä täydennys, joka sisältää heraproteiini, kahdesti päivässä kahdeksan viikon ajan.

Liikuntaan suorituskykyä ja hyödyntämistä, heraproteiini on otettu suun seuraavissa annokset ja / tai muotoja: n kerta-annoksina 2 prosenttia heran hydrolysaatin testissä juoman tai 25 grammaa maustettu vesi; 0,4 grammaa per kilo hourly sakkaroosi; 44 grammaa oranssi makuinen Maximusclen Promax ™ jaettuina annoksina ennen ja jälkeen liikunnan, sitten kahdesti päivässä kolmen päivän ajan; 42 grammaa ennen ja jälkeen liikunnan, 1,2-1,5 grammaa kg päivittäin voimaharjoittelua.

Sillä kuulonalenema, denaturoimattomassa heraproteiini täydentää runsaasti glutationin on otettu suun kautta.

H. pylori-infektio, 2,5 grammaa immuuni heraproteiinikonsentraattia (WPC-80) on suun kautta otettava kolme kertaa päivässä 28 päivän ajan.

Sillä maksatulehdus, 20 grammaa denaturoimatonta kysteiinipitoisen heraproteiini-isolaatti on ottanut suun kahtena annoksena sekoitettuna veteen, päivittäin 12 viikon ajan. Annos 12 grammaa heraproteiinia lisätään mousse on otettu suun kautta kahdesti päivässä 12 viikon ajan.

HIV, seuraavat annokset ja / tai muotoja heraproteiini on otettu suun: 40-45 grammaa 1-2 kertaa päivässä 2-12 viikon ajan 8,4 grammaa Immunocal ™ päivittäin neljän viikon ajan, sitten 19,6 grammaa päivittäin neljän viikkoa, sitten 28 grammaa vuorokaudessa viikon, ja lopulta 39,2 grammaa päivässä kolmen viikon ajan; 8,4-84 grammaa heraproteiini päivittäin; 2,4 grammaa per kilo päivittäin korkean kalori kaava, ja 42-84 grammaa päivässä on glutamine- rikastettu kaava.

Korkea verenpaine, 125-250 millilitraa juomien täydennetty hera peptidejä tai heraproteiini (Alacen®) on otettu suun kautta päivittäin 12 viikosta kahteen vuoteen. Annos 20 grammaa hydrolysoitua heraproteiinia tai modifioimaton heraproteiini on ottanut suun päivittäin kuuden viikon ajan.

Immuunifunktion, 5 grammaa heraproteiini on otettu suun kautta kolme kertaa päivässä kahdeksan viikon ajan.

Ravitsemus (proteiini lähde), 0,8 grammaa kiloa proteiinia (50 prosenttia on heraproteiinia) on suun kautta otettava päivittäin 15 päivän ajan. Jopa 15 grammaa heraproteiini on otettu suun kautta kerta-annoksena. Annokset 0,3 grammaa kilogrammassa heraproteiini 0,48 grammaa kaseiini on otettu suun kautta kerta-annoksena.

Psoriasis, 5 grammaa XP-828L heraproteiini ote on ottanut suun päivittäin 56 päivän ajan.

Laihtuminen, seuraavissa muodoissa ja / tai annoksia heraproteiini on otettu suun: Prolibra ™ 12 viikon ajan; 240 kilokaloria päivässä kahden kuukauden ajan, 25 grammaa kahdesti päivässä 12 viikon ajan 1 litra maitopohjainen herajuoma päivittäin 12 viikon ajan; 51-52 grammaa sisältävät paketit 27,5 grammaa juustoa johdetun heraproteiini täydentää (heraproteiinikonsentraatti-80), kaksi kertaa päivässä 23 viikon ajan ja suunnittelija Whey® kahdeksan viikon ajan.

Hampaiden plakkia, heraproteiini hammastahnaa ja hammas jauhe (0-20 prosenttia) on käytetty kahdeksan viikon ajan.

Allergiat, 10 grammaa heraproteiinia (HMS90 ™) on otettu suun kautta kahdesti päivässä yhden kuukauden. Kaavat sisältäviä heraproteiinihydrolysaatteihin proteiineja on ottanut suun neljän ensimmäisen kuukauden pikkulapsilla.

Bronkospasmi (epänormaali keuhkojen lihasten supistumisen)

Vähentämiseksi ruokahalua, 1 gramma per kilogramma tai enintään 50 grammaa heraproteiini on otettu suun kautta kerta-annoksena.

Burns

Palovammoja, ruokavalion täydennetty ultrasuodatetulla heraproteiini on otettu suun kautta.

Saat CP-vamma, 2,8 grammaa 100 millilitrassa hydrolysoitua heraproteiini on otettu suun yhtenä aterian kautta syöttöpumpun.

Kystinen fibroosi, 20 grammaa paineistettu heran omenasosetta on otettu suun 28 päivän ajan. Annos 10 grammaa heraproteiini on otettu suun kautta kahdesti päivässä kolmen kuukauden ajan.

Ekseema, osittain tai laajasti heraproteiinihydrolysaatteihin äidinmaidonkorvikkeiden on otettu suun kautta.

HIV-, heraproteiini on otettu suun kautta kerran tai kahdesti päivässä neljä kuukautta, ensimmäisen annoksen eli 20 prosenttia koko päivittäisen proteiinin tarve, kasvoi 10 prosenttia kuukausittain yli kolmen kuukauden asti muodostaen 50 prosenttia koko päivittäisen valkuaisvaatimuksia.

Sillä mitokondriotauteja, 10 grammaa ProtherSOD® on otettu suun kautta päivittäin 60 päivän ajan.

Infektion, 0,3 grammaa kilogrammassa Beneprotein® on ruiskutetaan laskimoon joka aamu 28 päivän ajan.

Syöpä

Nämä käyttötarkoitukset on testattu ihmisillä tai eläimillä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole aina todistettu. Jotkut näistä edellytyksistä ovat mahdollisesti vakavia, ja olisi arvioitava pätevän terveydenhuollon tarjoaja.

aivovaurio

Arvostelu perustelut

Krooninen keuhkosairaus

Alla käytöt perustuvat perinteeseen tai tieteellisiä teorioita. Usein he eivät ole testattu ihmisillä, sekä turvallisuutta ja tehoa ei aina ole todistettu. Jotkut näistä edellytyksistä ovat mahdollisesti vakavia, ja olisi arvioitava pätevän terveydenhuollon tarjoaja.

Ummetus

Mukoviskidoosi (limaa kertyminen keuhkoihin)

Heraproteiini voi alentaa verensokeria. Varovaisuutta on noudatettava käytettäessä lääkkeitä, jotka voivat myös alentaa veren sokeria. Ihmiset huumeiden diabeteksen suun kautta tai insuliinia tulee seurata tarkasti pätevän terveydenhuollon ammattilaisen, kuten apteekkiin. Lääkitys ehkä muutettava.

Heraproteiini voi aiheuttaa verenpaineen laskua. On noudatettava varovaisuutta ihmiset ottavat lääkkeitä, jotka alentavat verenpainetta.

Heraproteiini voi lisätä verenvuotoriskiä, ​​kun se otetaan lääkkeitä, jotka lisäävät verenvuotoriskiä. Joitakin esimerkkejä ovat aspiriini, antikoagulantit ( “verenohennuslääkkeitä”), kuten varfariini (Coumadin®) tai hepariinia, anti-verihiutaleiden huumeiden, kuten klopidogreeli (Plavix®), ja ei-steroidiset tulehduskipulääkkeet, kuten ibuprofeeni (Motrin®, Advil ®) tai naprokseeni (Naprosyn®, Aleve®).

Heraproteiini voi häiritä miten kehon käsittelee tiettyjä lääkkeitä käytetään maksan “P450” -entsyymijärjestelmän. Tämän seurauksena tasot näiden lääkkeiden voidaan muuttaa veressä, ja se voi aiheuttaa muuttunut vaikutuksia tai mahdollisesti vakavia haittavaikutuksia. Ihmiset käyttävät mitään lääkkeitä tulisi tarkistaa pakkausselosteessa, ja puhua pätevän terveydenhuollon ammattilaisen, kuten apteekista, mahdollisia yhteisvaikutuksia.

Heraproteiini voi myös vuorovaikutuksessa vaikuttavien aineiden kanssa ruokahalu, vaikuttavat aineet verisuonen leveys, vaikuttavat aineet immuunijärjestelmään, aineet, jotka edistävät äidinmaidon, aineet, jotka sydämen rytmihäiriöiden hoitoon, aineet, jotka kohtelevat loisia tai matoja, albendatsoli, alkoholi, alendronaatti anti-allergia, antibiootit, syövän vastaiset aineet, anti-inflammatoriset aineet, mahahaavan aineet, antiviraaliset aineet, luun aineet, kolesterolia alentavat aineet, hampaiden aineita, hedelmällisyyttä aineet, sydän aineet, hormonaaliset aineet, indometasiini, rautasuoloja, munuaisten aineet, levodopa, maksa aineet, keuhkojen aineet, mieliala-muuttamatta aineita, liikuntaelinten aineet, hermoston aineet, kipulääkkeiden, suorituskyvyn parantamiseksi aineita, ihon aineet, vatsan ja suoliston aineita, laihtuminen aineet, ja haavan paranemista aineita.

Heraproteiini voi alentaa verensokeria. Varovaisuutta on noudatettava käytettäessä yrttejä tai lisiä, jotka voivat myös alentaa veren sokeria. Veren glukoosipitoisuus saattaa vaatia valvontaa, ja annosta voi olla tarpeen säätää.

Heraproteiini voi aiheuttaa verenpaineen laskua. On noudatettava varovaisuutta ihmiset ottavat yrttejä tai lisiä, jotka alentavat verenpainetta.

Heraproteiini voi lisätä verenvuotoriskiä, ​​kun se otetaan yrttejä ja ravintolisiä, joiden uskotaan lisäävän verenvuotoriskiä. Useita tapauksia on raportoitu verenvuotoa käytön Neidonhiuspuut, ja vähemmän tapauksia valkosipuli ja näki Palmetto. Lukuisia muita aineita voi teoriassa lisätä verenvuotoriskiä, ​​vaikka tämä ei ole todistettu useimmissa tapauksissa.

Heraproteiini voi häiritä miten kehon käsittelee tiettyjä yrttejä tai ravintolisiä käyttämällä maksan “P450” -entsyymijärjestelmän. Tämän seurauksena tasot muita yrttejä tai lisiä voidaan muuttaa veressä. Se voi myös muuttaa vaikutuksia muiden yrttien tai lisiä mahdollisesti olla P450 järjestelmään.

Heraproteiini voi myös vuorovaikutuksessa aminohappoja, anti-allergia yrttejä ja ravintolisiä, antibakteerisia aineita, syövän vastaisen yrtit ja täydennykset, tulehdusta yrttejä ja ravintolisiä, antioksidantteja, mahahaavan yrttejä ja täydentää, viruslääkkeiden yrtit ja täydennykset, luun yrttejä ja lisäravinteet, kalsiumia, kolesteroli -lowering yrttejä ja ravintolisiä, ternimaito, kupari, kreatiini, hammas- yrttejä ja täydentää, hedelmällisyyttä yrttejä ja ravintolisiä, foolihappo, frukto, yrttejä ja ravintolisiä käytetään sydämen, yrttejä ja ravintolisiä, jotka vaikuttavat ruokahalua, yrttejä ja ravintolisiä, jotka vaikuttavat verisuonten leveys , yrttejä ja ravintolisiä, jotka vaikuttavat immuunijärjestelmään, yrttejä ja ravintolisiä, jotka edistävät äidinmaidon, yrttejä ja täydentää, että sydämen rytmihäiriöiden hoitoon, yrttejä ja täydentää, että hoitoon loisia tai matoja, hormonaaliset yrttejä ja lisiä, rauta, munuaisten yrttejä ja ravintolisiä, leusiini, limoneeni, maksa yrttejä ja täydentää, keuhkojen yrttejä ja ravintolisiä, maltodekstriini, mieliala-muuttamatta yrttejä ja ravintolisiä, liikuntaelinten yrttejä ja ravintolisiä, hermoston yrttejä ja täydentää, omega-3-rasvahappoja, kipulääkkeiden, suorituskyvyn parantamiseksi yrttejä ja täydentää, probiootit, seleeni , iho yrtit ja täydennykset, soija, spirulina, vatsan ja suoliston yrttejä ja ravintolisiä, vitamiineja, laihtuminen yrtit ja täydennykset, haavan paranemista yrttejä ja ravintolisiä, ja sinkkiä.

Tämä tieto perustuu systemaattinen tarkastelu tieteelliseen kirjallisuuteen, ja sen vertaisarvioitujen ja muokata avustajat Natural Standard Research Collaboration ().

Monograph metodologia

2-metyyli butanaalia, 3-metyyli butanaalia, 39kDa proteiinia, hapan heraproteiini, Alacen®, alfa-laktalbumiini, alfa-lactorphin, aminohapot, antioksidantit, apolipoproteiini H-, kuten heraproteiini, Beneprotein®, beetalaktoglobuliini A, beeta- laktoglobuliinin B, beetalaktoglobuliini isoformin A, beetalaktoglobuliini isoformi B, Bipro®, naudan ternimaitoa hera, naudan seerumin albumiinia (BSA), naudan transferriiniä, naudan heraproteiinikonsentraatti, haaraketjuaminohapot, kalsiumin, kalmoduliinin, kaseiini, katepsiini D, CD14, juusto, juusto hera, kupari, tuorejuustoa hera, kysteiini, denaturoitu laktoperoksidaasi, suunnittelija Whey® proteiinijauhe, dimetyylisulfidi, varhainen imetys proteiini, Enhanced Life Extension Protein, EquiPro ™, FIL (Palaute estäjä imetys), folasiini ta sitovaa proteiinia, folaattia sitova proteiini (FBP), Fonterra ™, Fonterra WPI 894, furosine, pallomainen proteiini, glutamiini, glutationi, glykeeminen indeksi alentaa peptidifraktio (GILP), glycolactin, glykomakropeptidejä (GMP), glykoproteiinin PP3, glykosyloitu sappisuolaan stimuloduista lipaasi (BSSL), vuohen maidosta hera, vuohi hera, Gut Balance ™, HMS90 ™, hormonit, IgG1, IgG2, IgG rikas jakeet, immuuni WPC-40 ™, Immunocal ™, Immnunofortis®, immunoglobuliinit, Impact heraproteiini, Lacprodan ® DI-3065, Lacprodan® DI-9213, Lacprodan® DI-9224, laktalbumiini, Lactermin ™, laktoferriinin, laktoperoksidaasin, lactophorin, myöhään imetyksen proteiini, leusiini, lysinoalaniini, lysotsyymi, magnesium, muokattavaksi Proteiinimatriisi (MPM), MBP, metionaali maitoa, emäksinen proteiini, maidon ainesosia, maitoproteiini, maitoproteiini-isolaatti, maito proteoosipeptonia-3, mineraali hera konsentraattia, MUC15, NAN-HA®, N-glykaanien, NOP-47, NOP47, NZMP heraproteiinikonsentraatti 392 , Optimune ™, Peptamen®, fosfaatti, fosforyloitu beetalaktoglobuliini, fosforyloitiin hera, Prolibra ™, prosaposin, proteiini N-sidottu homokysteiinin, Proteinas del Suero de la leche (Spanish), PROther®, ProtherSOD®, suolainen hera, seleeni, seerumin albumiini, siaalihappo, makea hera, transformoiva kasvutekijä β, transformoiva kasvutekijä-beeta-2 (TGF-beeta-2), trichosurin, Ultra hera 90R, denaturoimaton heraproteiini, B12-vitamiinin, WE80BG, WGP-88, heraa, hera hapan proteiini, herafraktiossa, hera kasvutekijä uute, Wheygurte ™, hera peptidejä, herapermeaatti, heraproteiinikonsentraatti, heraproteiini hydrolysaatin, heraproteiini-isolaatti, hera proteine, WPC-80, sinkki.

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ei suoranaisesti säädellä yrttejä ja täydentää. Ei ole mitään takeita voimaa, puhtautta tai tuoteturvallisuuden ja vaikutukset voivat vaihdella. Kannattaa aina lukea tuoteselosteet. Jos sinulla on sairaus, tai muita lääkkeitä, yrttejä, tai lisiä, sinun pitäisi puhua pätevän terveydenhuollon tarjoaja ennen uuden hoidon. Keskustele terveydenhuollon tarjoaja välittömästi, jos sivuvaikutuksia.

Vältä ihmisiä, joilla on todettu allergia tai herkkyys maitoa tai maitotuotteita myös lehmänmaidosta, lampaanmaidosta, vuohenmaidosta, ja tamman maitoa.

Allergiset reaktiot (kuten ripuli, epäonnistuminen voi menestyä, pikkulasten koliikkia, ihottuma ja oksentelu) on raportoitu altistuminen hera.

Heraproteiini on todennäköisesti turvallista useimmille aikuisille, kun sitä käytetään määriä valmistajan suosittelemia.

nestehukka

plakki

Heraproteiini on mahdollisesti turvallinen, kun otetaan suun kautta kerta-annoksena jopa 50 grammaa, tai kun 30 grammaa otetaan suun päivittäin kuuden kuukauden ajan.

Heraproteiini voi aiheuttaa sydämen rytmihäiriöitä, muutoksia kolesteroliarvot, päänsärky, lisääntynyt diabeteksen riski, lisääntynyt murtumien tai osteoporoosi riski, munuaisten toimintahäiriöitä, maksavaurioita, ruoansulatuselimistön oireita (happorefluksin, turvotus, ummetus, kouristukset, kaasu, lisääntynyt suolen , liike ongelmat, pahoinvointi, ruokahaluttomuus, turvotus raajoissa, ja vatsavaivat), ja jano.

Heraproteiini voi alentaa verensokeria. Varovaisuutta on diabeetikoilla tai matala verensokeri, ja niissä huumeiden, yrtit, tai täydennyksiä, jotka vaikuttavat veren sokeria. Verensokeri ehkä valvottava pätevän terveydenhoitoalan ammattilainen, kuten apteekista, ja lääkitys on ehkä muutettava.

Heraproteiini voi lisätä verenvuotoriskiä. Varovaisuutta on ihmisiä, joilla on verenvuotohäiriöitä tai niissä huumeiden, jotka saattavat lisätä verenvuotoriskiä. Annostusta saattaa olla tarpeen.

Heraproteiini voi häiritä miten kehon käsittelee tiettyjä lääkkeitä käytetään maksan “P450” -entsyymijärjestelmän.

Heraproteiini voi aiheuttaa verenpaineen laskua. Varovaisuutta on ihmisiä, joilla on alhainen verenpaine tai ne huumeiden tai yrttejä ja ravintolisiä, jotka alentavat verenpainetta.

Uneliaisuutta tai sedaatiota. Ole varovainen ajettaessa tai raskaiden koneiden käyttö.

Käytä varoen ihmisiä ottaa lääkkeitä, mukaan lukien aineet, jotka vaikuttavat immuunijärjestelmään ja aineet, jotka alentaa kolesterolia.

Dialyysihoitoa (hoito munuaisten toimintahäiriöitä)

Ripuli

Ekseema (ihotulehdus ja turvotus)

Liikunta suorituskyvyn (ja talteenotto)

Väsymys (in selkäydinvamma)

Ruoansulatuskanavan refluksitauti (happorefluksin)

Kasvu

Kuulon menetys

Sydänsairaus ehkäisy

immuunijärjestelmän toimintaa

infektio

maksatulehdus

henkistä suorituskykyä

mitokondriotauteja

Myoklonisia häiriöt (äkillinen, hallitsematon lihasten nykiminen)

Psoriasis (krooninen ihon punoitus ja ärsytys)

Vatsavaivoja (lyhyt suolen oireyhtymä)

Stressi

Helikobakteeri-infektio

Käytä varoen henkilöillä, joilla ruoansulatuselimistön häiriöt.

Vältä ihmisiä, joilla on todettu allergia tai herkkyys maitoa tai maitotuotteita myös lehmänmaidosta, lampaanmaidosta, vuohenmaidosta, ja tamman maitoa.

Vältä ihmisiä, jotka ovat käytön välttäminen maitotuotteita.

Vältä heraproteiini pitkäaikaisia ​​ja suuria määriä.

Vain hyväksyttyjä lähteitä heraproteiini pitäisi käyttää äidinmaidonkorvikkeissa.

On riittävästi tieteellistä näyttöä käytöstä heraproteiini raskauden tai imetyksen aikana. Vain hyväksyttyjä lähteitä heraproteiini pitäisi käyttää äidinmaidonkorvikkeissa. Allergisia reaktioita on raportoitu altistuminen heraproteiini, kuten ripuli, epäonnistuminen voi menestyä, pikkulasten koliikkia, ja ihottuma.

Abrahao V. Ravitseva huonosti suoliston ja heraproteiini. Curr.Opin.Clin.Nutr Metab Care 2012,15 (5): 480-484., Brewer MS. Vähentäminen rasvapitoisuus jauheliha laadusta tinkimättä: katsaus. Meat.Sci 2012,91 (4): 385-395., Burd NA, Andrews RJ, West DW, et ai. Lihas aika vedettynä vastus rasitus stimuloi ero lihasproteiinia Saharan murto synteettinen vasteita miehillä. J Physiol 1-15-2012,590 (Pt 2): 351-362., Gouni-Berthold I, Schulte DM, kruunu W, et ai. Hera käymistuotteen tempervalurautaiset Proteiinimatriisi pienenee TAG pitoisuuksia potilailla, joilla on metabolinen oireyhtymä: satunnaistettu lumekontrolloidussa. Br.J Nutr 2012,107 (11): 1694-1706., Gunnerud UJ, Heinzle C, Holst JJ, et ai. Effects of pre jälkiruokajuomia proteiinia ja aminohappoja verensokerin ja aineenvaihdunnan vasteita myöhemmässä komposiitti aterian. PLoS.One. 2012,7 (9): e44731., Gunnerud U, Holst JJ, Ostman E, et ai. Glykeeminen, insulinemic ja plasman aminohappo vastauksia equi-hiilihydraatti maito ateriat, luotsi- tutkimus naudan ja äidinmaitoon. Nutr J 2012,11: 83., Jain SK. L-kysteiini lisäravinteen adjuvanttihoitona tyypin 2 diabetes. Can.J Physiol Pharmacol 2012,90 (8): 1061-1064., Kerasioti E, Kiskini A, Veskoukis A, et al. Vaikutus erityinen hiilihydraatti-proteiini kakku oksidatiivisen stressin markkereita jälkeen tyhjentävä pyöräily ihmisillä. Food Chem Toxicol. 2012,50 (8): 2805-2810., Kreger JW, Lee Y, ja Lee SY. Havainnollinen muutokset ja kuljettajien mieleen vuonna proteiinipitoista pursotettuja välipalat. J Food Sei 2012,77 (4): S161-S169., Mortensen LS, Holmer-Jensen J, Hartvigsen ML, et ai. Vaikutukset eri jakeet heraproteiini aterianjälkeisiin lipidien ja hormonivasteisiin tyypin 2 diabeteksen hoidossa. Eur.J Clin.Nutr 2012,66 (7): 799-805., Oftedal OT. Kehitys maidon eritystä ja sen antiikin alkuperää. Animal. 2012,6 (3): 355-368., Ramos OL, Fernandes JC, Silva SI, et al. Syötävät kalvot ja pinnoitteet heraproteiinien: Arvioi laatiminen ja mekaanisiin ja bioaktiiviset ominaisuudet. Crit Rev.Food Sci Nutr 2012,52 (6): 533-552., Ross EK, Gray JJ, Winter AN, et al. Immunocal (R) ja säilyttäminen glutationin uutena neuroprotektiivisina strategia rappeutumissairaudet hermoston. Viimeaikaiset Pat CNS.Drug Discov. 2012,7 (3): 230-235.; Sheikholeslami Vatani D ja Ahmadi Kani Golzar F. Muutokset Antioksidanttistatuksen ja kardiovaskulaarisia riskitekijöitä ylipainon nuorten miesten kuuden viikon täydentämistä heraproteiini-isolaattia ja vastarintaa koulutusta. Appetite 2012,59 (3): 673-678., Van Calcar SC ja Ney DM. Elintarvikkeet tehty glykomakropeptidejä, vähän fenyylialaniinia heraproteiini, tarjota uusi vaihtoehto aminohappo-pohjaisen lääketieteellisiä elintarvikkeiden ravitsemus hallintaan fenyyliketonuria. J Acad.Nutr Diet. 2012,112 (8): 1201-1210.

Tämä näyttöön perustuva monografia valmistettiin Natural Standard Research Collaboration

Korkea verenpaine

Käyttää perustuvat perinteeseen tai teoriaan