haavaisen koliitin hoitoa

Haavainen paksusuolen tulehdus vaikuttaa jokaisen henkilön eri tavalla, ja ihmiset reagoivat hoitoihin eri tavalla. Lääkärit suunnittelee haavainen paksusuolen tulehdus hoidon suunnitelma, joka parhaiten vastaa yksilöllisiä tarpeita.

Ihmiset, joilla on haavainen paksusuolen tulehdus kehittyvät usein tulehdus ulkopuolella paksusuolen – niveliin, silmien, ihon ja keuhkoja. monialainen lähestymistapa tarkoittaa monenlaisia ​​asiantuntijoita työskentelee tiiviisti ensisijainen joukkue tarjota juuri hoitoa tarvitset.

muita komplikaatioita

Naiset, joilla on haavainen paksusuolen tulehdus voi yleensä olla onnistuneita raskauksia, varsinkin jos he voivat pitää taudin remission raskauden aikana. On tärkeää työskennellä suuren riskin synnytyslääkäri ja gastroenterologist erikoistunut haavainen paksusuolen tulehdus. Lääkärit on asiantuntemusta ja kokemusta ohjaava naisten haavainen paksusuolen tulehdus raskauteen ja toimitus.

At Minnesota, asiantuntijatiimi työskentelevät yhdessä käsitellä oman lapsen tarpeisiin. Koska pitkäaikainen steroidien käyttö voi olla haitallisia vaikutuksia lapsiin, lääkärit valitsevat usein käyttää muita tulehduksia tai immunosuppressiivisten lääkkeiden vähentää tarvetta steroideja. kehittyneitä diagnostisia testejä kuten MR enterography eivät altista lasten ionisoivan röntgensäteilyn, joka voi olla huolenaihe, kun toistuva kuvantamisen testejä tarvitaan.

raskaus

Haavainen paksusuolen tulehdus usein jopa suurempi fyysinen ja emotionaalinen toll nuoriin, hidastaa niiden kasvua ja viivästyttää sukukypsyyden., Nuorten ja heidän perheidensä kanssa tiivistä psykologit, jotka voivat auttaa heitä navigoimaan day-to-day vaikeuksia elää haavainen paksusuolen tulehdus .

Lasten hoidossa