erittäin vähäkaloriset ruokavaliot

Hyvin Vähäkalorinen ruokavaliot

Mikä on VLCD?

Mikä on VLCD ?; Jos käytän VLCD laihtua ?; Mitkä ovat terveyshyötyjä VLCD ?; Mitkä ovat terveysriskit on VLCD ?; Saanko takaisin painon ?; tutkimus; ; voimavarat

Monet järjestöt, jotka tarjoavat tukea potilaille ja lääketieteen ammattilaisille. Tarkastele luettelo resursseja.

Erittäin vähäkalorista ruokavaliota (VLCD) ei ole mikä tahansa ruokavalio, joka sisältää vähän kaloreita. Se on erityinen ruokavalio, joka korvaa kaikki ateriat kanssa valmistetut kaavojen, usein muodossa nestemäisen tärisee.

VLCD voidaan käyttää lyhyen aikaa edistää nopea laihtuminen keskuudessa jotkut ihmiset, jotka pidetään lihavia. Ruokavalio edellyttää tiivistä hoitoa lääkäriltä ja on yleensä yhdistetty muita tapoja laihtua (katso Miten lihavuutta hoidetaan? Alla).

Tässä tiedotteessa kerromme lisää tietoa riskeistä ja hyödyistä tämän tyyppisen ruokavalion. Älä mennä VLCD itse. Jos haluat laihtua, kerro terveydenhuollon tarjoaja lähestymistavat, jotka voivat parhaiten sinulle.

Pitäisikö minun käyttää VLCD laihtua?

Liikalihavuus on käsitelty käyttäen yhtä tai useampaa näistä strategioista

ruokavalio vähän kaloreita; liikunnan lisääminen; käyttäytymisen hoito; reseptilääkkeet; painonlasku kirurgia

VLCD on erityinen ruokavalio, joka tarjoaa jopa 800 kaloria päivässä. VLCDs käyttää kaupallisia kaavoja, yleensä neste tärisee, keitot, tai baareissa, jotka korvaavat kaikki säännölliset ateriat. Nämä kaavat eivät ole samoja kuin HMR löydät osoitteesta grocerystores tai apteekeissa, joiden on tarkoitus korvata yksi tai kaksi ateriaa päivässä.

1,000-1,200 kaloria / päivä nainen; 1,200-1,600 kaloria / päivä ihminen

Riippuen useista tekijöistä, terveet aikuiset tarvitsevat eri määriä kaloreita täyttämään päivittäisen energiantarvetta. Vakio määrä on noin 2000 kaloria. VLCDs tarjoavat paljon vähemmän kaloreita kuin useimmat ihmiset tarvitsevat ylläpitää terveellistä painoa. Tämän tyyppinen ruokavalio käytetään edistämään nopea laihtuminen, usein keinona hypätä-aloittaa liikalihavuuden hoito-ohjelma.

VLCD kaavat on suunniteltu tarjoamaan kaikki ravintoaineet tarvitset samalla auttaa sinua laihtua nopeasti. Kuitenkin tämän tyyppinen ruokavalion tulee käyttää vain lyhyen aikaa, yleensä noin 12 viikkoa.

LCD rajoja kaloreita, mutta ei niin paljon kuin VLCD. Tyypillinen LCD voi tarjota

Kalorien määrän voidaan säätää iän perusteella, painon, ja kuinka aktiivinen olet. LCD koostuu yleensä säännöllisesti elintarvikkeita, vaan voi sisältää myös HMR. Tämän seurauksena saatat löytää tämän tyyppisen ruokavalion paljon helpompi seurata kuin VLCD. Pitkällä aikavälillä, nestekidenäytöt on todettu johtavan saman määrän laihtuminen VLCDs.

Useimmat ihmiset, jotka tarvitsevat laihtua ei tulisi käyttää VLCD. Monille heistä, vähäkalorista ruokavaliota (LCD) voi toimia paremmin (katso vähäkalorista ruokavaliota (LCD)).

VLCDs voidaan edistää nopeaa laihtumista aikuisilla, joilla on liikalihavuutta. Terveydenhuollon tarjoajien on tarkistaa riskit ja edut tapauskohtaisesti tapauskohtaisesti.

Yleensä VLCDs eivät sovi lapsille. Muutamissa tapauksissa niitä voidaan käyttää joidenkin nuoret, jotka hoidetaan liikalihavuutta.

Mitkä ovat terveyshyötyjä VLCD?

Ei tiedetä paljoakaan käyttöä VLCDs edistää laihtuminen aikuisten ryhmässä. Jotkut yli-ikäisiä 50 voi olla lääketieteellisiä kysymyksiä, jotka eivät saa tehdä niistä hyviä ehdokkaita tämän tyyppisen ruokavalion.

VLCD voi voit menettää noin 3-5 kiloa viikossa. Tämä voi johtaa keskimääräinen kokonaispaino menetys 44 puntaa 12 viikon aikana. Tällainen laihtuminen voi nopeasti parantaa sairaudet liittyvät lihavuuteen, kuten diabetes, korkea verenpaine, ja korkea kolesteroli.

Nopea laihtuminen kokema useimmat ihmiset on VLCD voi olla hyvin motivoivaa. Potilaat, jotka osallistuvat VLCD ohjelma, joka sisältää myös elämäntapojen muutokset voivat menettää noin 15 prosentista 25 prosenttiin alkuperäisestä painosta ensimmäisten 3-6 kuukautta. Ne voivat ylläpitää 5 prosentin painonpudotus kun 4 vuotta, jos ne antavat terveellistä ruokavaliota suunnitelma ja liikunnan tottumukset.

Lääkäreiden on seurattava kaikki VLCD potilaita säännöllisesti-ihanteellisesti 2 viikon välein alkuperäisen aika nopea laihtuminen-olla varma potilaita ei vakavia sivuvaikutuksia.

Monet potilaat on VLCD varten 4-16 viikkoa ilmoittaa vähäisiä sivuvaikutuksia, kuten väsymystä, ummetus, pahoinvointi tai ripuli. Nämä olosuhteet yleensä parantaa muutaman viikon kuluessa ja harvoin estää potilaita loppuun ohjelman.

Yleisin vakava sivuvaikutus on sappikiviä. Sappikivet, joka kehittyy usein ihmisiä, jotka ovat lihavia, erityisesti naisille, voidaan vielä yleisemmin aikana kehitetty nopeaa laihtumista. Jotkut lääkkeet voivat estää sappikivien muodostumisen aikana nopeaa laihtumista. Terveydenhuollon tarjoaja voi määrittää, jos nämä lääkkeet sopivat sinulle. Lisätietoja, katso WIN tietolomake laihduttaminen ja sappikivet, lueteltu Resources.

Vaikka pitkän aikavälin tulokset VLCDs vaihtelevat suuresti, paino takaisin on yhteinen. Estää painon takaisin, The VLCD tulisi aina yhdistää muita tapoja laihtua ja aktiivisella seurannan ohjelma.

Useimmille ihmisille, jotka ovat lihavuus, ehto on pitkäaikainen ja vaatii eliniän huomiota senkin jälkeen virallisen menetelmiä hoitaa lihavuuden loppua. Voit joutua sitoutumaan pysyvään muutoksia terveellisempiä, säännöllinen liikunta, sekä parannettu näkymät ruoasta.

Mitkä ovat terveysriskit on VLCD?

National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri tus) järjestää ja tukee laaja valikoima perus- ja kliinisen liikalihavuuden tutkimukseen. Lisätietoja asiasta ation noin lihavuus tutkimus on saatavilla osoitteessa http: //www.obesityresearchernment.

Saanko takaisin painon?

National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri tus) ja muut osat theernment tus) suorittaa ja tukemalla tutkimusta moniin sairauksiin ja tiloihin.

Mitkä ovat, ja ovat ne oikea sinulle ?; ovat osa kliinistä tutkimusta ja ytimessä kaikkien lääketieteen kehityksen. etsimään uusia keinoja estää, havaita, tai hoitaa sairauksia. Tutkijat myös tarkastella muita näkökohtia hoitoa, kuten parantamaan elämänlaatua ihmisiä, joilla on kroonisia sairauksia. Selvitä, jos juuri sinulle.

tutkimus

joulukuu 2012

voimavarat