Emättimen Syövän hoito

Emätin on kanava joka johtaa kohdunkaulan (avaaminen kohtu) ulkopuolelle elin. Syntyessään vauva tulee ulos kehon kautta emättimen (kutsutaan myös synnytyskanavassa). Suurentaa anatomia naisen sukuelimiin. Elimet naisen sukuelimiin sisältyvät kohtu, munasarjat, munanjohtimet, kohdunkaula ja emätin. Kohtu on lihaksikas ulompi kerros kutsutaan myometrium ja sisävuorauksen nimeltään kohdun limakalvoa.

Emättimen syöpä ei ole yleinen. On olemassa kahta päätyyppiä emätin syöpä

Kaikki, mikä lisää riskiä saada tauti on nimeltään riskitekijä. Ottaa riskitekijä ei tarkoita, että te; saada syöpä, joilla ei ole riskitekijöitä ei tarkoita, että te; ei saa syövän. Keskustele lääkärin kanssa, jos epäilet voi olla vaarassa. Riskitekijöitä emätin syöpä ovat seuraavat

Emättimen syöpä ei useinkaan aiheuta aikaisin merkkejä tai oireita. Sitä voi löytyä rutiini lantion tentti ja Papa-koe. Merkkejä ja oireita voivat johtua emättimen syöpä tai muita ehtoja. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin seuraavista

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää

Ennuste (mahdollisuus tervehtyä) riippuu seuraavista

Kun löytyy alkuvaiheessa, emättimen syöpä voidaan usein parantaa.

Hoitovaihtoehdot riippuvat seuraavalla

Prosessin avulla selvittää, onko syöpä on levinnyt emättimen tai muille; ruumiinosat kutsutaan lavastus. Tiedot kerätty; lavastus prosessissa määritellään sairauden vaiheesta. On tärkeää tietää, vaiheessa, jotta voidaan suunnitella hoitoa. Seuraavia menettelyjä voidaan käyttää lavastus prosessi

Syöpä voi levitä kudoksen läpi, imusuoniston, ja veri

Kun syöpä leviää toiseen ruumiinosaan, sitä kutsutaan etäpesäkkeitä. Syöpäsolut irtautumaan jossa he alkoivat (ensisijainen kasvain) ja kulkea imusuoniston tai veren.

Etäpesäketuumorikudoksen on sama syöpätyyppi kuin primaarikasvaimen. Esimerkiksi, jos emättimen syöpä leviää keuhkoihin, syöpäsolut keuhkoissa ovat todella emättimen syöpäsoluja. Tauti on metastasoitunut emätin syöpä, ei keuhkosyöpä.

Nämä epänormaalit solut eivät ole syöpää. Emättimen intraepiteliaalisten neoplasia (VAIN) on ryhmitelty perustuu kuinka syvä epänormaalit solut ovat kudoksessa vuori vagina

VAIN voi tulla syöpä ja levinnyt emättimen seinään. VAIN kutsutaan vaiheessa 0.

I vaiheessa, syöpä on todettu emättimen seinämän vain.

Vaiheessa II, syöpä on levinnyt läpi seinän emättimen kudokseen ympärillä emättimen .; Syöpä ei ole levinnyt seinään lantioon.

Vaiheessa III, syöpä on levinnyt seinään lantion.

Vaihe IV on jaettu vaihe IVA ja vaihe IVB

Toistuva emätin syöpä on syöpä, joka on uusiutunut (palannut), kun se on käsitelty. Syöpä voi tulla takaisin emättimeen tai muualla kehossa.

Erityyppiset hoitoja on saatavilla potilaille, joilla on emätin syöpä. Jotkut hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon), ja jotkut testataan parhaillaan kliinisissä kokeissa. Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus parantaa nykyisiin hoitoihin tai saada tietoa uusien hoitojen syöpäpotilaille. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi hoito on parempi kuin tavallinen hoito, uusi hoito voi tulla tavanomaista hoitoa. Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Leikkaus on yleisin hoitoon emätin syöpä. Seuraavat kirurgiset toimenpiteet voidaan käyttää

Ihonsiirtoa voi seurata leikkausta, korjata tai rekonstruoida emättimeen. Ihonsiirtoa on kirurginen toimenpide, jossa iho on siirtää yhdestä kehon osaa toiseen. Pala terve iho on otettu kehon osaa, joka on yleensä piilossa, kuten pakaraan tai reiteen, ja käytetään korjaamaan tai jälleenrakentaa aluetta hoidettiin leikkauksella.

Vaikka lääkäri poistaa kaikki syöpä, joka voidaan nähdä, kun leikkaus, jotkut potilaat voidaan antaa sädehoitoa leikkauksen jälkeen tappaa kaikki syöpäsolut, jotka ovat jäljellä. Hoito annetaan leikkauksen jälkeen, pienentää riskiä, ​​että syöpä tulee takaisin, kutsutaan adjuvanttihoito.

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa. Ulkoiset sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta sinetöidään neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä. Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä ne jakamalla. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja voi vaikuttaa syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo, elimen tai kehon onteloon, kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla (alueellinen kemoterapia). Tapa solunsalpaajahoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Ajankohtaisia ​​kemoterapiaa okasolusyöpä emätin syöpä voidaan soveltaa emättimen kerma tai kosteusemulsio.

Tämä yhteenveto osassa kuvataan hoitoja, joita tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa. Se ei voi mainita jokaista uutta hoitoa tutkitaan. Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Säteilyherkistimet ovat lääkkeitä, jotka tekevät kasvainsolujen herkempiä sädehoitoa. Yhdistämällä sädehoito kanssa säteilyherkistimet voivat tappaa enemmän syöpäsoluja.

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. Osa testeistä uusitaan, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Hoito emätin intraepiteliaalisten neoplasia (VAIN) 1 on yleensä valpas odottaa.

Hoito VAIN 2 ja 3 voivat sisältää seuraavia

Hoito vaiheen I okasolusyöpä emätin syöpä voi sisältyä seuraavia

Hoito vaiheen I emättimen adenokarsinooma saattavat sisältää seuraavia

vaiheen I emätin syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaiheen II emättimen syöpä on sama okasolusyöpä ja adenokarsinooma. Hoito voi sisältää seuraavia

II vaiheessa emättimen syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaiheen III emättimen syöpä on sama okasolusyöpä ja adenokarsinooma. Hoito voi sisältää seuraavia

vaiheen III emätin syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaiheen IVA emättimen syöpä on sama okasolusyöpä ja adenokarsinooma. Hoito voi sisältää seuraavia

vaihe IVA emätin syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaiheen IVB emättimen syöpä on sama okasolusyöpä ja adenokarsinooma. Hoito voi sisältää seuraavia

Vaikka ei syöpälääkkeiden on osoitettu auttaa potilaita, joilla on vaiheen IV B emätin syöpä elävät pidempään, ne käsitellään usein käytettävistä annoksista kohdunkaulan syövän. (Katso yhteenveto Kohdunkaulan syövän hoito.)

vaiheessa IVB emätin syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito toistuvat emättimen syöpä voi sisältyä seuraavia

Vaikka ei syöpälääkkeiden on osoitettu auttaa potilaita, joilla on toistuvia emätin syöpä elävät pidempään, ne käsitellään usein käytettävistä annoksista kohdunkaulan syövän. (Katso yhteenveto Kohdunkaulan syövän hoito.)

toistuvat emättimen syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

emätin syöpä, katso seuraava

Yleisiä syöpä tiedot ja muut resurssit National Cancer Institute, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa hoitoon emätin syöpä. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Adult Treatment toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Adult Treatment Editorial Board. Emättimen Syövän hoito. Bethesda, MD: / tyypit / emätin / potilas / emätin-hoito-. . [PMID: 26389348]