e-vitamiini

Terapeuttinen luokka: Nutritive Agent

Käyttää E-vitamiinin

Farmakologiset luokka: E-vitamiini (luokka)

Jotkin olosuhteet voivat lisätä tarvetta vitamiinia Näitä ovat

Lisääntynyt tarve E-vitamiinia tulisi määrittää oman terveydenhuollon ammattilainen.

Pikkulapset saavien kaavaa, joka ei ole täydennetty E-vitamiinia voi olla todennäköisesti E-vitamiinin puutos. Myös ruokavalion korkea monityydyttymättömiä rasvahappoja voidaan lisätä tarvetta vitamiinin

Väittää, että E-vitamiini on tehokas syövän hoitoon ja ehkäisyyn tai hoitoon akne, ikääntyminen, hiustenlähtö, mehiläisen pistot, maksan läiskät käsissä, bursiitti, vaippaihottumaa, paleltumia, mahahaava, sydänkohtauksia, synnytyspoltot, tietyt veritaudit, keskenmeno, lihasdystrofia, huono asento, seksuaalista kyvyttömyyttä, hedelmättömyyttä, hedelmättömyys, vaihdevuodet, auringon polttama, ja keuhkovaurioita ilmansaasteiden ei ole näytetty toteen. Vaikka E-vitamiinia käytetään estämään tiettyjen syöpien, ei ole riittävästi tietoa osoittamaan, että tämä on tehokas.

Puute E-vitamiini on erittäin harvinaista, paitsi ihmisiä, joilla on sairaus, jossa se ei imeydy elimistöön.

E-vitamiini on saatavilla ilman reseptiä.

Merkitys Diet

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista. Jos luulet että et saa tarpeeksi vitamiineja ja / tai kivennäisaineita ruokavalioosi, voit valita ottaa ravintolisä.

E-vitamiini on löydetty eri elintarvikkeissa kuten kasviöljyt (maissi, puuvillansiemen, soija, saflorin), vehnänalkio, koko-viljaa, ja vihreät lehtivihannekset. Ruoanlaitto ja varastointi voi tuhota joitakin E-vitamiinia elintarvikkeisiin.

Vitamiinilisät ei yksin asettua hyvän ruokavalion ja eivät saa energiaa. Elimistö tarvitsee myös muita aineita löytyy elintarvikkeiden kuten proteiinia, kivennäisaineita, hiilihydraatteja, ja rasvaa. Vitamiinit usein itse ei voi toimia ilman läsnäoloa muissa elintarvikkeissa. Esimerkiksi pieniä määriä rasvaa tarvitaan, jotta E-vitamiini voi imeytyä elimistöön.

Päivittäinen määrä E-vitamiinia tarvitaan on määritellä useilla eri tavoilla.

E-vitamiini on saatavilla eri muodoissa, kuten d- ja dl-alfa-tokoferyyliasetaatti, d- tai dl-alfa-tokoferoli, ja d- tai dl-alfa tokoferyylihapon sukkinaatti. Aiemmin RDA E-vitamiinin on ilmaistu yksikköä. Tämä termi on korvattu alfatokoferoli vastineet (alfa-TE) tai milligrammaa (mg) d-alfa-tokoferoli. Yksi yksikkö vastaa 1 mg dl-alfa-tokoferoliasetaattia tai 0,6 mg d-alfa-tokoferoli. Useimmat tuotteet kaupoissa edelleen merkitty yksikköä.

Normaali päivittäinen suositeltava saanti milligrammoina (mg) alfatokoferoli vastineet (mg alfa-TE) ja yksiköt E-vitamiinin yleensä määritellään seuraavasti

Jos ottamisen ravintolisä ilman reseptiä, lue ja noudata varotoimia etiketissä. Tätä täydentää, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio E-vitamiinia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ongelmia lapsilla ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä. Kannattaa tarkistaa oman hoitohenkilökunnalle, jos annat lapsellesi varsinaisen kaava. Siinä tapauksessa, vauva on saada vitamiineja tarvitaan muulla tavoin. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että keskosilla voi olla alhainen E-vitamiinin Hoitohenkilökunta voi suositella E-vitamiinia täydentää.

Ongelmat iäkkäiden ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tämän ravintolisä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä ravintolisä tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä ravintolisä kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttää tätä ravintolisä. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Annos E-vitamiinia on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräisestä annoksia E-vitamiinia. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Ennen E-vitamiini

Henkilöille ottaen oraaliliuos muoto tästä ravintolisä

Jos et menetä annos E-vitamiinia, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä ravintolisä suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö E-vitamiinia

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Nocturnal jalkakrampit syklandelaattia

Kystinen fibroosi atsitromysiiniä Zithromax, gentamisiini, Kreon, tobramysiinin

E-vitamiini Side Effects

e-vitamiini

Lisäravinteena monivitamiini, kalaöljy, biotiini, Lovaza, Q10

Alzheimerin tauti Aricept, Exelon, donepetsiili, Namenda, memantiini, rivastigmiini