diabeteksen hoito kirjaa

Hoidat Diabetes Päivän; Valvo Diabetes; Estä Diabetes ongelmat; Hoidat Diabetes aikana Special Times tai tapahtumia; Your Diabetes Care Records; Muistuttaa Muista; ; Ääntäminen opas; Lisätietoja; Kiitokset

Your Diabetes Care Records

Kiinnostavia keskustella oman Health Care Team jokaisen käynnin

Monet organisaatiot tukea potilaille ja lääketieteen ammattilaisille. Tarkastele luettelo Diabetes Disease Organisaatiot (PDF, 293 kt).

Tee kopioita tämän sivun kaavioista. Nämä kartat lista tärkeitä asioita, sinun tulisi keskustella lääkärin kanssa jokaisen käynnin.

Treffi

Ketä olet käynyt

Testit, kokeet, ja rokotteita saada vähintään kerran tai kahdesti vuodessa

PDF Version (PDF, 50 kt)

Kiinnostavia keskustella oman Health Care Team jokaisen käynnin; Testit, kokeet, ja rokotteita saada vähintään kerran tai kaksi kertaa vuodessa; Päivittäin Diabetes Record Sivu

Jaa verensokerin kirjaa. Lääkäri kysyä, miten olet tarkkailun verensokeria varmista teet sen oikein .; Mainitse jos sinulla on usein matala tai korkea verensokeri.

Tässä kaaviossa luetellaan tärkeitä, pääsykokeiden ja rokotteet saada vähintään kerran tai kahdesti vuodessa.

PDF Version (PDF, 40 KB)

Puhua siitä, miten paljon sinun tulisi painaa .; Puhua tapoja tavoittaa paino, joka toimii sinulle.

PDF Version (PDF, 40 KB)

Kysy tapoja tavoittaa .; Tavoitteena useimmille ihmisille, joilla on diabetes on alle 140/80, ellei lääkäri auttaa määrittämään eri kohdetta.

Mene muistuttaa Muista

Paluu hoidat Diabetes aikana Special Times tai Events

Päivittäin Diabetes Record Page viikko alkaen

Theernment kiittää; Michael L. Parchman, M. D., kansanterveystieteen maisteri, F.A.A.F.P., MacColl Center for Health Care Innovation, Group Health Research Institute, Marion J. Franz, M. S., R. D., L. D. C.D.E., Minneapolis, Minnesota

helmikuu 2014

Puhua mitään ongelmia sinulla on ollut kanssa lääkkeiden .; Kysy, sinun pitäisi ottaa pieniannoksista aspiriinia joka päivä alentaa mahdollisuus saada sydänsairaus.

Pyytää, että jalat tarkastetaan ongelmia .; Puhua mitään ongelmia olet ottaa jalat, kuten puutumista, pistelyä, tai haavaumia, jotka paranevat hitaasti.

Puhua siitä, miten usein olet fyysisesti aktiivinen, tyyppi liikuntaa teet, ja mitään ongelmia olet ollessaan fyysisesti aktiivinen.

Puhua mitä syöt, kuinka paljon syöt, ja kun syöt.

Jos stressaantunut, kysyä keinoja selviytyä; Keskustele olitpa surullinen.

Jos tupakoit, pyydä apua lopetus.

Onko tämä verikoe vähintään kaksi kertaa vuodessa. Tuloksesi kertoo mitä keskimääräinen verensokeritaso oli viimeisen 2 3 kuukautta.

kokonaiskolesteroli-tavoite alle 200; LDL, tai huono, kolesterolia tavoitteena alle 100; HDL, tai hyvää, kolesteroli-miehet: pyrkiä yli 40, naiset: tähdätä yli 50; triglyseridit – pyrkiä alle 150

Kerran vuodessa saada virtsa testi tarkistaa proteiinia .; Vähintään kerran vuodessa, saat verikokeen tarkistaa kreatiniini.

Katso silmälääkäri kerran vuodessa täydellinen näöntarkastus, joka sisältää käyttämällä tippoja silmiin laajeta oppilaat .; Jos olet raskaana, on täydellinen silmä tentti teidän 3 ensimmäisen kuukauden aikana. On toinen kokonainen näöntarkastus 1 vuoden kuluttua vauva on syntynyt.

Katso hammaslääkäri kahdesti vuodessa puhdistus ja lääkärintarkastus.

Hanki rokotetta alle 64 .; Jos olet vanhempi kuin 64 ja laukaus oli yli 5 vuotta sitten, saada toinen rokote.

Saada flunssa ammuttu vuosittain.

Hanki tämä rokotetta ikä 19-59 ja ei ole ollut tätä rokotetta .; Harkita saada tätä rokotetta 60 tai vanhempi ja ei ole ollut tätä rokotetta.